Jedna věc mi celkem níčí mozek a byl bych rád kdyby mi jí někdo vysvětlil. V úvodu poslední epizody RF říká, že se narodí za 136 let od teď. A pokuď sme teď v současnosti… tak to znamená, že se RF narodí někdy v roce 2151. Jenže proč je teda ten novinovej článek z roku 2024 ? To je furt 127 let předtím, než se RF vůbec narodí a pak tedy nedává smysl, aby se v roce 2024 Flash s Revers Flashem utkal a vrátili se do té noci…
A to nejduležitější a největší trhlina v serialu je to že… V momentě, kdy Eddie zabil sám sebe a zničil tak celou jeho budoucí rodovou linii… Tak zároveň není nikdo, kdo by zabil Flashovu matku a zároveň neexistuje nikdo, kdo by postavil urychlovač a vytvořil tak z Barryho Flashe. Takže celej ten jejich vesmír by se měl uplně předělat od základů.
Sem fakt zvědavej co s tim ve druhé serii udělají. A hlavně jak se s tim poperou ostatní DC seriály.
Nevíte jestli se ve druhé sezoně má vrátit taky Rick Cosnett jako Eddie? Tom Cavanagh který hraje Wellse se má 100% znovu ukázat, ale o Rickovi jsem nenašla zatím informace. Oba bych ráda znovu viděla, Wellse určitě protože on je má skoro nejoblíbenější postava :-D
#962 Exie_: No ta bitka a cesta do minulosti by ho měla čekat. Přece jenom noviny z budoucnosti se také měnili na základě toho co se stalo současnému Barrymu. Viz epizoda se ztrátou schopností.
#961 jack7cz: Už to jak „Flash z budoucnosti“ na něho zamával je velice divné. Podle mě přeskočí do „Earth 2“ a možná už konečně vysvětlí proč „Flash z budoucnosti“ zmizel. Přece ten současný Barry, který se stal Flashem o 6 let dříve tak bude rozumnější, protože „Flash z budoucnosti“ a ta jeho smyčka se neustále opakuje. V roce 2024 bude bojovat proti RF, kterého bude následovat do minulosti, aby zachránil své mladší já a při návratu do své doby se tam nikdy nevrátí. Otázka je, zda toho současného Barryho čeká stejný osud, kterého čekal „Flashe z budoucnosti“.
#960 Dopikasan: Třeba vyvine takovou rychlost, že zase samovolně přeskočí do minulosti o den dříve a tím se všechno to zlé smaže :D … no aspoň já být flash tak bych to udělal kdyby se něco takhle pěkně posralo. Ale spíš si myslím jestli ho to nevcucne do té jiné reality, když máme prozkoumat i jiné světy.
vůbec nechápu jak flash chce zastavit černou díru, pochybuju že to pujde, když bude běhat proti, nebo že tam vytvoří nějakou velkou energii aby jí zastavil.. přijde mi, že cokoliv udělá bude divné :D A ta čená díra vypadala zvláštně, když v realu je uplně černá(neviditelná) protože nevyzařuje žádné světlo. Ale věřím ve flashe!
#958 Xegiie: Problém není v tom, že to neodpovídá jinému seriálu vůbec ne. Problém je, že tam udělali takovej logickej bordel, že to neodpovídá ani samo sobě. Otevřená mysl je sice pěkná věc, ale pokud se jednou řídím jedněmi pravidly a podruhé uplně jinými v rámci jednoho příběhu, je to špatně, nehledě na to jak dobře je zbytek napsaný.
Navíc se jim tam podařilo dostat Praotcův paradox, což je v podstatě logická neřešitelná smyčka. Které celý příběh bourá.
ja nevim proc vsichni predpokladate ze cestovani casem musi nejakym zpusobem odpovidat vysvetleni z jinych serialu?:D trosku otevrit mysl, tvurci si muzou delat co chteji :)
#956 rohlik1993: Pořád nechápu co lidé mají proti Aquamanovi, má to být něco jako IN? Je to borec co dokázal porazit Supermana, co má pěknou ženskou a ničím se nesere
#938 Zouby52: Já proti Hvězdný Bráně nic nemám, dost jsem jí sledoval (když tam hraje MacGyver :D ), ale jen potom co jsem viděl Interstellar mi už jejich červí díra-brána nepřišla tak super… na druhou stranu co do tý brány měli dát, že?
