Kdyby nekoho zajimalo jaky potencial se skryva ve Flashovi a jak dokaze byt rychly. Tak tady takovej peknej dokument :) Nas serialovy Barry ma hold jeste hodne velke rezervy :Dhttps://www.youtube.com/watch?…
No byt tebou zacnu s the new 52. Vychazi to zatim jen par let a je to restart dc univerza. Plus treba batman je skvelej hush (v cz vyslo pod nazvem ticho) a ten ti pomuze treba batmanovskou mytologii krasne pochopit. U flashe toho moc prectenyho nemam tak radsi radit nebudu. Docela dobry je jeste zkouknout animovanej serial young justice. Ten ma fakt vysokou kvalitu a taky z toho hodne veci pochopis #1425 Anduin:
No byt tebou zacnu s the new 52. Vychazi to zatim jen par let a je to restart dc univerza. Plus treba batman je skvelej hush (v cz vyslo pod nazvem ticho) a ten ti pomuze treba batmanovskou mytologii krasne pochopit. U flashe toho moc prectenyho nemam tak radsi radit nebudu. Docela dobry je jeste zkouknout animovanej serial young justice. Ten ma fakt vysokou kvalitu a taky z toho hodne veci pochopis #1425 Anduin:
#1423 totti: tak v comicspointu se daji koupit originalni komiksy (v eng) i za 30 kc. Pravda pokud cekate, ze narazite na nejake mistrovske dilo, tak budete sklamani. Jako torrenty jsou asi bohuzel zaklad pokud chces zacit, ale stejne by si kazdy fanousek mel sem tam neco koupit. Ja si treba pravidelne kupuji ukk a kdyz sem v praze tak nejakej original od dc komiks. Touhle cestou si pomalu stradam sbirku a zaroven se mi nedela vir v penezence
#1416 Anduin: Myslím, že drvivú väčšinu komiksov nájdeš iba v angličtine. Ak sa aj niečo preloží, tak po dlhšej dobe a je to ešte k tomu drahé. Jedno číslo možno nie je, ale kebyže chceš toho viac tak veľa toho investuješ. Osobne používať torrenty, ako študent si totiž nemôžem kupovať každý mesiac nové komiksy za desiatky eur. A podľa mňa je lepšie to čítať v angličtine, aspoň sa niečo naučíš :D
#1421 Zouby52: Vsechny informace jez jsou v komiksech neni a nemuze byt spoiler :) je to neco co uz je zverejnene a navic tvurci serialu si jedou vlastni scenar, samozrejme s jistou davkou komiksove inspirace. Takze to tablet za Tebe vyhodnotil nakonec v poho ;)
#1416 Anduin: no radsi to hodim do spoileru ! Rebirth je o navratu barryho „z mrtvych“ flashem je zrovna Wally West a pokud mas alespon precteny info z wikipedie o postavach a videls par animaku tak by ses do deje mel dostat. Jinak doporucim flash new 52, ale nevim jestli to je v cz. Nejlepsi na komiksy v cr bych rekl, ze je comicspoint. V praze je kousek od ipaku jinak maji i e-shop. Ja se priznam, ze si hodne komiksu stahuju, i kdyz uz si delam docela peknou sbirku tistenejch.
V New Zealand promu mě docela zklamali efekty Vandala, mohli natom trochu víc zapracovat. Ale tak asi se na tvorbě tohoto dílu Flashe podíleli lidi z Arrowa no a dopadlo to takto …
#1412 totti: No zeptat se strýčka mě určitě nenapadlo…Jelikož jsem ale nikdy žádnej z těch komiksů nečetl, tak jsem našel jen jeden co se jmenuje Flash- Znovuzrození a tak by mě zajímalo jestli jich je víc v češtině jelikož na netu jsem myslím žádnej nenašel a kdyby ne tak aspoň kdyby mi někdo řekl něco o tom „Flash-Znovuzrození“ jelikož to má prý 160 stran tak zda to jsou nějaký komiksy spojený nebo já nwm zda to je první nebo poslední z těch komiksů, když jich prý je několik.....Jak to mám asi hned vědět, když jsem je nikdy nečetl…
#1414 Kennymcc: Podle mě bude běhat rychleji, ale bušit dosebe nechá asi furt stejně :D. Ale to sérum na zvýšení rozumu by se hodilo některým postavám do Arrowa :)
#1413 Scoop: Kurna tak to jsem si zas neco neprecetl :) Ovsem to, ze bude Barry rychlejsi, to jako znamena, ze k padouchovi pribehne jeste rychleji nez drive, ale necha do sebe busit furt stejnym zpusobem :D? Anebo i v tom seru bude i vyssi davka rozumu :D?
