#1005 Exie_: No myslim ze nikdo nevi co se presne stalo Flashovi z budoucnosti. Takze si zatim stale myslim, ze je o krok napred pred Eobardem. Samozrejme ocekavam, ze nam 2. serie ukaze jak to teda vlastne je :)
#1004 Kennymcc: Flash z budoucnosti o krok před Eobardem? Noviny mají jiný názor, protože Eobard se sekne v minulosti a Flash z budoucnosti se zřejmě nevrátil domů během té krize, ale uvízl někde v časoprostoru, proto řekl Wells, že když Flash zmizel, tak ztratil své schopnosti a návrat do své doby. Přestal jakoby existovat, nebo se někde vypařil a furt není známo kde, nebo jak, doufám, že ty noviny nějak tvůrci objasní a proto jakoby nikdy nebyl SpeedForce a proto to vyčerpání v té době. 15 let zkušeností, které Wells obětoval a čekal než Barry vyroste. Hold doufám, že 2. série bude víc „cool“ než 1. série, ale jsem spokojený, i když pojem „čas“ a cestování časem. Lidé v tom začnou moc rejpat, ale to už děláme a pak se vytratí ta logika to pochopit.
Urcite zajimave je ze Flash z budoucnosti (at uz to byl Barry nebo ne) vedel, ze Flash z pritomnosti (Barry Allen) bude v komurce za dverma. A taktez vedel, ze je treba nechat Barryho matku zemrit z nejakeho zasadniho duvodu. Dalo by se usoudit, ze Eobard v podstate chtel, aby Barry nakonec svou matku zachranil, ovsem duvod netusim :) Tez by se dalo rict, ze tak jak byl Eaobard vzdy krok pred ostatnima z pritomnosti, tak Flash z budoucnosti je o krok napred pred Eobardem :)
#1002 Red Viper: Tak, že v komiksech nastal Flashpoint paradox bylo jen účelové pro restartování celého komiksového vesmíru. V seriálu se nic takového vůbec nemusí stát.
Ještě jedna věc, kdyby se Barry vrátil a zachránil matku nastal by flashpoint paradox, kde nakonec Aquaman zničil celej svět :D ale v původní linii jeho matka žila a nic se stejně nestalo protože jestli se Eobard narodil nekdy v roce 2150 tak svět asi nebyl zničenej :D
Neměl byy Cisco byt schopen říct co se stalo během původní časový linie? tý kde Wells vytvořil Flashe až v roce 2020? když už může rozlišovat různý reality :D
Rozhodně Looper byla daleko kvalitnější adaptace. Takže doporučuji kouknout na tyto 2 filmy: Looper a Project Almanac. Je to prostě zaměřeno na cestování časem a samozřejmě sci-fi/akčnák.
Všechno, co se týká času a cestováním časem, tak je tam tolik proměnných, tolik otázek, paralelní vesmíry/světy, časové linie/alternativní, že se v tom později ztrácí, protože každý má jinou představu, ale naopak je pozitivní to, že se to diskuzní fórum hýbe. Jinak včera jsem se podíval na film „Project Almanac“. Sice film teenegerů, a jelikož tento typ filmů nemám rád, tak nebyl na škodu, kde parta objevila tajné plány a přivedla je na výstavbu stroje času. Hold otec génius → alias tajný sklep-->a geniální syneček s partou inteligentních kamarádů, kteří se snaží dostat na MTI. A tam to bylo docela taky dobře vysvětleno. "Když změníš nějakou věc v minulosti, tak jsi činitelem té události,,.,ale hold ke konci to už docela zámotávalo hlavu.
#996 Faremir: trochu se mi kouří z hlavy ale chápu tě ;) a zasloužíš nobelovku ;) jen by nebylo hezké kdyby se pak půl série vysvětlovalo že to je jiný Barry/flash a že iris ještě není jeho žena atd. atd. atd. atd. snad mě chápeš co chci říci ;)
Mně to ale přijde zatím celkem dobře promyšlené. A jak vidím všichni tu moc řešíte coby kdyby, ale podle mě je to vcelku jednoduché. Jsou dvě časové osy a dva flashové. Nikdy nekončící paradox a smyčka, kde postavy z jedné reality vytváří tu druhou a naopak.