Zpráva pro všechny Flashpoint paradox je super film, každopádně Aquaman je gay… :D
#953 Nitram92: Jo na to jsem se tady jednou ptal, jestli ten nejstarší Flash si pamatuje všechny tyto zážitky. Ale teď si říkám, ten z budoucnosti vznikl v jiném roce než náš Barry, tak si asi nemůže pamatovat obojí :D
Protože vemte si třeba Ztracené – tam se taky cestovalo časem, ale bylo tam jasně vysvětlené, že nic nelze změnit. Postavy sice cestovaly časem, ale ať v té minulosti dělaly cokoliv, minulost nezměnily (pouze svých chováním naplňovaly to, co už se jednou stalo). Zkrátka byla jen jedna časová přímka.Ve Flashovi mi zatím přijde, že matlají více způsobů cestování časem dohromady a tak vznikají ty paradoxy, jakože kdo zabije Barrymu matku, když Eobard teď přestal existovat :-)
#952 Baltik: To jsem pochopil tak, že ten Flash z budoucnosti si to jakoby pamatoval, že tam viděl sám sebe. Ale já mám celkově pocit, že pravidla cestování časem ve Flashovi by ve druhé řadě potřebovaly trochu dovysvětlit :)
#951 Billy the Kid: Docela mě překvapilo, že nebyl ani moc překvapený, že tam mladšího Barryho uviděl. Když si představím, že se vrátim do minulosti zachránit sám sebe a najednou uvidím za rohem své další mladší já taktéž v obleku, tak bych valil oči :D A on to vzal docela s klidem.
#945 Valar: přesně žadne zamavani on mu naznačil stop tohle nedělej, něco ve stylu muž z oceli, pozemsky otec ukazal supermanovi ať ho nezachraňuje z tornada
Nemá cenu se v tom motat. Cestování časem(časové linie, paralelní vesmír, alternativní časová linka) všechno to motá hlavu, ale stojím si za svým, že současný Barry procestuje do „Earth 2“ a podle mě bude mít 2. série něco dočinění s Infinite Crysis. KONEC.
Budoucí Flash odnesl své mladší já a zmizel a mezi tím RF zabije matku Barryho. Když RF utíká z Barryho domu tak v té chvíli už je Flash pryč, ale do své doby se nikdy nevrátil a najednou RF ztrací svou rychlost, resp.protože najednou v té době neexistuje žádný Flash. Jinak si to neumím vysvětlit.
Jedna věc mi celkem níčí mozek a byl bych rád kdyby mi jí někdo vysvětlil. V úvodu poslední epizody RF říká, že se narodí za 136 let od teď. A pokuď sme teď v současnosti… tak to znamená, že se RF narodí někdy v roce 2151. Jenže proč je teda ten novinovej článek z roku 2024 ? To je furt 127 let předtím, než se RF vůbec narodí a pak tedy nedává smysl, aby se v roce 2024 Flash s Revers Flashem utkal a vrátili se do té noci…
A to nejduležitější a největší trhlina v serialu je to že… V momentě, kdy Eddie zabil sám sebe a zničil tak celou jeho budoucí rodovou linii… Tak zároveň není nikdo, kdo by zabil Flashovu matku a zároveň neexistuje nikdo, kdo by postavil urychlovač a vytvořil tak z Barryho Flashe. Takže celej ten jejich vesmír by se měl uplně předělat od základů.
Sem fakt zvědavej co s tim ve druhé serii udělají. A hlavně jak se s tim poperou ostatní DC seriály.
#969 Red Viper #970 Nitram92 #971 OnewingedNevíte jestli se ve druhé sezoně má vrátit taky Rick Cosnett jako Eddie? Tom Cavanagh který hraje Wellse se má 100% znovu ukázat, ale o Rickovi jsem nenašla zatím informace. Oba bych ráda znovu viděla, Wellse určitě protože on je má skoro nejoblíbenější postava :-D
#964 Walking Shadow: počkej jakej je to díl ? :D sem se v tom ztratil :D
#962 Exie_: No ta bitka a cesta do minulosti by ho měla čekat. Přece jenom noviny z budoucnosti se také měnili na základě toho co se stalo současnému Barrymu. Viz epizoda se ztrátou schopností.
Něco pro pobavezní z dílny CW, pokud jste to ještě neviděli ;). https://www.youtube.com/watch?…
#966 Jazzi23#962 Exie_: No víc mi přišlo divné, že by to stihl, když RF měl být v tu chvíli také v místnosti a měli spolu zápasit …
#961 jack7cz: Už to jak „Flash z budoucnosti“ na něho zamával je velice divné. Podle mě přeskočí do „Earth 2“ a možná už konečně vysvětlí proč „Flash z budoucnosti“ zmizel. Přece ten současný Barry, který se stal Flashem o 6 let dříve tak bude rozumnější, protože „Flash z budoucnosti“ a ta jeho smyčka se neustále opakuje. V roce 2024 bude bojovat proti RF, kterého bude následovat do minulosti, aby zachránil své mladší já a při návratu do své doby se tam nikdy nevrátí. Otázka je, zda toho současného Barryho čeká stejný osud, kterého čekal „Flashe z budoucnosti“.
