Záhadná dívka se již setkala s většinou týmu

Záhadná dívka se již setkala s většinou týmu

9.3.2018 18:00


Herečka Jessica Parker Kennedy nás začíná pomalu trápit. Nevíme, o co její postavě jde a co je vůbec zač. Navíc se v seriálu The Flash objevila už podruhé.


Se záhadnou dívkou jsme se setkali již celkem třikrát. Nejdříve se objevila na svatbě Barryho a Iris, která proběhla v crossoverovém dílu seriálu Supergirl. Zde se setkala pouze s Barrym, ze kterého byla doslova nadšená.

Poté se dívka objevila v dílu The Elongated Knight Rises, kde se v místní kavárně střetla s Ciscem a Ralphem. Jejich setkání proběhlo také poklidně. V nejnovějším díle Enter Flashtime se však střetla s Harrym a Caitlin. Setkání proběhlo opět v téže kavárně, ale tentokrát v nás záhadná dívka zanechala jisté obavy.

(Záhadná dívka si jde za svým po hlavě. Foto: CW)

Nejnovější setkání sice proběhlo podobně jako posledně, ale tentokrát nebyla postava herečky Jessicy Parker Kennedy nijak nadšená. Setkání se sice podle ní vydařilo, ale jako by se setkala s postavami, které nemá v lásce.

Z týmu Flash jí zbývá se setkat pouze s Iris a Joem, popřípadě i s Cecile a Wallym, kteří do týmu prakticky také patří. Kdy se s nimi asi setká?


Jít na The Flash | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!