No abych to vysvětlil. V jedné realitě máme flashe, který vyrůstá se svou rodinu a kde se v roce 1020 (nebo jak to bylo) stane flashem, protože Dr. Wells postaví urychlovač atd. Jenže v téhle realitě se objeví z budoucnosti i Eobard Thawne a při boji s flashem se ho pokusí zabít tím, že skočí do minulosti tam, kde byl Barry ještě malý kluk. Protože ale zabije Barryho matku a uvízne v této době, vytvoří tím nový relativní vesmír (novou časovou linii nebo jak chcete), kde se Barry stane Flashem jen díky Wellsobardu Thawne. Když přeskáču ty nepodstatné události pro tuto teorii, které se v 1. sérii odehrály, dostanu se do bodu, kde se Eddie zastřelí, čímž vymaže Eobarda (jehož byl předek) a dojde k paradoxu. Eobard se nikdy nenarodí, nezabije Barryho matku a tím se „vytvoří“ původní realita, tedy ta, kterou jsem tu popisoval na začátku odstavce. Ta, kde se Barry stane Flashem normálním způsobem a kde už vývoj události trošku známe (Thawne se vrátíi do minulosti, zjistí jeho totožnost a pokusí se ho zabít) … a tak pořád dokola. (Tudíž paradox)
A teď spekulace dopředu. Náš Barry v nynější realitě „bojující“ s černou dírou projde skrz a dostane se do původní časové linie, do doby, po tom co „Flash zmizel“ … na druhou stranu Flash, který zachránil Barryho se místo do své reality přesune „skokem v čase“ do té reality kterou známe, právě ve chvíli, kdy se černá díra za Barrym z naší reality uzavře.
#994 Onewinged: Netuším, ale zřejmě ne, když nebude žít Eddie, tak nebude žít Wells a ten se bude pravidelně vyskytovat v 2. sérii. Spíš Barry resetuje alternativní časovou osu při návratu, ale ne úmyslně, ale bude to tak, že vesmír se hodí do normálu. Co se týče postav tak Caitlin= Killer Frost(doufejme v ní), Barry= Flash co seká dobrotu, Cisco= Vibe, Ronnie/Stein = Firestorm,Wells=RF alias Eobard. Většina hl. postav byla ovlivněna urychlovačem částica kdo je normal tak Iris, Joe a Eddie(momentálně mrtvý), ale kdyby se z něj stal Cobalt tak pouze Iris, Joe budou bez schopností jako jediní, ale vše může být jinak, protože neřidí se 100% komiksem a tím pádem si mohou vymyslet jinou cestu pro serialového Flashe, něco, co nemůžem očekávat v komiksu.
#992 Šaňko37: Co se týče RF tak prý jich bylo u Thawnů víc než 1, ale ne tak populární jako za Eobarda, ale to jsem jen někde četl. Jinak Eddieho vidím spíš na Cobalta, a nebo taky může být jen normal hl. postava bez schopností.
Podla mňa jak tá diera fcucla Edieho tak sa dostal do budúcnosti a tam ho nejako zachránia.A preto by mohol Eobard žit a byt RF alebo sa z Edieho stane RF :D
#984 Kennymcc: toto je velice zajimava teorie, taky jsem psal že to nemusi byt ta realita do ktere se ,,naš" barry vratil, a jak si psal stou cervi dirou u allenu doba před těmi 15 lety tak pravě mě napadlo že to klidně ani naš barry allen byt nemusi. kdo vi ;)
#988 Onewinged: Tady je totiz pak otakzou koho vlastne bude hrat v 2. serii Tom Cavanagh. Jestli dal Eobarda v kuzi H. Wellse nebo puvodniho H. Wellse. Anebo nakonec bude hrat oba dva :) Mozna leccos odkryji nejaka prohlaseni nebo upoutavky jeste pred zapocetim 2. serie. Jinak jsem samozrejme nejvic zvedav jestli moje teorie se bude blizit nejvic pravde ci nikoli :)
#1005 Exie_: No myslim ze nikdo nevi co se presne stalo Flashovi z budoucnosti. Takze si zatim stale myslim, ze je o krok napred pred Eobardem. Samozrejme ocekavam, ze nam 2. serie ukaze jak to teda vlastne je :)
#1002 Red Viper: Jen ze zvědavosti, jak může aquaman zničit celej svět ? :-D
#1009 Onewinged #1010 Red Viper #1022 Billy the Kid#1005 Exie_: Flash se nemusel vypařit ne? Ten budoucí… Však satčí aby šel zpět do budousnosti, až poté co Iris napíše ten článek …
#1004 Kennymcc: Flash z budoucnosti o krok před Eobardem? Noviny mají jiný názor, protože Eobard se sekne v minulosti a Flash z budoucnosti se zřejmě nevrátil domů během té krize, ale uvízl někde v časoprostoru, proto řekl Wells, že když Flash zmizel, tak ztratil své schopnosti a návrat do své doby. Přestal jakoby existovat, nebo se někde vypařil a furt není známo kde, nebo jak, doufám, že ty noviny nějak tvůrci objasní a proto jakoby nikdy nebyl SpeedForce a proto to vyčerpání v té době. 15 let zkušeností, které Wells obětoval a čekal než Barry vyroste. Hold doufám, že 2. série bude víc „cool“ než 1. série, ale jsem spokojený, i když pojem „čas“ a cestování časem. Lidé v tom začnou moc rejpat, ale to už děláme a pak se vytratí ta logika to pochopit.
