Kdo bude novým rychlíkem na Zemi 3?

Kdo bude novým rychlíkem na Zemi 3?

10.3.2018 16:00


Díky poslednímu dílu seriálu The Flash víme, že má Jay Garrick v plánu vychovat nového rychlíka. Zmínil ale, že se jedná o dívku. O koho asi půjde?


S přibývajícími sériemi se množí i počet navštívených Zemí či o nich padají alespoň zmínky. Díky tomu pevně víme, kdo představuje hlavní rychlíky prvních tří Zemí. Na Zemi 1 je to Barry Allen, na Zemi 2 Jesse Wells a na Zemi 3 Jay Garrick. Na Zemi 3 však brzy dojde ke změně, protože Jay je již starý a unavený.

Jay Garrick má svá nejlepší léta již za sebou. Ostatně jsme to mohli vidět v díle Enter Flashtime, kde nebyl schopen držet tempo s mladšími rychlíky a prakticky od svého příchodu na Zemi 1, kdy Barry zmrazil čas, se cítil unaveně. Nakonec to byl právě on, kdo jako první nemohl pokračovat v době, kdy byl zastaven čas.

(Avery Ho v komiksech. Foto: DC Comics)

Rychlík ze Země 3 si to však uvědomil, a proto týmu oznámil, že hodlá už jenom odpočívat. Po něm převezme štafetu nový rychlík, kterým by měla být nějaká dívka, protože Jay řekl, že bude cvičit „ji“, tedy svou následovnici.

Otázkou pochopitelně je, o koho by se mohlo jednat. V komiksech vystupuje spoustu ženských rychlíků od Dawn Allen, Carrie Allen a Sely Allen po Teri Magnus, Avery Ho či Meenu Dhawan. Nejvíce však fanoušci ukazují na záhadnou dívku, která je podle mnohých rychlíkem. Určitě se jednou dozvíme odpověď na tuto vyřčenou otázku.


Jít na The Flash | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!