Na scéně se znovu objeví Scottie Hargraveová

Na scéně se znovu objeví Scottie Hargraveová

13.12.2017 12:40


Vzhledem k vývoji událostí v seriálu The Blacklist se zdálo, že tvůrci se rozhodli doslova pohřbít spin-off s podtitulem Redemption a už se k němu nevracet. Nyní však bylo oznámeno, že se v příští epizodě vrátí Famke Janssen.


Pokud už si finále zrušeného spin-offu nepamatujete, Scottie Hargraveová, kterou ztvárňuje právě Famke Janssen, v něm skončila ve vězení, když ji její údajně zesnulý manžel Howard Hargrave (Terry O'Quinn) vystrnadil z jejich společnosti a obvinil ze zločinů, které nespáchala. Howard první kolo boje vyhrál a pustil se do práce na projektu kolem kvantového počítače, který se snažil získat.

Biologická matka zesnulého Toma Keena se vrací. Foto: NBC

Čerstvě zveřejněná tisková zpráva k deváté epizodě páté řady našeho seriálu, která má premiéru 4. ledna, kromě následujícího popisu děje prozradila, že hostující postavou bude již zmíněná Scottie, byť kontext jejího návratu byl ponechán spekulacím:

Liz opouští svůj starý život a začíná nanovo na místě, kde nikdo nezná její minulost, jméno ani míru jejího zármutku. Když si ji najde nečekaná hrozba, je nucena pustit se do brutálního boje o přežití.

Zdá se, že scenáristé se v nějaké formě vrátí k tomu, co se dělo v The Blacklist: Redemption. V diskuzi můžete probrat, jak to podle vás nakonec celé bude.


Jít na The Blacklist | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!