Jak řekl Jay v paralelním vesmíru mužeš být kdokoliv ale na druhou stranu řekl že všechny členy Flash týmu zná. A přišlo mi že to říká že je zná ze svého času. Takže to podle mě vyvrací teorii o tom že Zoom bude Barry a někdo jiný z týmu.. I když jsem někde na netu viděl Barryho foto z natáčení v černým kostýmu
Wells Zoom? Přece nedají 2× po sobě stejnýho záporáka. To mi přijde jako kravina a byla by to blbost od tvůrců a asi by se mi tahle možnost líbila ze všech nejmíň… Chci hodnýho Wellse!
Ronnie to nebude stoprocentně protože Zoom v době kdy se otevřela singularita byl už dávno v provozu. Možná tak Ronnie z Earth II ale to je nesmysl. Ale jsem si jistej že „náš“ Roniie je živej někde na Earth II
To že by to měl být Eddie z earth I mi přijde jako blbost ze stejnýho důvodu proč to nemůže být Ronnie, i když to zní moc pěkně že Eddiho pohltila singularita nějak získal speed force a hráblo mu a chtěl se pomstít všem Flashum.
Takže konečná je pro mě … Zoom bude Eddie z Earth II…
A nebo uplně nová postava..... Jinak nenašel někdo obsazení herců na season 2 ? Jestli tam vůbec Eddie figuruje
#1083 Vission: Ano ale v každé z těch zemí se dá cestovat časem. Jako já s tím, že by to byl Eddie taky nesouhlasím, ale ta možnost tu je.
#1082 Zouby52: Teroeticky by to šlo vzít tak, že jay ztratil helmu, Eddieho to vcuclo na zemi 3, kde žil několik let a stal se nejsilnějším speedsterem a snažil se dostat zpátky na zemi 1, ale místo toho se dostal na zemi 2, kde šel po zdejším flashovi a jakmile se naskytla příležitost, tak se dostal na zemi 1 kam začal házet záporáky, aby sejmuli zdejšího flashe. Klidně to můžou vzít i cestou, že ani neví, že země 1 je ta jeho původní. I když takhle by to asi bylo moc komplikované :D
Osobně by se mi líbila představa že Zoom(hunter) je Joe WEst z E-2 :D a JAy Garrick pracoval v STAR labs v E-2 a skutečný WElls je jeho mentorem :D proto černej oblek i když v komiksem ho nemá (rasiti :D )
#1079 migthedragon: to nemeni nic na tom ze podle rofesora Steina beží čas ve většine realit stejne rychle … takže 2 roky uplynuly jak na E-1 tak na E-2 E-3 — až E-n ;)
Co mě zaráží, tak proč má Zoom černý oblek? Snaží se trochu odchýlit od komiksu, chápu, aneb je to možná pouze odraz té barvy, ale jestli má opravdu černý oblek, tak zde to nevychytali, ale je to originální, ale pro Zooma rozhodně nepraktické. Black-Flash to být rozhodně nemůže, ten se dá rozvinout na 3 díly max a poté se stejně rozpadne. Tvůrci ho pojmenovali Zoom alias Hunter Zolomon. Eddie twist, Barry, uvidíme…
#1077 Vission: No je to svět, kde cestování časem zase není až tak podivné …
To já zatím teorii, kdo to je nemám, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to byl Barry. Jistý si celkem jsem snad jen tím, že to nebude Walles z druhé země, protože to by asi bylo trochu trapné :D
Spíš je škoda, že jak mají superhrdinské seriály a filmy ve zvyku je hlavní záporák zase trochu jiná variace hrdiny. Byl bych raději, kdyby hlavní záporák byl třeba Grodd.
pro vsechny kdo si mysli ze zoom je eddie z e-1 tak znovu zkouknete dil … jay rika barrymu ze zoom se objevil v dobe kdy on sam ziskal schpnosti a to jest dva roky zpet
Jak řekl Jay v paralelním vesmíru mužeš být kdokoliv ale na druhou stranu řekl že všechny členy Flash týmu zná. A přišlo mi že to říká že je zná ze svého času. Takže to podle mě vyvrací teorii o tom že Zoom bude Barry a někdo jiný z týmu.. I když jsem někde na netu viděl Barryho foto z natáčení v černým kostýmu
Wells Zoom? Přece nedají 2× po sobě stejnýho záporáka. To mi přijde jako kravina a byla by to blbost od tvůrců a asi by se mi tahle možnost líbila ze všech nejmíň… Chci hodnýho Wellse!
