#1307 Xegiie: Pokud se trochu drží komiksu, přesněji jeho schopnostem, tak dokáže využít a měnit čas ve svůj prospěch, resp. vždy bude o krok napřed(časová osa), než jeho soupeř, včetně rychlíka, protože on se od nich podstatně liší. Barry sice je v podstatě nejrychlejší,ale Zoom dokáže zpomalit čas. Pohybuje se, ale připadá mu jako kdyby svět se zastavil, ale při tom má dostatek času… Kontroluje si svou časovou osu, ale jak jsem zmínil, udělali si ho podle svého, ale netuším, kolik si vzali od komiksového Zooma…
takže finálový boj se Zoomem může klidně dopadnout Barry, Jay, Jessie a Wally proti Zoomovy. Docela si dovedu takový souboj představit, jako docela vyrovnaný :D… uvidíme
už před začátkem serie ohlásili, že Barrymu mí pomáhat několik rychlíků :).. Jay ( i když už nemá rychlost) Jessie Quick a Wally. Také víme, že Barry má cestovat do E-2, podle mě osvobodit Jessie, v tom ona nějak získá rychlost.. Co mě ještě nikdo nevysvětlil, jak to, že Wells ví že Jessie bude Jessie Quick, a cestování v čase bral jako samozřejmost, hádám tedy že to bude mít/ má co dočinění s Wallym, který má přijít z budoucnosti, nebo už byl u Wellse?
Wow Henry se vrací a Harrison si obléká oblek Reverse Flash :D … a to jsem si myslel, že epizoda s Groddem bude nudná, protože mě ten Grodd moc nebaví, ale asi jsem se zmílil :)
#1297 jack7cz: Ve finálové epizodě 1. série jak Barry cestoval časem tak viděl záblesky z budoucnosti a viděl tam sám sebe za mřízemi, ale otázka je, na jaké zemi se to odehrává. … Určitě je to z Earth 2..
#1302 Scenárista s veľkým S: Zoom rychlíkům krade rychlost, ale souhlasím s tebou, že je to drsný záporák…Někdy v budoucnu by se mohl i v seriálů objevit i Black Flash, kterého jde max. rozvrhnout na 2–3 epizody. Co se týče Wallyho, tak by se nám měl představit v 8. epizodě…
#1295 Rubi: Když Barry cestoval časem aby zachranil svou matku tak si sundal masku a ukázal se. Matka ho taky nepoznala.. Proto by ho nepoznal ani Zoom protože Barry umřel jako malej.
#1287 Ibrakadabr: #1288 Scoop:
Tak trochu se opravuju. Wells není Eobard . Zapomněl jsem na to že když Wells přisel na Earth 1 tak mu dělali všemožný testy a dokázali že je to pravej Wells. Ale to pořád vlastně nevyvrací mou teorii… Možná na Earth nějakej Eobard byl zabil malyho Barryho. A Wells prostě byl Wells
#1292 jack7cz: Taky koukám no.. Jen by mě zajímalo, někdo kdo četl komiksy je ochoten říci, co se teď děje a bude se dít je opravdu v ději v komiksu? Nebo si to CW trochu předělalo? Do spoilerů, děkuji :D
#1291 paule: Kdyby to byl jeho táta z druhého světa, už by dávno věděl že je to Barry, tedy jeho syn. V posledním díle mu sundal masku, takže jeho identitu zná. Nevěřím tomu že je to jeho táta to by bylo až moc jednoduchý.
#1291 paule: Otázka jestli by to zjistil. A nebo kdyby byl vážně už šílený tak by ho to asi nějak nezajímalo.
A nebo to je tak jak říkáš. Přece nikdo nikde neřekl že Flash zabije Zooma.
#1287 Ibrakadabr: Kdyby to takhle ale bylo tak ve finále zase Barry Zooma neporazí stejně jako neporazil RF protože kdyby Zoom (Barryho táta) zjistil že je to jeho syn (i když z jiné Země) nedokázal byl ho zabít
Tak a mame moznost vidiet diametralne odlisnu kvalitu serialov na rovnakej stanici. Zatial co Arrow ma za sebou jednu z najhorsich epizod, tak naopak The Flash ma za sebou jednu z najlepsich, tato predmetna epizoda bola dokonca lepsia ako finale prvej serii. Zoom ako zaporak je o triedu vyssie nez RF. Myslim si, ze tato epizoda nam ukazala, ze jediny kvalitny DC serial je The Flash! Hltal som kazdu scenu, tempo deja epizody sa stupnovalo az nastalo vyvrcholenie a to v podobe boja Zoom vs Flash, musim povedat resp. napisat, ze takto som si boj predstavoval. Flash bol porazeny, zosmiesneny a jeho zivot je na vlasku! Scenaristi nas pripravuju na poslednu epizodu tohoto roku, ktora po tejto epizode verim, ze bude ta najlepsia! Ja som nadseny, ze som sa dockal dobre odvedenej prace. Myslim si, ze odhalenie identity v Arrow a The Flash sa lisi, v serialy The Flash mi to nevadi, pretoze The Flash nie je temny serial. Ja osobne viem ocenit kvalitnu pracu a The Flash S02E06 je kvalitne odvedena praca!
#1307 Xegiie: Pokud se trochu drží komiksu, přesněji jeho schopnostem, tak dokáže využít a měnit čas ve svůj prospěch, resp. vždy bude o krok napřed(časová osa), než jeho soupeř, včetně rychlíka, protože on se od nich podstatně liší. Barry sice je v podstatě nejrychlejší,ale Zoom dokáže zpomalit čas. Pohybuje se, ale připadá mu jako kdyby svět se zastavil, ale při tom má dostatek času… Kontroluje si svou časovou osu, ale jak jsem zmínil, udělali si ho podle svého, ale netuším, kolik si vzali od komiksového Zooma…
#1310 azoxidtakže finálový boj se Zoomem může klidně dopadnout Barry, Jay, Jessie a Wally proti Zoomovy. Docela si dovedu takový souboj představit, jako docela vyrovnaný :D… uvidíme
#1308 Exie_už před začátkem serie ohlásili, že Barrymu mí pomáhat několik rychlíků :).. Jay ( i když už nemá rychlost) Jessie Quick a Wally. Také víme, že Barry má cestovat do E-2, podle mě osvobodit Jessie, v tom ona nějak získá rychlost.. Co mě ještě nikdo nevysvětlil, jak to, že Wells ví že Jessie bude Jessie Quick, a cestování v čase bral jako samozřejmost, hádám tedy že to bude mít/ má co dočinění s Wallym, který má přijít z budoucnosti, nebo už byl u Wellse?
#1324 Zouby52 #1325 Zouby52Wow Henry se vrací a Harrison si obléká oblek Reverse Flash :D … a to jsem si myslel, že epizoda s Groddem bude nudná, protože mě ten Grodd moc nebaví, ale asi jsem se zmílil :)
#1297 jack7cz: Ve finálové epizodě 1. série jak Barry cestoval časem tak viděl záblesky z budoucnosti a viděl tam sám sebe za mřízemi, ale otázka je, na jaké zemi se to odehrává. … Určitě je to z Earth 2..
#1302 Scenárista s veľkým S: Zoom rychlíkům krade rychlost, ale souhlasím s tebou, že je to drsný záporák…Někdy v budoucnu by se mohl i v seriálů objevit i Black Flash, kterého jde max. rozvrhnout na 2–3 epizody. Co se týče Wallyho, tak by se nám měl představit v 8. epizodě…
ZOOM je drsny zaporak! :D Uz teraz je jasne, ze Barry nebude bojovat sam.
#1303 Exie_#1298 Amper: Niečo ide podľa komiksu, niečo vymysleli sami
#1298 Amper: Určitě si to předělalo
#1295 Rubi: Když Barry cestoval časem aby zachranil svou matku tak si sundal masku a ukázal se. Matka ho taky nepoznala.. Proto by ho nepoznal ani Zoom protože Barry umřel jako malej.
#1287 Ibrakadabr:
#1312 Rubi#1288 Scoop:
Tak trochu se opravuju. Wells není Eobard . Zapomněl jsem na to že když Wells přisel na Earth 1 tak mu dělali všemožný testy a dokázali že je to pravej Wells. Ale to pořád vlastně nevyvrací mou teorii… Možná na Earth nějakej Eobard byl zabil malyho Barryho. A Wells prostě byl Wells
#1292 jack7cz: Taky koukám no.. Jen by mě zajímalo, někdo kdo četl komiksy je ochoten říci, co se teď děje a bude se dít je opravdu v ději v komiksu? Nebo si to CW trochu předělalo? Do spoilerů, děkuji :D
#1300 jack7cz #1301 totti#1295 Rubi: To jsem si řikal taky, ale na druhou stranu, co když se v E2 vůbec nenarodil, nebo zesnul jeko mladý. Pak by ho asi jen tak nepoznal.
Ale říkal jsem si, když mu sundával masku, že se ZOOM na něj podívá a řekne: „Barry?!“ :D.
#1304 Exie_#1289 Scenárista s veľkým S: Vcelku by som s tebou súhlasil, ale nemyslím si, že The Flash je jediný kvalitný DC seriál.
#1291 paule: Kdyby to byl jeho táta z druhého světa, už by dávno věděl že je to Barry, tedy jeho syn. V posledním díle mu sundal masku, takže jeho identitu zná. Nevěřím tomu že je to jeho táta to by bylo až moc jednoduchý.
#1297 jack7cz #1299 IbrakadabrLidi prosím vás, proč Barry nechodí ke Gideon? Proč už tam vůbec není? Přece jen by od ní mohl získat hodně informací.
#1291 paule: Otázka jestli by to zjistil. A nebo kdyby byl vážně už šílený tak by ho to asi nějak nezajímalo.
A nebo to je tak jak říkáš. Přece nikdo nikde neřekl že Flash zabije Zooma.
Wau, tak u novozélandského proma na nadcházející epizodu jsme si cvrnknul do gatí!!!! :D
Opravdu použijí Wellse na zastavení Grodda … ale že v tomhle ohozu … to mě nenapadlo http://www.imagehosting.cz/?…
#1298 Amper#1287 Ibrakadabr: Kdyby to takhle ale bylo tak ve finále zase Barry Zooma neporazí stejně jako neporazil RF protože kdyby Zoom (Barryho táta) zjistil že je to jeho syn (i když z jiné Země) nedokázal byl ho zabít
#1293 Ibrakadabr #1295 Rubi#1272 PTlol: Třeba ho jen testoval, co dokáže.
Tak a mame moznost vidiet diametralne odlisnu kvalitu serialov na rovnakej stanici. Zatial co Arrow ma za sebou jednu z najhorsich epizod, tak naopak The Flash ma za sebou jednu z najlepsich, tato predmetna epizoda bola dokonca lepsia ako finale prvej serii. Zoom ako zaporak je o triedu vyssie nez RF. Myslim si, ze tato epizoda nam ukazala, ze jediny kvalitny DC serial je The Flash! Hltal som kazdu scenu, tempo deja epizody sa stupnovalo az nastalo vyvrcholenie a to v podobe boja Zoom vs Flash, musim povedat resp. napisat, ze takto som si boj predstavoval. Flash bol porazeny, zosmiesneny a jeho zivot je na vlasku! Scenaristi nas pripravuju na poslednu epizodu tohoto roku, ktora po tejto epizode verim, ze bude ta najlepsia! Ja som nadseny, ze som sa dockal dobre odvedenej prace. Myslim si, ze odhalenie identity v Arrow a The Flash sa lisi, v serialy The Flash mi to nevadi, pretoze The Flash nie je temny serial. Ja osobne viem ocenit kvalitnu pracu a The Flash S02E06 je kvalitne odvedena praca!
The Flash 80 %
#1296 totti