#1006 jack7cz #1008 KennymccUrcite zajimave je ze Flash z budoucnosti (at uz to byl Barry nebo ne) vedel, ze Flash z pritomnosti (Barry Allen) bude v komurce za dverma. A taktez vedel, ze je treba nechat Barryho matku zemrit z nejakeho zasadniho duvodu. Dalo by se usoudit, ze Eobard v podstate chtel, aby Barry nakonec svou matku zachranil, ovsem duvod netusim :) Tez by se dalo rict, ze tak jak byl Eaobard vzdy krok pred ostatnima z pritomnosti, tak Flash z budoucnosti je o krok napred pred Eobardem :)
#1005 Exie_#1002 Red Viper: Tak, že v komiksech nastal Flashpoint paradox bylo jen účelové pro restartování celého komiksového vesmíru. V seriálu se nic takového vůbec nemusí stát.
Ještě jedna věc, kdyby se Barry vrátil a zachránil matku nastal by flashpoint paradox, kde nakonec Aquaman zničil celej svět :D ale v původní linii jeho matka žila a nic se stejně nestalo protože jestli se Eobard narodil nekdy v roce 2150 tak svět asi nebyl zničenej :D
#1003 Onewinged #1007 azoxid#1000 Red Viper: časem asi ano. Ale momentálně není moc schopný to ovládat :D
Neměl byy Cisco byt schopen říct co se stalo během původní časový linie? tý kde Wells vytvořil Flashe až v roce 2020? když už může rozlišovat různý reality :D
#1001 OnewingedRozhodně Looper byla daleko kvalitnější adaptace. Takže doporučuji kouknout na tyto 2 filmy: Looper a Project Almanac. Je to prostě zaměřeno na cestování časem a samozřejmě sci-fi/akčnák.
Všechno, co se týká času a cestováním časem, tak je tam tolik proměnných, tolik otázek, paralelní vesmíry/světy, časové linie/alternativní, že se v tom později ztrácí, protože každý má jinou představu, ale naopak je pozitivní to, že se to diskuzní fórum hýbe. Jinak včera jsem se podíval na film „Project Almanac“. Sice film teenegerů, a jelikož tento typ filmů nemám rád, tak nebyl na škodu, kde parta objevila tajné plány a přivedla je na výstavbu stroje času. Hold otec génius → alias tajný sklep-->a geniální syneček s partou inteligentních kamarádů, kteří se snaží dostat na MTI. A tam to bylo docela taky dobře vysvětleno. "Když změníš nějakou věc v minulosti, tak jsi činitelem té události,,.,ale hold ke konci to už docela zámotávalo hlavu.
#996 Faremir: trochu se mi kouří z hlavy ale chápu tě ;) a zasloužíš nobelovku ;) jen by nebylo hezké kdyby se pak půl série vysvětlovalo že to je jiný Barry/flash a že iris ještě není jeho žena atd. atd. atd. atd. snad mě chápeš co chci říci ;)
Mně to ale přijde zatím celkem dobře promyšlené. A jak vidím všichni tu moc řešíte coby kdyby, ale podle mě je to vcelku jednoduché. Jsou dvě časové osy a dva flashové. Nikdy nekončící paradox a smyčka, kde postavy z jedné reality vytváří tu druhou a naopak.