#1411 Kennymcc: K osmé epizodě je napsáno toto „Harrison Wells vyvine sérum, které Barryho učiní rychlejším, a poprosí Jaye, aby sérum vyzkoušel.“ :) Takže je tu možnost, že Jay získá rychlost zpět už v další epizodě.
#1409 Scoop: Jako myslis ze Harry „nauci“ Jaye zase byt rychlikem :)? Taky jsem zvedav, kdy zacnou poradne resit Zooma. Jeho puvod, co vlastne vsechno umi, resp. co vsechno se o nem vi, nasledne na to v cem muze mit slabinu atd. :)
Hele mohl by mi někdo říct, jestli jsou Flash komiksy v češtině? Jestli ano tak jestli jsou někde nějaké prodejny nebo jestli je to lepší koupit přes internet…Popřípadě jestli jsou v cz tak jestli by mi mohl někdo říct od jakého to mám začít číst atd. Kdyby se někomu chtělo tak by mi to mohl vysvětlit na skype. Tak mi napište do zpráv a já vám napíšu můj skype. Díky moc a sorry že sem píšu :)
#1408 Elzamar: Odešel, protože nechtěl mít nic společnýho stím, jak Barry dostana od Zooma, protože tušil, že to tak dopadne. V dalším díle ho už aji uvidíme a Harry mu dá ochutnat své magické sérum :D
Kdyby nekoho zajimalo jaky potencial se skryva ve Flashovi a jak dokaze byt rychly. Tak tady takovej peknej dokument :) Nas serialovy Barry ma hold jeste hodne velke rezervy :D https://www.youtube.com/watch?…
No byt tebou zacnu s the new 52. Vychazi to zatim jen par let a je to restart dc univerza. Plus treba batman je skvelej hush (v cz vyslo pod nazvem ticho) a ten ti pomuze treba batmanovskou mytologii krasne pochopit. U flashe toho moc prectenyho nemam tak radsi radit nebudu. Docela dobry je jeste zkouknout animovanej serial young justice. Ten ma fakt vysokou kvalitu a taky z toho hodne veci pochopis
#1502 Amper#1425 Anduin:
No byt tebou zacnu s the new 52. Vychazi to zatim jen par let a je to restart dc univerza. Plus treba batman je skvelej hush (v cz vyslo pod nazvem ticho) a ten ti pomuze treba batmanovskou mytologii krasne pochopit. U flashe toho moc prectenyho nemam tak radsi radit nebudu. Docela dobry je jeste zkouknout animovanej serial young justice. Ten ma fakt vysokou kvalitu a taky z toho hodne veci pochopis
#1425 Anduin:
#1424 Zouby52: Ok a kdybych se rozhodl že chci začít číst komiksy tak od jakého bych měl začít? Měl bych úplně od začátku nebo je to až moc zbytečný?
#1426 Zouby52 #1427 Zouby52 #1429 totti#1423 totti: tak v comicspointu se daji koupit originalni komiksy (v eng) i za 30 kc. Pravda pokud cekate, ze narazite na nejake mistrovske dilo, tak budete sklamani. Jako torrenty jsou asi bohuzel zaklad pokud chces zacit, ale stejne by si kazdy fanousek mel sem tam neco koupit. Ja si treba pravidelne kupuji ukk a kdyz sem v praze tak nejakej original od dc komiks. Touhle cestou si pomalu stradam sbirku a zaroven se mi nedela vir v penezence
#1425 Anduin #1429 totti#1416 Anduin: Myslím, že drvivú väčšinu komiksov nájdeš iba v angličtine. Ak sa aj niečo preloží, tak po dlhšej dobe a je to ešte k tomu drahé. Jedno číslo možno nie je, ale kebyže chceš toho viac tak veľa toho investuješ. Osobne používať torrenty, ako študent si totiž nemôžem kupovať každý mesiac nové komiksy za desiatky eur. A podľa mňa je lepšie to čítať v angličtine, aspoň sa niečo naučíš :D
#1424 Zouby52#1421 Zouby52: Vsechny informace jez jsou v komiksech neni a nemuze byt spoiler :) je to neco co uz je zverejnene a navic tvurci serialu si jedou vlastni scenar, samozrejme s jistou davkou komiksove inspirace. Takze to tablet za Tebe vyhodnotil nakonec v poho ;)
Aaa tak tablet mi nehodil spoiler. No tak snad to vsicni pochopi
#1422 Kennymcc#1416 Anduin: no radsi to hodim do spoileru ! Rebirth je o navratu barryho „z mrtvych“ flashem je zrovna Wally West a pokud mas alespon precteny info z wikipedie o postavach a videls par animaku tak by ses do deje mel dostat. Jinak doporucim flash new 52, ale nevim jestli to je v cz. Nejlepsi na komiksy v cr bych rekl, ze je comicspoint. V praze je kousek od ipaku jinak maji i e-shop. Ja se priznam, ze si hodne komiksu stahuju, i kdyz uz si delam docela peknou sbirku tistenejch.
