#924 LuckE: Tak je to možný, protože Barry stárne daleko pomaleji než normální člověk kvůli super-metabolismu a jeho buňky se daleko rychleji obnovují než normálnímu člověku.
#919 Zouby52: Jestli jsi Sci-Fi fanda můžu se zeptat, nemáš nějaký doporučení na nějaký film nebo seriál, kde by se nějaká pěkná černá díra vyskytovala? Viděl jsem Interstellar a tam je to moc pěkně udělaný a chtěl bych ještě. :D Mimochodem v Interstellaru je i červí díra pěkně vymyšlená takový nic uprostřed vesmíru, ale samozřejmě, že na svislou „vodorovnou“ hvězdnou bránu nic nemá. :D
Ja som trošičku zmatený kvoli tomuto, ci to este niekoho napadlo alebo sa vysvetli neskorsie ale.. Barry sa stal Flashom nejako v roku 2020 v tych novinach co Wells mal bolo Flash is missing, ze RF bojoval s Flashom, tak ale Wells hovoril, ze sa narodill az o nejakych 100 rokov, to ako RF prisiel do toho roku 2020 aby bojoval s Barrym? Ja som uz cely z toho domotaný.. :D ak sa to vyjasní nejakých dalsich castiach alebo tak nemusite odpovedat, ale diki :D
Flash je nesmrtelný ? Nevím jestli to už někdy zaznělo, ale osobně jsem si toho nevšiml. Eobard řekl, že se narodí za 136let, a že spolu stále bojovali. Z čehož vyplývá, že by musel být Flash nesmrtelný. Názory?
#922 impedance: Jojo, podle mě zničení světa nahradili tou černou dírou, že má ještě čas to napravit. Teď tam skočil no, tak buď se přesune do paradoxu, nebo do alternativní reality. Jestli si teď nepletu ty 2 rozdílné slova :D
#921 HellTsuku: Wells kvůli úmrtí Eddieho zmizel hned (nějak se rozpadl nebo co) , ale v tu chvíli se měl stejně rozpadnout celej svět. Protože tvůrci použili dvojí metr, tak to právě smysl nedávalo a dopadlo to tak, že Flash tam má tu černou díru aby měl čas nějak zachránit situaci.
jen bych vás chtěl upozornit že to je černá díra a ne červí díra. Černá díra pohlcuje ve okolo, zpomaluje čas a vzniká ze zhroucení hvězdy (zde vzniká kvůli trhlině v časoprostoru díky smrti Eddieho a o zpomalení času zde zmínka nebyla, ale často se na o u scenaristu zapomíná). kdežto červí díra je taková zkratka v prostoru. Nádhernej úkaz červí díry je hvězdná brána a vzniká ohnutím prostoru natolik, že se střetnou dva velice vzdálené body. Zatím je pouze teoretická, tudíž neznáme a nemůžeme předpokládat její chování.
Omlouvám se za slovíčkaření, ale jako Sci-Fi fandu mě tohle rve oči :D
2. Tvorcovia potvrdili že v druhej sérii sa pozrieme do alternatívnych svetov, minimálne Earth-1 a Earth-2 určite a v jednom z nich bude Flashom pravdepodobne Jay, plus povedali že predstavia viacerých speedsterov, takže okrem Jaya sa pravdepodobne ukáže aj Wally West.
3. Toto len tipujem ale príde mi to tak že potom čo sa Eddie zastrelil tak svojím spôsobom urobil nejaký paradox (RF nikdy neexistoval, takže nemohol zabiť Barryho mamu atď), vesmír to nezvládol a vytvorila sa červia diera, na bližšie vysvetlenie si ale žiaľ budeme musieť počkať.
2/3 dílu utahaný a zbytečný – jen samý kecy a slzy :D Poslední třetina dobrá.Akorát to,že Barry se rozhodl nakonec svou mámu nezachránit,dělá z těch prvních dvou třetin ještě zbytečnější. Wells byl frajer a nevěřim, že by mu byl timhle konec,ale to asi nikdo tady,co? :) No jinak to ale asi dopadnou nemohlo,protože nevim,co by si vymysleli do druhý sezony,kdyby všechno dopadlo tak jak mělo :)
¨Me by zajimalo kam se Barry dostane kdyz skocil do te cerne diry. Finale paradni – kvalita zachovana jako ve vsech dilech. Jsem zveadav jak dlouho budem cekat na druhou radu
Jak tu vidím ty vaše hejty.. chce se mi smát :D Za mě: Dílo se mi líbilo, pravda, konec byl epickej. S arrowem bych to nesrovnával v žádném případě – v něm je konec daný tak, že se vlastně nic neděje, jede si s felicity za*ukat někde k moři… nevíme, co bude dál, jen to, že ve Starling city bude nějaká skupinka hokus pokus pomocníků arrowa… prostě nic.
