Šokující odhalení otřese Černou listinou

Šokující odhalení otřese Černou listinou

6.5.2018 9:30


Po téměř nekonečném čekání si konečně vydechneme. Jenže ne na dlouho. Jon Bokenkamp, showrunner seriálu The Blacklist, prozradil, že během finále páté série se dozvíme, co za tajemství Red celou tu dobu střežil. Možná si ale budeme přát, aby to neudělal.


Jistě máte stále v živé paměti, co bylo odhaleno v závěru čtvrté řady, ale pokud ne, krátká rekapitulace – pan Kaplan byla ochotná obětovat vlastní život, aby se k Liz dostal tajemný kufr s ještě tajemnějšími kostmi. Právě kolem těchto kostí se v podstatě točí celá aktuální série a některým už dochází trpělivost a obávají se, že se ani v blížícím se finále nedozvíme pravdu.

Opak je naštěstí pravdou, potvrdil Bokenkamp během rozhovoru pro Entertainment Weekly. Kromě toho, že si vydechneme úlevou, se nám ale velmi brzy rozbuší srdce, protože toto odhalení bude mít nedozírné důsledky jak pro postavy Černé listiny, tak i pro chod seriálu jako takového.

„Závěrečná epizoda této série je postavená kolem odhalení zásadního tajemství, které bylo pečlivě střeženo už od vzniku seriálu. Rok co rok jsme se mu vyhýbali a ukazovali vám minulost kolem něj, tudíž se domnívám, že horliví fanoušci tuto pravdu uvidí způsobem, jakým ji předtím neviděli. Nejen, že tento zvrat otřese seriálem do morku kosti, ale zároveň změní všechno týkající se toho, jak fuguje.“

Finále páté série ponese název Sutton Ross a u nás se ho s ohledem na časový posun dočkáme ve čtvrtek 17. května.

Foto: NBC


Jít na The Blacklist | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!