Ještě – menší změna v obleku potěšila, ale to už je jen taková maličkost. Earth 2 padouši nás ale budou doprovázet nejspíše dalších pár dílů, to byl asi i důvod proč Atom Smasher zabil svého dvojníka v této realitě, chtěl se asi zbavit otázek, ale to se mu dle mého názoru moc nepovedlo.
Celková epizoda byla super, na začátek určitě, ale nejdříve popořadě. Začátek s tím snem, vzpomínkou či jak se to dá nazvat byl docela šokující, ale bylo to až moc hezké dle mého :D Jak se probral a vrátil se zpátky do temného světa bylo také šokující, odloučen od všech. „Smrt“ Ronnieho je smutná, hlavně pro Caitlin, hold základy pro Killer Frost, ovšem nevěřím že Ronnie je mrtvý, otázka je, kam ho to poslalo, či přesunulo. Caitlin si našla novou práci, což je fajn, myslím si že v důsledku nějakého experimentu se v ní vyvolá reakce která ji zapne její meta-schopnosti. Dále Atom Smasher, dle mého to vyřešili nějak moc rychle, mohli to roztáhnout trochu na dýl, alespoň na dva díly. Teď nám tady očividně začne každý padouch hlásat Zoomovo jméno, což je fajn, ovšem si myslím že min. následujících pár dílů se kdo Zoom je nedozvíme. Dárek od Harrisona opravdu potěšil, spíše jsem si myslel že mu dá prsten, ale tohle udělalo radost Barrymu více :) Poté mě však zamrzelo když otec musel dle jeho názoru odcestovat aby to nebránilo Barrymu v rozvoji. Zajímalo by mě, z jakého to je důvodu – jestli opravdu z příběhového, nebo jenom jestli nechtěli/nemohli aby se v seriálu herec ukazoval častěji. Jinak konec, ten byl absolutně geniální, byl jsem nadšen jak se tam představil.. :D Máme nejlepší zabezpečení, dvojtý firewall, lepší ochranku – A ty jsi kdo? :D Díky všem kdo to dočetli až do konce :)
#1024 Onewinged: Ideální. A za každou nalezenou chybku vysolí diskutér pětikorunu jako příspěvek na chod Edny. Něco mi říká, že si to pak po sobě před odesláním raději přečte i Franta z Horní Dolní. Inu, národní povaha :)
#1023 Pišta Hufnágl: Bude jmenována speciální skupina Grammar Nazi, kteří budou prohledávat diskuze, editovat komentáře a opravovat v nich chyby? :D:D:D
!
Nastane Infinity Crysis. Proto budoucí Barry se ztratil, ale o 6 let později, zřejmě nastalo něco podobného, tento seriál se odehrává v paralelním vesmíru a jak skočil do červí díry(nestabilní) tak zřejmě zmizela s ním a přesunul se do Earth 2. V původní časové linii nastal „Infinity Crysis“ v roce 2024, dává to i smysl. Prostě zmizne v čase.
Lidi, všiml si někdo z Vás toho, že když Barry běžel a viděl tu přítomnost, minulost a budoucnost, že se tam ukázala blondýna se schopnostmi a dosti podobná Caitlin?
Tak sa tu zasa stretávame, dúfam že tato séria bude lepšia a že si ju užijeme! :D
Ještě – menší změna v obleku potěšila, ale to už je jen taková maličkost. Earth 2 padouši nás ale budou doprovázet nejspíše dalších pár dílů, to byl asi i důvod proč Atom Smasher zabil svého dvojníka v této realitě, chtěl se asi zbavit otázek, ale to se mu dle mého názoru moc nepovedlo.
