Upoutávka k epizodě Nicholas T. Moore

Upoutávka k epizodě Nicholas T. Moore

28.4.2018 19:45


Poslední epizoda sice uzavřela dějovou linku s Ianem Garveym, před námi jsou ale stále tři epizody páté série. Příští týden nás čeká únos jedné z hlavních postav a snad i pár odpovědí ohledně toho, kam se po událostech minulé epizody poděl pytel s tajemnými ostatky.


V předchozích epizodách začaly mezi Aramem a Samar opět vznikat rozpory. V předchozím díle to dokonce vypadalo, že je jejich vztah v troskách. Ale událostí, která by je mohla dát opět dohromady, se stane Samařin únos neznámou osobou. Aram se ji samozřejmě, se svým čerstvě získaným výcvikem v terénu, pokusí s pomocí jednotky FBI najít. O blacklisterovi této epizody tvůrci příliš neprozradili, ani jakou má spojitost s únosem nebo s pytlem s kostmi. Víme jen, že si Nicholase Moora zahraje herec Bob Gunton.

Po minulé epizodě, ve které došlo k rozuzlení války mezi Redem a Garveym, stále nevíme, čí kosti jsou v pytli, ani proč jsou pro Reda tak důležité. V současné chvíli dokonce ani nevíme, kde se pytel vůbec nachází. Red se ho samozřejmě pokusí najít, ale vypadá to, že Liz se vydá na svou vlastní cestu za odhalením pravdy. Dle propagačních fotografií to také vypadá, že se Red setká i se svou druhou dcerou Jennifer. Ta ho zřejmě bude vinit ze smrti Garveyho a bude ji také zajímat, co to bylo za tajemství, kvůli kterému její „otec“ vlastně zemřel.

(Setká se Red s Jennifer?)

Jon Bokenkamp mimo jiné v rozhovoru prozradil, že identitu kostí se určitě dozvíme až ve finále série. Tudíž je jasné, že v této epizodě k tomu nedojde.

Foto: NBC

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!