#963 jack7cz #965 Onewinged#960 Dopikasan: Třeba vyvine takovou rychlost, že zase samovolně přeskočí do minulosti o den dříve a tím se všechno to zlé smaže :D … no aspoň já být flash tak bych to udělal kdyby se něco takhle pěkně posralo. Ale spíš si myslím jestli ho to nevcucne do té jiné reality, když máme prozkoumat i jiné světy.
#962 Exie_vůbec nechápu jak flash chce zastavit černou díru, pochybuju že to pujde, když bude běhat proti, nebo že tam vytvoří nějakou velkou energii aby jí zastavil.. přijde mi, že cokoliv udělá bude divné :D A ta čená díra vypadala zvláštně, když v realu je uplně černá(neviditelná) protože nevyzařuje žádné světlo. Ale věřím ve flashe!
#961 jack7cz#958 Xegiie: Problém není v tom, že to neodpovídá jinému seriálu vůbec ne. Problém je, že tam udělali takovej logickej bordel, že to neodpovídá ani samo sobě. Otevřená mysl je sice pěkná věc, ale pokud se jednou řídím jedněmi pravidly a podruhé uplně jinými v rámci jednoho příběhu, je to špatně, nehledě na to jak dobře je zbytek napsaný.
Navíc se jim tam podařilo dostat Praotcův paradox, což je v podstatě logická neřešitelná smyčka. Které celý příběh bourá.
ja nevim proc vsichni predpokladate ze cestovani casem musi nejakym zpusobem odpovidat vysvetleni z jinych serialu?:D trosku otevrit mysl, tvurci si muzou delat co chteji :)
#959 Demonic#956 rohlik1993: Pořád nechápu co lidé mají proti Aquamanovi, má to být něco jako IN? Je to borec co dokázal porazit Supermana, co má pěknou ženskou a ničím se nesere
#938 Zouby52: Já proti Hvězdný Bráně nic nemám, dost jsem jí sledoval (když tam hraje MacGyver :D ), ale jen potom co jsem viděl Interstellar mi už jejich červí díra-brána nepřišla tak super… na druhou stranu co do tý brány měli dát, že?
Zpráva pro všechny Flashpoint paradox je super film, každopádně Aquaman je gay… :D
#957 HellTsuku#953 Nitram92: Jo na to jsem se tady jednou ptal, jestli ten nejstarší Flash si pamatuje všechny tyto zážitky. Ale teď si říkám, ten z budoucnosti vznikl v jiném roce než náš Barry, tak si asi nemůže pamatovat obojí :D
Protože vemte si třeba Ztracené – tam se taky cestovalo časem, ale bylo tam jasně vysvětlené, že nic nelze změnit. Postavy sice cestovaly časem, ale ať v té minulosti dělaly cokoliv, minulost nezměnily (pouze svých chováním naplňovaly to, co už se jednou stalo). Zkrátka byla jen jedna časová přímka.Ve Flashovi mi zatím přijde, že matlají více způsobů cestování časem dohromady a tak vznikají ty paradoxy, jakože kdo zabije Barrymu matku, když Eobard teď přestal existovat :-)
#952 Baltik: To jsem pochopil tak, že ten Flash z budoucnosti si to jakoby pamatoval, že tam viděl sám sebe. Ale já mám celkově pocit, že pravidla cestování časem ve Flashovi by ve druhé řadě potřebovaly trochu dovysvětlit :)
#955 Baltik#951 Billy the Kid: Docela mě překvapilo, že nebyl ani moc překvapený, že tam mladšího Barryho uviděl. Když si představím, že se vrátim do minulosti zachránit sám sebe a najednou uvidím za rohem své další mladší já taktéž v obleku, tak bych valil oči :D A on to vzal docela s klidem.
#953 Nitram92#945 Valar: přesně žadne zamavani on mu naznačil stop tohle nedělej, něco ve stylu muž z oceli, pozemsky otec ukazal supermanovi ať ho nezachraňuje z tornada
#952 BaltikNemá cenu se v tom motat. Cestování časem(časové linie, paralelní vesmír, alternativní časová linka) všechno to motá hlavu, ale stojím si za svým, že současný Barry procestuje do „Earth 2“ a podle mě bude mít 2. série něco dočinění s Infinite Crysis. KONEC.
Budoucí Flash odnesl své mladší já a zmizel a mezi tím RF zabije matku Barryho. Když RF utíká z Barryho domu tak v té chvíli už je Flash pryč, ale do své doby se nikdy nevrátil a najednou RF ztrací svou rychlost, resp.protože najednou v té době neexistuje žádný Flash. Jinak si to neumím vysvětlit.