Tááákže… :)
Celková epizoda byla super, na začátek určitě, ale nejdříve popořadě. Začátek s tím snem, vzpomínkou či jak se to dá nazvat byl docela šokující, ale bylo to až moc hezké dle mého :D Jak se probral a vrátil se zpátky do temného světa bylo také šokující, odloučen od všech. „Smrt“ Ronnieho je smutná, hlavně pro Caitlin, hold základy pro Killer Frost, ovšem nevěřím že Ronnie je mrtvý, otázka je, kam ho to poslalo, či přesunulo. Caitlin si našla novou práci, což je fajn, myslím si že v důsledku nějakého experimentu se v ní vyvolá reakce která ji zapne její meta-schopnosti. Dále Atom Smasher, dle mého to vyřešili nějak moc rychle, mohli to roztáhnout trochu na dýl, alespoň na dva díly. Teď nám tady očividně začne každý padouch hlásat Zoomovo jméno, což je fajn, ovšem si myslím že min. následujících pár dílů se kdo Zoom je nedozvíme. Dárek od Harrisona opravdu potěšil, spíše jsem si myslel že mu dá prsten, ale tohle udělalo radost Barrymu více :) Poté mě však zamrzelo když otec musel dle jeho názoru odcestovat aby to nebránilo Barrymu v rozvoji. Zajímalo by mě, z jakého to je důvodu – jestli opravdu z příběhového, nebo jenom jestli nechtěli/nemohli aby se v seriálu herec ukazoval častěji. Jinak konec, ten byl absolutně geniální, byl jsem nadšen jak se tam představil.. :D Máme nejlepší zabezpečení, dvojtý firewall, lepší ochranku – A ty jsi kdo? :D Díky všem kdo to dočetli až do konce :)
#1039 ksanzi10 #1040 ksanzi10#1024 Onewinged: Ideální. A za každou nalezenou chybku vysolí diskutér pětikorunu jako příspěvek na chod Edny. Něco mi říká, že si to pak po sobě před odesláním raději přečte i Franta z Horní Dolní. Inu, národní povaha :)
#1023 Pišta Hufnágl: Bude jmenována speciální skupina Grammar Nazi, kteří budou prohledávat diskuze, editovat komentáře a opravovat v nich chyby? :D:D:D
#1025 Pišta Hufnágl#1021 Onewinged: Někdo tu chce pětadvacet na holou… :) Nu, on se toho tady někdo určitě rád ujme.
#1024 Onewinged#1007 azoxid: no tak obecně aquaman ovlada vodní svět a jak viš zeměkoule je z 70% voda....., pak to maš obrovske zaplavy, zemetřeseni
#1020 Pišta Hufnágl: ano mužy léčyly ;)
#1023 Pišta Hufnágl#994 Onewinged: Léčit dovedou i muži, muži!
#1021 Onewingedbudou zase nějaké postřehy z poslední epizody? .)
Jejda. Ulítnul mi enter, ale do spoileru to nemá cenu dávat.
!
Nastane Infinity Crysis. Proto budoucí Barry se ztratil, ale o 6 let později, zřejmě nastalo něco podobného, tento seriál se odehrává v paralelním vesmíru a jak skočil do červí díry(nestabilní) tak zřejmě zmizela s ním a přesunul se do Earth 2. V původní časové linii nastal „Infinity Crysis“ v roce 2024, dává to i smysl. Prostě zmizne v čase.
#1015 Kennymcc: Vtipné zajímalo by mě proč tomu tak je :D
To vite ze kdyz do Google prekladace date ze spanelstiny „Eobard Thawne“ tak vam napise „profesor Zoom“ :D
#1016 Onewinged#1013 Onewinged: Děkuji :) Už jsem si myslela, že jsem ve své teorii sama :D
#1012 Katherine.20: Pokud myslíme to samé tak je to tahle :) A ano je to Caitlin
http://en.wikipedia.org/…Killer_Frost
#1014 Katherine.20Lidi, všiml si někdo z Vás toho, že když Barry běžel a viděl tu přítomnost, minulost a budoucnost, že se tam ukázala blondýna se schopnostmi a dosti podobná Caitlin?
#1013 Onewinged#1010 Red Viper:
Pletu si to s komiksem tam použil hrdinu Geo-Force http://en.wikipedia.org/wiki/Geo-Force#… V filmu vlastně použil Atoma že?
#1009 Onewinged:
#1007 azoxid:
Já myslím, že nechal vybouchnout Kapitána Atoma :O
#1011 Onewinged#1007 azoxid:
No v podstatě použil zbraň, která způsobila obří zemětřesení a záplavy. Potom myslím skoro roztrhala zemi nebo nějak tak to bylo.
#1010 Red Viper