U flasha aspoň víme, že tam je nějaká červí díra, že se město ničí, že nezachranil matku a Wells je „nadobro“ zprovozněn ze světa, Eddi byl vcucnut do červí díry… je tam toho hodně a nechává nás to neklidnými…+ ještě chci zmínit, že Barry – The Flash – už ví, jak cestovat v čase… děcka, začínal jsem na Arrowovi, ale teď jsem kompletně oddán FLashovi a je to čím dál tím lepší…
Pár otázek, které mě zajímají a nejsou zodpovězené a podané, protože tu furt jenom brečíte, jak byl díl nap*ču.
Proč starší Flash, který bojoval v domě s Reversem ukázal Barrymu (z přítomnosti), proč má stát a nezasahovat do toho?
Jay Garrick, či jak se píše – jeho helma vypadla přes červí díru… Je to jenom jako zpestření pro komiksové fanoušky, nebo se mrkneme do druhého světa, kde je úplně první flash?
Proš se znovu vytvořila červí díra? Je to kvůli nějakému časovému paradoxu? Něco se stalo špatně?
Pokud znáte někdo odpověď, nebo máte domněnku… sem s ní.
Za mňa super finále, u Flasha sú aspoň neni tie emócie hrotené tak ako nasilu dávane do Arrow. Proste Barry je citlivý a dobrý človek, nebolo lahké pre neho zmeniť minulosť a stratiť tak Joe s ktorým vyrastal celý život. Predstavte si, že podstate máte super život, ste ešte k tomu hrdina a zmenou minulosti sa ním stať nemusíte.. tiež by sa rozhodovali viac ako tých 36minút čo bolo v seriály:D Ja finále beriem od minulej časti, nie len dnešok. A to cestovanie čase? jasné je to samý paradox a občas aj chaos ale nikto nevie ako by to naozaj bolo pri cestovaní časom a menení minulosti, budúcnosti… Za mňa super celá séria..9/10.
#924 LuckE: Tak je to možný, protože Barry stárne daleko pomaleji než normální člověk kvůli super-metabolismu a jeho buňky se daleko rychleji obnovují než normálnímu člověku.
#882 Onewinged: O tom vím. Já to bral tak, že mu svým počínáním třeba Flash zrovna dal důvod proč se svou armádou zaútočit nebo tak něco.
#919 Zouby52: Jestli jsi Sci-Fi fanda můžu se zeptat, nemáš nějaký doporučení na nějaký film nebo seriál, kde by se nějaká pěkná černá díra vyskytovala? Viděl jsem Interstellar a tam je to moc pěkně udělaný a chtěl bych ještě. :D Mimochodem v Interstellaru je i červí díra pěkně vymyšlená takový nic uprostřed vesmíru, ale samozřejmě, že na svislou „vodorovnou“ hvězdnou bránu nic nemá. :D
#938 Zouby52Ja som trošičku zmatený kvoli tomuto, ci to este niekoho napadlo alebo sa vysvetli neskorsie ale.. Barry sa stal Flashom nejako v roku 2020 v tych novinach co Wells mal bolo Flash is missing, ze RF bojoval s Flashom, tak ale Wells hovoril, ze sa narodill az o nejakych 100 rokov, to ako RF prisiel do toho roku 2020 aby bojoval s Barrym? Ja som uz cely z toho domotaný.. :D ak sa to vyjasní nejakých dalsich castiach alebo tak nemusite odpovedat, ale diki :D
#943 MarttasFlash je nesmrtelný ? Nevím jestli to už někdy zaznělo, ale osobně jsem si toho nevšiml. Eobard řekl, že se narodí za 136let, a že spolu stále bojovali. Z čehož vyplývá, že by musel být Flash nesmrtelný. Názory?
#928 Exie_ #931 HellTsuku #939 Zouby52#922 impedance: Jojo, podle mě zničení světa nahradili tou černou dírou, že má ještě čas to napravit. Teď tam skočil no, tak buď se přesune do paradoxu, nebo do alternativní reality. Jestli si teď nepletu ty 2 rozdílné slova :D
#921 HellTsuku: Wells kvůli úmrtí Eddieho zmizel hned (nějak se rozpadl nebo co) , ale v tu chvíli se měl stejně rozpadnout celej svět. Protože tvůrci použili dvojí metr, tak to právě smysl nedávalo a dopadlo to tak, že Flash tam má tu černou díru aby měl čas nějak zachránit situaci.
#923 AmperProč ten Hejt vůči tomuhle dílu? Byl dobrej mnohem lepší než celá třetí série Arrow, navíc to dávalo smysl.
#922 impedance#918 Xegiie: Co máš za problém? Pokud vim, tak to je diskuze o aktuální epizodě, což je + je už konec 1.série, tak co řveš?