V New Zealand promu mě docela zklamali efekty Vandala, mohli natom trochu víc zapracovat. Ale tak asi se na tvorbě tohoto dílu Flashe podíleli lidi z Arrowa no a dopadlo to takto …
#1415 Scoop: No toho se prave bojim :D Njn Arrow uz mele z posledniho, ale tak treba „propojka“ s Flashem to treba ozivi ;)
Lidi kterej díl bude mid-season finále ? A bude potom nějaká delší pauza ?
#1412 totti: No zeptat se strýčka mě určitě nenapadlo…Jelikož jsem ale nikdy žádnej z těch komiksů nečetl, tak jsem našel jen jeden co se jmenuje Flash- Znovuzrození a tak by mě zajímalo jestli jich je víc v češtině jelikož na netu jsem myslím žádnej nenašel a kdyby ne tak aspoň kdyby mi někdo řekl něco o tom „Flash-Znovuzrození“ jelikož to má prý 160 stran tak zda to jsou nějaký komiksy spojený nebo já nwm zda to je první nebo poslední z těch komiksů, když jich prý je několik.....Jak to mám asi hned vědět, když jsem je nikdy nečetl…
#1420 Zouby52 #1423 totti#1414 Kennymcc: Podle mě bude běhat rychleji, ale bušit dosebe nechá asi furt stejně :D. Ale to sérum na zvýšení rozumu by se hodilo některým postavám do Arrowa :)
#1418 Kennymcc#1413 Scoop: Kurna tak to jsem si zas neco neprecetl :) Ovsem to, ze bude Barry rychlejsi, to jako znamena, ze k padouchovi pribehne jeste rychleji nez drive, ale necha do sebe busit furt stejnym zpusobem :D? Anebo i v tom seru bude i vyssi davka rozumu :D?
#1415 Scoop#1411 Kennymcc: K osmé epizodě je napsáno toto „Harrison Wells vyvine sérum, které Barryho učiní rychlejším, a poprosí Jaye, aby sérum vyzkoušel.“ :) Takže je tu možnost, že Jay získá rychlost zpět už v další epizodě.
#1414 Kennymcc#1410 Anduin: http://www.strejda-google.cz/#… Ale aby som nebol taký zlý, tak by som ti odporučil nerdi.cz alebo comic.sk.
#1416 Anduin#1409 Scoop: Jako myslis ze Harry „nauci“ Jaye zase byt rychlikem :)? Taky jsem zvedav, kdy zacnou poradne resit Zooma. Jeho puvod, co vlastne vsechno umi, resp. co vsechno se o nem vi, nasledne na to v cem muze mit slabinu atd. :)
#1413 ScoopHele mohl by mi někdo říct, jestli jsou Flash komiksy v češtině? Jestli ano tak jestli jsou někde nějaké prodejny nebo jestli je to lepší koupit přes internet…Popřípadě jestli jsou v cz tak jestli by mi mohl někdo říct od jakého to mám začít číst atd. Kdyby se někomu chtělo tak by mi to mohl vysvětlit na skype. Tak mi napište do zpráv a já vám napíšu můj skype. Díky moc a sorry že sem píšu :)
#1412 totti#1408 Elzamar: Odešel, protože nechtěl mít nic společnýho stím, jak Barry dostana od Zooma, protože tušil, že to tak dopadne. V dalším díle ho už aji uvidíme a Harry mu dá ochutnat své magické sérum :D
#1411 Kennymcc