Seriál odhalil nový původ Killer Frost

Seriál odhalil nový původ Killer Frost

18.5.2018 17:00


Předposlední díl čtvrté série odhalil poměrně šokující informaci týkající se spojení mezi Caitlin a Killer Frost. Kvůli tomu se změnil jejich celý příběh.


Už od začátku třetí série víme, že Caitlin Snow získala své metalidské schopnosti kvůli Flashpointu. V prvních dvou sériích neměla v sobě žádné metalidské geny. To například potvrdily Harryho hodinky, které pípají ve chvíli, kdy se v jeho okolí nachází metačlověk. Když je však ve druhé sérii přiložil ke Caitlin, tak nepípaly.

Je tedy jasné, že vznik Killer Frost zapříčinil Flashpoint, kvůli čemuž si ostatní mysleli, že Caitlin získala své schopnosti kvůli výbuchu urychlovače částic. Flashpoint však neovlivnil pouze její schopnosti, ale zároveň její celý příběh. Nově totiž díl Think Fast odhalil, že Killer Frost byla uvnitř ní už od jejího mládí.

(Chvíle, kdy Caitlin zjistila, že má schopnosti. Foto: CW)

Díky tomu čeká na Caitlin jistojistě další odhalování svých schopností, čehož bychom se mohli dočkat v průběhu páté série, protože na konci čtvrté řady na to nebude již čas. Jak ale ke svým schopnostem přišla, pokud je nezapříčinil urychlovač částic? Jako první možnost nás napadají experimenty, díky kterým spousta komiksových hrdinů získala své schopnosti.

Pokud získala své schopnosti díky experimentům, tak kdo tyto pokusy na ní prováděl? Mohl to být například její milovaný tatínek, který býval také vědcem a na kterého ve dvaadvacátém díle vzpomínala? Třeba Flashpoint ovlivnil i jeho život, ve kterém se stal nově šíleným vědátorem.

Jak podle vás přišla Caitlin ke svým schopnostem, když je nezapříčinil urychlovač částic? Podělte se s námi o své teorie.


Jít na The Flash | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!