Ano, serial The Flas si drzi kvalitu, tento diel bol ale dost nezaujimavy! Neberiem scenaristom, ze chu vykresli vztah medzi Iris a jej matkou, ale nech to urobia v jednej scene! Miesto toho tu mame riesenie ich vztahu a zaberaju tak miesto zaujimavejsim veciam! Kludne mozu urobit spin-off, kde sa bude riesit len ich vztah, budu sa rozpravat o nakupovani, muzoch a podobne a tym padom mi nebudu zavadziat v serialy The Flash!
#1143 Scenárista s veľkým S: Serial nemůže být jenom o akci. Navíc těmito scénami dělají úvod pro Wallyho. U seriálu Arrow stebou souhlasím, tam jsem se u druhého dílu jenom nemohl dočkat konce té epizody a většinu jsem přetáčel. Ale serial nemůže být jenom o akci. Máš pravdu, že některé věci by mohly být lepší. Ale The Flash si pořád drží tu svoji kvalitu jako u první serie a mám pocit, že se navíc zlepšuje.
#1125 HellTsuku: Caitlin Killer Frost bude, jsem viděla rozhovor, ve kterém říkala, že si přípravu a vymýšlení postavy opravdu užívala. #1133 Epinek: Ronnie z E1 se nevrátí. I tvůrci říkají, že Ronnie z E1 skutečně zemřel a pokud se vrátí, tak jen buď ve flashbacích nebo z E2.
#1136 Anduin: Rudolph je ďalší Irisin brat a Wallyho otec :D V komiksoch má 2 bratov a jej otec sa volá William a matka neznáma. Danny, ako som spomínal, je Reverse Flash. A pokiaľ sa dobre pamätám, tak jediná zmienka o Rudolphovi je, že opustil Wallyho, keď bol ešte dieťa. Podotýkam, že toto sa týka New 52.
V starších komiksoch, namiesto Dannyho mali sestru Charlotte a ich rodičia sa volali Ira a Nadine. Rudolph sa stal členom The Manhunters a niekoľkokrát bojoval proti Wallymu.
super epizoda, jsem rád za navrát Firestorma, ačkoliv pokud se má Ronnie vrátit , jsem zvědav jak to teda provede :) jinak příští týden se konečně dozvíme něco o tom sneaky Wellsovi z Earth 2 :DA
Tak to, že Jackson Jefferson je Iris bratr je asi hotová věc, ne? :D Jinak žralok na konci, mě trochu rozesmál, efekty u Hewitta byly také docela lacinné..
#1144 Scoop:
Ano, serial The Flas si drzi kvalitu, tento diel bol ale dost nezaujimavy! Neberiem scenaristom, ze chu vykresli vztah medzi Iris a jej matkou, ale nech to urobia v jednej scene! Miesto toho tu mame riesenie ich vztahu a zaberaju tak miesto zaujimavejsim veciam! Kludne mozu urobit spin-off, kde sa bude riesit len ich vztah, budu sa rozpravat o nakupovani, muzoch a podobne a tym padom mi nebudu zavadziat v serialy The Flash!
http://www.postavy.cz/king-shark/ pro ty kco neví co je ten žralok zač tu máme no víme aspoň jméno
#1149 Red ViperTento díl pro mě nejslabší z 2. série. Así tím, jak se pořád hovořilo.
#1145 azoxid: žralověk :D To se ti povedlo :D
LMAO ten žralověk na konci :-D
#1146 Baltik#1143 Scenárista s veľkým S: Serial nemůže být jenom o akci. Navíc těmito scénami dělají úvod pro Wallyho. U seriálu Arrow stebou souhlasím, tam jsem se u druhého dílu jenom nemohl dočkat konce té epizody a většinu jsem přetáčel. Ale serial nemůže být jenom o akci. Máš pravdu, že některé věci by mohly být lepší. Ale The Flash si pořád drží tu svoji kvalitu jako u první serie a mám pocit, že se navíc zlepšuje.
#1148 Scenárista s veľkým S#1142 Anduin: A čo mam napísať, že sa mi páčia tie melodramatické hlúposti medzi Iris a jej drogovo závislou matkou?
#1144 Scoop #1159 Anduin#1141 Scenárista s veľkým S: Zase jen kritizuješ…Vsadím se, že každému kromě tebe se to líbilo.
#1143 Scenárista s veľkým SZatiaľ najnudnejšia epizóda! Za vinu to dávam Iris a jej matke, ktoré mi tuto epizódu totálne znechutili!
#1142 Anduin#1125 HellTsuku: Caitlin Killer Frost bude, jsem viděla rozhovor, ve kterém říkala, že si přípravu a vymýšlení postavy opravdu užívala.
#1133 Epinek: Ronnie z E1 se nevrátí. I tvůrci říkají, že Ronnie z E1 skutečně zemřel a pokud se vrátí, tak jen buď ve flashbacích nebo z E2.
Wally by měl být v seriálu bratr Iris a Joe jeho táta.
#1135 Mario13: Že by to vymenili? Thawne by bol RF a Danny Zoom? Len pre zaujímavosť, tak Danny je aj členom Suicide Squad :D
#1136 Anduin: Rudolph je ďalší Irisin brat a Wallyho otec :D V komiksoch má 2 bratov a jej otec sa volá William a matka neznáma. Danny, ako som spomínal, je Reverse Flash. A pokiaľ sa dobre pamätám, tak jediná zmienka o Rudolphovi je, že opustil Wallyho, keď bol ešte dieťa. Podotýkam, že toto sa týka New 52.
V starších komiksoch, namiesto Dannyho mali sestru Charlotte a ich rodičia sa volali Ira a Nadine. Rudolph sa stal členom The Manhunters a niekoľkokrát bojoval proti Wallymu.
#1134 totti: Tak se začínám ztrácet…Kdo je teda Rudolph West?
#1137 tottiIrisin bratr bude Zoom :D
#1138 totti#1132 Red Viper: Wally je jej synovec. Daniel West je brat Iris a v súčastnosti je on Reverse Flash
#1136 Anduinsuper epizoda, jsem rád za navrát Firestorma, ačkoliv pokud se má Ronnie vrátit , jsem zvědav jak to teda provede :) jinak příští týden se konečně dozvíme něco o tom sneaky Wellsovi z Earth 2 :DA
#1140 AkunMeChai#1131 Domondabest: Wally West je Irisin bratr ne?
#1134 tottiTak to, že Jackson Jefferson je Iris bratr je asi hotová věc, ne? :D Jinak žralok na konci, mě trochu rozesmál, efekty u Hewitta byly také docela lacinné..
#1132 Red ViperŠkoda že je svátek, á se tak moc těšil na titulky :( :D
Když ukazovali Earth 2, tak sis mohl povšimnout, že mají lepší technologii než Earth 1