Herečka Danielle Panabaker mluví o Caitlin a Killer Frost

Herečka Danielle Panabaker mluví o Caitlin a Killer Frost

15.10.2017 15:00


Už v prvním díle jsme si patřičně užili Caitlin i Killer Frost. Jak je možné, že tyto dvě stále existují? Proč ještě jedna z nich nezvítězila nad tou druhou? Přečtěte si, co o Caitlinině dvojí osobnosti říká herečka Danielle Panabaker.


V prvním díle The Flash Reborn jsme se dočkali jak Caitlin Snow, tak i Killer Frost. Vypadá to, že se Caitlin od konce třetí série pořádně změnila. Původně tvrdila, že nad ní nepřevládá ona sama ani Killer Frost, ale začátek čtvrté série ukázal, že se tyto dvě i nadále střídají u kormidla.

„Bojuje se svou identitou a tímto dvojím životem. Tento rok to bude trochu jiné, protože jsme se posunuli v čase. Přijde mi to jak na začátku třetí řady, kdy se vypořádávala s tím, že uvnitř ní někdo žije. Myslím, že se ji Caitlin snaží pochopit a snaží se nad sebou převzít kontrolu. Dokáže to? Nemusí,“ řekla herečka Danielle Panabaker na dvojí osobnost Caitlin.

(Foto: CW)

Určitě jste v epizodě postřehli jméno Amunet, pro kterou Caitlin pracovala. V komiksech se jedná o padoucha jménem Blacksmith. Ostatně jsme jí již věnovali jeden článek. „Caitlin se pokusí odejít od Amunet. Ta jí to však jen tak nedovolí, protože ví, jak užitečná jí může Killer Frost být,“ řekla herečka k problému s Amunet Black.

Ať už na Caitlin čeká cokoliv, jedno je jisté – je zpátky ve Flashově týmu. Představitelka Caitlin k tomu řekla následující: „Myslím, že Flashův tým bude více rozumět Killer Frost i Caitlin. Možná sdílí stejné tělo, ale jsou to dvě osoby. Obě mají jiné úmysly. Doufám v to, že jí tým, především Iris, odpustí a pochopí, že to nedělala Caitlin. Doufám, že všichni nakonec odpustí i Killer Frost.“

Co na Caitlin a její dvojí osobnost říkáte?

Zdroj článku: EW


Jít na The Flash | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!