Ronnie to nebude stoprocentně protože Zoom v době kdy se otevřela singularita byl už dávno v provozu. Možná tak Ronnie z Earth II ale to je nesmysl. Ale jsem si jistej že „náš“ Roniie je živej někde na Earth II
To že by to měl být Eddie z earth I mi přijde jako blbost ze stejnýho důvodu proč to nemůže být Ronnie, i když to zní moc pěkně že Eddiho pohltila singularita nějak získal speed force a hráblo mu a chtěl se pomstít všem Flashum.
Takže konečná je pro mě … Zoom bude Eddie z Earth II…
A nebo uplně nová postava..... Jinak nenašel někdo obsazení herců na season 2 ? Jestli tam vůbec Eddie figuruje
#1086 Baltik: Lepší než další variace flashe …
#1083 Vission: Ano ale v každé z těch zemí se dá cestovat časem. Jako já s tím, že by to byl Eddie taky nesouhlasím, ale ta možnost tu je.
#1082 Zouby52: Teroeticky by to šlo vzít tak, že jay ztratil helmu, Eddieho to vcuclo na zemi 3, kde žil několik let a stal se nejsilnějším speedsterem a snažil se dostat zpátky na zemi 1, ale místo toho se dostal na zemi 2, kde šel po zdejším flashovi a jakmile se naskytla příležitost, tak se dostal na zemi 1 kam začal házet záporáky, aby sejmuli zdejšího flashe. Klidně to můžou vzít i cestou, že ani neví, že země 1 je ta jeho původní. I když takhle by to asi bylo moc komplikované :D
#1101 ksanzi10#1079 migthedragon: Nevím, co je tak skvělého na obří digitální opici v roli hlavního záporáka. Je to takový tlučhuba.
#1087 migthedragon#1084 Vission: rasisti*
Osobně by se mi líbila představa že Zoom(hunter) je Joe WEst z E-2 :D a JAy Garrick pracoval v STAR labs v E-2 a skutečný WElls je jeho mentorem :D proto černej oblek i když v komiksem ho nemá (rasiti :D )
#1085 Vission#1079 migthedragon: to nemeni nic na tom ze podle rofesora Steina beží čas ve většine realit stejne rychle … takže 2 roky uplynuly jak na E-1 tak na E-2 E-3 — až E-n ;)
#1087 migthedragon#1079 migthedragon: No ale zase Jay ztratil helmu ještě před Eddieho smrtí.
#1087 migthedragonCo mě zaráží, tak proč má Zoom černý oblek? Snaží se trochu odchýlit od komiksu, chápu, aneb je to možná pouze odraz té barvy, ale jestli má opravdu černý oblek, tak zde to nevychytali, ale je to originální, ale pro Zooma rozhodně nepraktické. Black-Flash to být rozhodně nemůže, ten se dá rozvinout na 3 díly max a poté se stejně rozpadne. Tvůrci ho pojmenovali Zoom alias Hunter Zolomon. Eddie twist, Barry, uvidíme…
Vyzerá to na Welsa ale samozrejme to môže byť len manipulatívny ťah zo strany tvorcov každopádne vyzerá to dobre z touto sériou teším sa :)
#1077 Vission: No je to svět, kde cestování časem zase není až tak podivné …
To já zatím teorii, kdo to je nemám, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to byl Barry. Jistý si celkem jsem snad jen tím, že to nebude Walles z druhé země, protože to by asi bylo trochu trapné :D
Spíš je škoda, že jak mají superhrdinské seriály a filmy ve zvyku je hlavní záporák zase trochu jiná variace hrdiny. Byl bych raději, kdyby hlavní záporák byl třeba Grodd.
#1082 Zouby52 #1083 Vission #1086 Baltik #1090 HellTsuku#1077 Vission: Přesně tak, souhlasim s tebou :)
pro vsechny kdo si mysli ze zoom je eddie z e-1 tak znovu zkouknete dil … jay rika barrymu ze zoom se objevil v dobe kdy on sam ziskal schpnosti a to jest dva roky zpet
#1078 Amper #1079 migthedragonSpíš by bylo hezčí kdyby byl Wells z earth 2 učitel Jaye byl by to jeho mentor ale hodnej a ne zlej
Stejně to dopadne tak že zoom bude Ronnie z earth 2 a wells bude normální wells a ne RF
#1073 Ibrakadabr: Nebo prostě Hunter Zolomon
Takže tu už máme teorie o tom kdo je Zoom… Eddie? Wells? Barry?
#1074 HellTsukunakoniec zoom bude barry z alternatívnej reality :D
#1070 GKoz: Že Eddie bude Zoom mi přijde skoro tutovka :)
Jak Zoom v jednom traileru řekl, že „heroes die“ , tak jsem si hnedka vzpomněl na Eddieho, takže se přikláním k teorii, že Zoom je Eddie :)
#1071 PatasElproč ne:D