No abych to vysvětlil. V jedné realitě máme flashe, který vyrůstá se svou rodinu a kde se v roce 1020 (nebo jak to bylo) stane flashem, protože Dr. Wells postaví urychlovač atd. Jenže v téhle realitě se objeví z budoucnosti i Eobard Thawne a při boji s flashem se ho pokusí zabít tím, že skočí do minulosti tam, kde byl Barry ještě malý kluk. Protože ale zabije Barryho matku a uvízne v této době, vytvoří tím nový relativní vesmír (novou časovou linii nebo jak chcete), kde se Barry stane Flashem jen díky Wellsobardu Thawne. Když přeskáču ty nepodstatné události pro tuto teorii, které se v 1. sérii odehrály, dostanu se do bodu, kde se Eddie zastřelí, čímž vymaže Eobarda (jehož byl předek) a dojde k paradoxu. Eobard se nikdy nenarodí, nezabije Barryho matku a tím se „vytvoří“ původní realita, tedy ta, kterou jsem tu popisoval na začátku odstavce. Ta, kde se Barry stane Flashem normálním způsobem a kde už vývoj události trošku známe (Thawne se vrátíi do minulosti, zjistí jeho totožnost a pokusí se ho zabít) … a tak pořád dokola. (Tudíž paradox)
A teď spekulace dopředu. Náš Barry v nynější realitě „bojující“ s černou dírou projde skrz a dostane se do původní časové linie, do doby, po tom co „Flash zmizel“ … na druhou stranu Flash, který zachránil Barryho se místo do své reality přesune „skokem v čase“ do té reality kterou známe, právě ve chvíli, kdy se černá díra za Barrym z naší reality uzavře.
Tadá, dabum tsss … doufám že mě někdo chápe. :D
#997 Vission#994 Onewinged: Netuším, ale zřejmě ne, když nebude žít Eddie, tak nebude žít Wells a ten se bude pravidelně vyskytovat v 2. sérii. Spíš Barry resetuje alternativní časovou osu při návratu, ale ne úmyslně, ale bude to tak, že vesmír se hodí do normálu. Co se týče postav tak Caitlin= Killer Frost(doufejme v ní), Barry= Flash co seká dobrotu, Cisco= Vibe, Ronnie/Stein = Firestorm,Wells=RF alias Eobard. Většina hl. postav byla ovlivněna urychlovačem částica kdo je normal tak Iris, Joe a Eddie(momentálně mrtvý), ale kdyby se z něj stal Cobalt tak pouze Iris, Joe budou bez schopností jako jediní, ale vše může být jinak, protože neřidí se 100% komiksem a tím pádem si mohou vymyslet jinou cestu pro serialového Flashe, něco, co nemůžem očekávat v komiksu.
#993 Exie_: doufám, že zůstane mrtvý. Jeho oběť by měla pak větší dopad než hele zázračně mi vyléčily průstřel srdce :D
#995 Exie_ #1020 Pišta Hufnágl#992 Šaňko37: Co se týče RF tak prý jich bylo u Thawnů víc než 1, ale ne tak populární jako za Eobarda, ale to jsem jen někde četl. Jinak Eddieho vidím spíš na Cobalta, a nebo taky může být jen normal hl. postava bez schopností.
#994 OnewingedPodla mňa jak tá diera fcucla Edieho tak sa dostal do budúcnosti a tam ho nejako zachránia.A preto by mohol Eobard žit a byt RF alebo sa z Edieho stane RF :D
#993 Exie_#989 Kennymcc: Nevím moc jak by mohl hrát oba. To by se tam jako zničeho nic objevil původní H. Wells? :D To by bylo takové nějaké divné. :D
#984 Kennymcc: toto je velice zajimava teorie, taky jsem psal že to nemusi byt ta realita do ktere se ,,naš" barry vratil, a jak si psal stou cervi dirou u allenu doba před těmi 15 lety tak pravě mě napadlo že to klidně ani naš barry allen byt nemusi. kdo vi ;)
#988 Onewinged: Tady je totiz pak otakzou koho vlastne bude hrat v 2. serii Tom Cavanagh. Jestli dal Eobarda v kuzi H. Wellse nebo puvodniho H. Wellse. Anebo nakonec bude hrat oba dva :) Mozna leccos odkryji nejaka prohlaseni nebo upoutavky jeste pred zapocetim 2. serie. Jinak jsem samozrejme nejvic zvedav jestli moje teorie se bude blizit nejvic pravde ci nikoli :)
#991 Onewinged