Upoutávka k epizodě Lawrence Dean Devlin

Upoutávka k epizodě Lawrence Dean Devlin

5.5.2018 19:28


Už upoutávka k předchozí epizodě nám oznámila, že dojde k únosu Samar. K únosu opravdu došlo, jenže ještě na konci epizody tým nevěděl, kde se jejich kolegyně nachází. Tento příběh bude pokračovat v nadcházejícím dílu, ve kterém bude jednotka hledat Samařina únosce. A Red se vydá na Kostariku.


V minulé epizodě tým vyšetřoval záhadný kult žijící v lesích. Během vyšetřování byla Samar unesena blacklisterem příští epizody Lawrencem Deanem Devlinem, kterého si zahrál, a ještě zahraje, Pruitt Taylor Vince. Devlin tvrdil, že se o situaci se Samar postará sám, neprozradil ale, co s ní hodlá udělat. V upoutávce ji stále veze v dodávce neznámo kam, dodávka se ale brzy začne potápět ve vodě, a tak se Samařin život ocitne v ještě větším nebezpečí. Aram je stále odhodlán ji najít, a vypadá to, že by je tento incident mohl dát opět dohromady.

Red se v minulém díle dočkal odpovědí jak ohledně své bývalé ženy, tak o pytli s kostmi, který po Garveyho smrti zmizel neznámo kam. Garveyho blízký společník mu prozradil, že byl pytel poslán na Kostariku. Dle popisu epizody se stane položkou na zdejší nelegální aukci. Red se tedy opět spojí se Smokeym, aby pytel na Kostarice získal a mohl ho ukrýt jak před Liz, tak před světem.

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!