Stá epizoda seriálu je za dveřmi

Stá epizoda seriálu je za dveřmi

13.1.2018 23:00


Už za pár dní bude odvysílána stá epizoda seriálu The Blacklist. Čeká nás pokračování honu na muže, který zavraždil Toma, hledání legendárního pokladu i speciální herecká posila, která se ujme role titulního padoucha.


Ve čtvrtek 18. ledna v brzkých ranních hodinách dosáhne Černá listina magického milníku. Stanice NBC odvysílá celkově stou epizodu seriálu s názvem Abraham Stern. Red se v této epizodě vydá najít legendární poklad, ke kterému by ho měly dovést tajemné mince. Je sice z honu za pokladem nadšený, problémy mu ale způsobí Abraham Stern, který poklad díky svému otci považuje za svůj. Do honu za pokladem se, soudě podle oficiálních fotografií, zapojí i Hawkinsová, ale jakou roli bude v epizodě hrát jednotka FBI, to zatím není jasné.

(Red bude hledat legendární poklad.)

Liz mezitím svádí svůj vlastní boj. Po hledání spolupracovníků tajemného Iana Garveyho bude i nadále pokračovat ve své cestě za pomstou, tentokrát ale trochu jiným způsobem. Většina lidí, kteří sledují seriál, si určitě vzpomene na jednu z prvních položek na Černé listině, kterou byl Lazebník, chcete-li The Stewmaker (Stanley Kornish). Právě tohoto blacklistera bude Liz, ve své snaze vrahy najít, napodobovat. Během hledání starých postupů tvorby kyselinových lázní pomůže i Glen, který se v seriálu naposledy objevil na začátku aktuální série.

(Liz se pustí do spolupráce se starým známým.)

Do epizody zavítá i speciální herecký host. Bude jím Nathan Lane, který si zahraje samotného Abrahama Sterna. Ačkoli je Lane především divadelním hercem, zahrál si i několik filmových i seriálových rolích. Je držitelem několika ocenění, jak z rolí na divadelních prknech, tak před kamerou. Ve filmech se objevoval hlavně v komediích (např. Hon na myš nebo Ptačí klec). Někteří jeho hlas možná poznají z původního znění animovaného filmu Lví král. V seriálech se většinou objevuje jako hostující hvězda, jako je tomu v případě The Blacklist.

(Nathan Lane jako Abraham Stern.)

Tvůrci i herci naznačují, že se máme ve sté epizodě na co těšit. Přece jen skoro v každém seriálu vyčnívá epizoda s magickým trojmístným číslem nad ostatními. Zda se pokus o „lepší“ epizodu povede, se ostatně dozvíme už za pár dní. Níže je i upoutávka s českými titulky, naznačující, že Liz se jako nový Lazebník se svými oběťmi rozhodně mazlit nebude.

Foto: NBC

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!