#930 Xegiie#913 deNtr:
#917 kiso1561:
jen bych vás chtěl upozornit že to je černá díra a ne červí díra. Černá díra pohlcuje ve okolo, zpomaluje čas a vzniká ze zhroucení hvězdy (zde vzniká kvůli trhlině v časoprostoru díky smrti Eddieho a o zpomalení času zde zmínka nebyla, ale často se na o u scenaristu zapomíná). kdežto červí díra je taková zkratka v prostoru. Nádhernej úkaz červí díry je hvězdná brána a vzniká ohnutím prostoru natolik, že se střetnou dva velice vzdálené body. Zatím je pouze teoretická, tudíž neznáme a nemůžeme předpokládat její chování.
Omlouvám se za slovíčkaření, ale jako Sci-Fi fandu mě tohle rve oči :D
#926 rohlik1993#917 kiso1561: a doprdele jit nechces? diskuze se tyka tohoto dilu, pred pripadnymi spoilery alespon varuj, uz me to zacina srat
#920 Amper#913 deNtr: 1. Ak by Flash zachránil svoju matku tak by vznikli udalosti Flashpointu, odporúčam pozrieť animák Justice League: The Flashpoint Paradox
2. Tvorcovia potvrdili že v druhej sérii sa pozrieme do alternatívnych svetov, minimálne Earth-1 a Earth-2 určite a v jednom z nich bude Flashom pravdepodobne Jay, plus povedali že predstavia viacerých speedsterov, takže okrem Jaya sa pravdepodobne ukáže aj Wally West.
3. Toto len tipujem ale príde mi to tak že potom čo sa Eddie zastrelil tak svojím spôsobom urobil nejaký paradox (RF nikdy neexistoval, takže nemohol zabiť Barryho mamu atď), vesmír to nezvládol a vytvorila sa červia diera, na bližšie vysvetlenie si ale žiaľ budeme musieť počkať.
#918 Xegiie #919 Zouby522/3 dílu utahaný a zbytečný – jen samý kecy a slzy :D Poslední třetina dobrá.Akorát to,že Barry se rozhodl nakonec svou mámu nezachránit,dělá z těch prvních dvou třetin ještě zbytečnější. Wells byl frajer a nevěřim, že by mu byl timhle konec,ale to asi nikdo tady,co? :) No jinak to ale asi dopadnou nemohlo,protože nevim,co by si vymysleli do druhý sezony,kdyby všechno dopadlo tak jak mělo :)
A kdyby odpraskli Eddieho uz v prvnim dile usetrili by si cas s ostatnima epizodama :D
¨Me by zajimalo kam se Barry dostane kdyz skocil do te cerne diry. Finale paradni – kvalita zachovana jako ve vsech dilech. Jsem zveadav jak dlouho budem cekat na druhou radu
Jak tu vidím ty vaše hejty.. chce se mi smát :D Za mě: Dílo se mi líbilo, pravda, konec byl epickej. S arrowem bych to nesrovnával v žádném případě – v něm je konec daný tak, že se vlastně nic neděje, jede si s felicity za*ukat někde k moři… nevíme, co bude dál, jen to, že ve Starling city bude nějaká skupinka hokus pokus pomocníků arrowa… prostě nic.
U flasha aspoň víme, že tam je nějaká červí díra, že se město ničí, že nezachranil matku a Wells je „nadobro“ zprovozněn ze světa, Eddi byl vcucnut do červí díry… je tam toho hodně a nechává nás to neklidnými…+ ještě chci zmínit, že Barry – The Flash – už ví, jak cestovat v čase… děcka, začínal jsem na Arrowovi, ale teď jsem kompletně oddán FLashovi a je to čím dál tím lepší…
Pár otázek, které mě zajímají a nejsou zodpovězené a podané, protože tu furt jenom brečíte, jak byl díl nap*ču.
Pokud znáte někdo odpověď, nebo máte domněnku… sem s ní.
#917 kiso1561 #919 Zouby52skoro celý díl byl nuda, ale pak ten konec? super!
Sem zvědavej jestli se tam objeví Flash ze Země 2 (zatím tam byla jen jeho helma)
Za mňa super finále, u Flasha sú aspoň neni tie emócie hrotené tak ako nasilu dávane do Arrow. Proste Barry je citlivý a dobrý človek, nebolo lahké pre neho zmeniť minulosť a stratiť tak Joe s ktorým vyrastal celý život. Predstavte si, že podstate máte super život, ste ešte k tomu hrdina a zmenou minulosti sa ním stať nemusíte.. tiež by sa rozhodovali viac ako tých 36minút čo bolo v seriály:D Ja finále beriem od minulej časti, nie len dnešok. A to cestovanie čase? jasné je to samý paradox a občas aj chaos ale nikto nevie ako by to naozaj bolo pri cestovaní časom a menení minulosti, budúcnosti… Za mňa super celá séria..9/10.
#900 ctihodnyobcan: Presne ! :) podla mna sa Flash vrati v case a zabrani tomu aby umrel Eddie alebo nieco take.