Co sledovat po skončení seriálu Switched at Birth

Co sledovat po skončení seriálu Switched at Birth

4.5.2017 15:00


Seriál byl po pěti sériích a šesti letech produkce definitivně zakončen. Fanoušci si občas mohou některou z oblíbených epizod připomenout, ale tento článek by vás rád inspiroval i jinými nápaditými seriály ke zhlédnutí.


Přinášíme šest tipů na vysílající se i již ukončené projekty, které by se vám mohli líbit, pokud jste fanoušky Switched at Birth. Hned první tip je zaměřen na fanoušky srdceryvného příběhu na téma výměny dětí a velké osudové lásky. Ostatní tipy jsou spíše rodinné příběhy a komedie.

(Gülpınarovi a Gürpınarovi. Foto: Star TV)

1. Vyměněné životy

Žánr: romantický
Status: letos na jaře ukončeno (premiéra 1. 12. 2014)
Základní informace: Chudá Gülseren a Dilara, manželka podnikatele Cihana, jsou dvě ženy, jejichž osud se spojí 15 let po porodu jejich dcer. Ty byly totiž omylem zaměněny v porodnici kvůli velmi podobným příjmením rodin.

(Vyměněná dvojčata. Foto: ABC Family)

2. The Lying Game

Žánr: drama
Status: ukončeno (premiéra 15. 8. 2011)
Základní informace: Emma a Sutton jsou dvojčata, která byla po narození rozdělena. Když se poprvé setkají, Sutton navrhne Emmě, která vyrůstala v problémové pěstounské péči, ať si na několik dní prohodí role a Sutton se vydává hledat jejich biologickou matku. Emma si tak může vyzkoušet, jaké je to žít v bohatství a s normálními rodiči. Pravá Sutton však zmizí a Emma se musí rozhodnout, co dál. V seriálu hraje Blair Redford (Ty ze Switched at Birth).

(Fosterovi. Foto: ABC Family/Freeform)

3. The Fosters

Žánr: rodinné drama
Status: vysílá se (premiéra 3. 6. 2013)
Základní informace: Lena a Stef jsou lesbický pár, žijící v San Diegu v Kalifornii. Ze začátku vychovávají tři děti, Stefina biologického syna z předchozího manželství Brandona a adoptovaná dvojčata Jesuse a Marianu. V pilotní epizodě k nim ale přichází další člen rodiny, problémová dívka Callie a její bratr Jude. Rodina společně řeší nejrůznější problémy přes první lásky až třeba po střelbu ve škole.

(Ta'tkové. Foto: ABC Family/Freeform)

4. Baby Daddy

Žánr: situační komedie
Status: vysílá se (premiéra 20. 6. 2012)
Základní informace: Jeden nález před vstupními dveřmi mladému Benovi změní život. Jeho bývalá přítelkyně tam totiž nechá jejich malou holčičku, o kterou se Ben rozhodne postarat se svými přáteli a matkou.

(Gilmorova děvčata. Foto: CW/WB)

5. Gilmore Girls

Žánr: komedie/rodinné drama
Status: ukončeno (premiéra 5. 10. 2000)
Základní informace: Příběh svobodné matky a její dcery, ale zároveň příběh dvou nejlepších kamarádek, odehrávající se v trochu bláznivém městečku Stars Hollow. Skvělé dialogy, ulítlé nápady, komplikované vztahy a spousta kofeinu, to jsou Lorelai a Rory.

(Hrdinové z One Tree Hill. Foto: CW/WB)

6. One Tree Hill

Žánr: rodinné drama
Status: ukončeno (premiéra 23. 9. 2003)
Základní informace: Příběh se točí okolo vztahu dvou nevlastních bratrů a rodiny Scottových žijících ve fiktivním městečku Tree Hill. Postupem času se řeší jejich lásky, nenávisti, přátelé, nové rodiny a jejich obyčejné životy.


Jít na Switched at Birth | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře