Jay Garrick zřejmě delší dobu věděl, kdo je Savitar

Jay Garrick zřejmě delší dobu věděl, kdo je Savitar

17.3.2018 12:00


V následujícím článku si trochu zavzpomínáme na třetí sérii, kde byl ústředním padouchem rychlík Savitar. Toto staré téma nedávno nakousl herec John Wesley Shipp, který odhalil poměrně šokující věc.


Savitarovu identitu jsme zjistili až na konci třetí série, což znamená, že celou třetí řadu jsme dumali nad tím, kdo se skrývá pod jeho maskou. V průběhu série Barry vyhledal Jaye Garricka ze Země 3, kterému řekl, že by potřeboval jeho spolupráci v zastavení Savitara. Tuto spolupráci nikdo nikdy neřešil, a proto nám mohl ujít menší detail.

Herec John Wesley Shipp, představitel zesnulého Henryho Allena ze Země 1 a Jaye Garricka ze Země 3, se v nedávném rozhovoru rozpovídal o třetí řadě. Dle něj Jay Garrick dávno věděl, že Savitar je Barryho budoucí já: „Tohle je něco, čemu se více nevěnovali.“

(Foto: CW)

„Když v devátém díle třetí řady běžel Barry do budoucnosti, tak viděl, jak zemře Iris. Poté se vrátil a zeptal se Jaye, co to mělo znamenat a jestli k tomu, co viděl, dojde. Jay sice nic neřekl, ale očividně dle mého pohledu věděl, co Barry viděl. Mám takový pocit, že Jay v tu chvíli už všechno věděl. Bylo však něco víc psáno ve scénáři? Ne. Myslím, že už se pravdu nikdy nedozvíme,“ řekl k celé situaci John Wesley Shipp.

Schválně si devátý díl The Present pusťte a podívejte se, jak se Jay tváří. Je skutečně možné, že by Jay věděl o tom, kdo je Savitar, ale neřekl to Barrymu, aby nějak nenarušil časovou linku?

Zdroj článku: Comic Book


Jít na The Flash | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!