Upoutávka k epizodě Sutton Ross

Upoutávka k epizodě Sutton Ross

12.5.2018 15:56


Už je tomu přibližně rok, co pan Kaplan vykopala kufr s tajemstvím zahalenými kostmi. Tehdy by asi málokdo tušil, že se toto tajemství se seriálem potáhne až do finále další série, které je nyní tady. Epizoda, v níž se dozvíme pravdu o tajemných ostatcích z kufru, nás čeká už ve čtvrtek.


V minulé epizodě se Red vydal na Kostariku za účelem nalezení tašky s tajemstvím. Tam se ale dozvěděl, že taška není položkou ilegální aukce, jak si prvně myslel, ale byla předána do rukou dalšího Redova nepřítele Suttona Rosse (číslo 17 na černé listině). Blacklistera si zahraje Julian Sands. Ross je špion, který se specializuje na krádeže cenných výzkumů. Před několika lety byl během jedné ze svých prací zrazen. Věří, že za jeho neštěstí může Reddington, tudíž ho od té doby nenávidí.

Liz na Kostarice Redovi naznačila, že se k Suttonovi s pomocí jednotky pokusí dostat dříve. Zahájila tak závod mezi ní a Redem o to, kdo se první k blacklisterovi dostane, a zda zůstane Redovo tajemství pod pokličkou i nadále. Liz ale bude během svého snažení unesena, a Red se tak bude muset rozhodnout mezi svou dcerou a svým nejtemnějším tajemstvím.

Finále má podle slov tvůrců skončit velkým cliffhangerem, tudíž nezbývá nic jiného, než doufat v obnovení seriálu pro 6. řadu. Zpráva s rozhodnutím o osudu Černé listiny by měla přijít nejpozději v pondělí, kdy NBC pořádá konferenci, během níž mimo jiné odhalí své podzimní vysílací schéma.

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!