Tak já to pochopil tak, že tím že se Eddie zabil, Eobard se nevrátil a vlastně nic se nemohlo stát tak protrhlo časoprostorové kontinuum a vznikla ta černá díra na konci. Kdyby sde Eddie nezabil a oni Wellse jen nějak zastavili tak by žádná černá díra nebyla.
#876 Ibrakadabr: Podle mě vy chvíli, kdy starší Flash ukázal mladšímu já ať nezachraňuje svou matku porušil to pravidlo.
#879 marforon:ono to právě moc jednoduché není. příklad: budu cestovat do minulosti a killnu svého dědu, takže se nenarodím, ale kdo ho pak zabije? když se Wells nenarodil celá první sérka se nemohla stát. To pravidlo podle mě neplatí. Paralelní vesmír by to vyřešil :)
Technicky v zato kdyby Thawne zmizel (nikdy se nenarodil) tak by se vše vrátilo tak jak bylo.....Barryho mamka by žila, on by byl Flashem ale až v roce 2020 ale byl by to paradox…Eddie se zabil aby zabránil RF v tom zabít Flashe…kdyby se RF nikdy nenarodil, necestoval by tak v čase a Eddie by neměl důvod se zabít…Je teorie, že čas se nedá změnit…Když se ted vrátím časem a zabiju svého tátu dřív než mě stvořil, tak by on žádného syna neměl a tím pádem by se nikdo nevrátil aby ho zabil, je to všechno paradox…Stejně jako ty filmy který vám ukážou že se člověk vrátil časem a zabil v minulosti motýla viz motýlí efekt…kdyby zabil motýla, lidská rasa by nevznikla, tím pádem by neexistoval nikdo kdo by toho specifického motýla zabil je to všechno hrozně složitý :D kdyby seriál zacházel až takhle do detailu zaprvé by jenom vysvětlování zabralo 10 epizod a za druhé by se nic nestalo :D
Well, tvůrci by si měli upřesnit které věci čas mění a jak… Hádám, že by se měla vymazat celá časová linka od základu, protože Eobard se nestal… Na druhou stranu kdyby se nestal, neměl by Eddie důvod udělat to, co udělal… Takže… Bych to prohlásil za „pevný bod v čase“ a přidal timey-wimey, wibley-wobley a nechal to tak :D
Ale stejně mne ty posledních 2 minuty dost navnadily ;)
Tak poslední díl nakonec celkem nářez. Ani bych se nedivil, kdyby Flash tím koncem vytvořil záporáka pro ten spin off. Přeci jen v traileru je přímo řečeno, že ten tým skládá kvůli nějakým problémům s časem.
#875 impedance: Reverse Flash původně nestvořil Flashe. Ten vznikl při původní havárii urychlovače, kterou my jsme v seriálu neviděli. Eobard se vrátil v čase, aby tuto událost pouze urychlil, takže ať už Eobard kdy žil, či nežil, Flash vznikl
Všichni tu logiku cestovaní v čase berete podle mě uplně špatně. I když Eobard Thawne umřel tak Nora Allen bude v téhle časové pořád mrtvá. Protože budoucnost mužeš změnit v minulosti/přitomnosti. Ale ne naopak… Budoucností a přitomností nemůžeš změnit minulost.
Achjo, to je bída. Škoda, že celá logika cestování v čase je špatně. Podle mě, když se Wells nikdy nenarodil, jak teda vznikl Flash? Když tam nebyl Wells aby ho stvořil? Proč se prostě nevrátil o den v čase a nezabránil sám sobě? Místo toho těď poběží proti směru toho víru černej díry nebo cože to vlastně bylo.
Pokud to vymazalo Reverse FLashe. nemělo to vymazt celou časovou linii kterou jsme viděli v seriálu, protože se nic z toho nikdy nestalo, protože Reverse Flash nikdy neexistoval a tím pádem nikdy nezemřela Barryho matka a tím pádem nikdy Flash necestoval v čase zpátky a tak dále a tak dále? :D:D:D:D:D:D:D:D
Celkom nezmysel ze Barry musel zrovna vletet do toho stroja :D keby vletel hocikde inde tak Wells mohol ist spokojne do svojho casu.
Tom Cavanagh (Harrison Wells) sa ma vratit v buducich epizodach. To znamena ze Barry zmeni cas. Skor otazka je ktory Wells sa vrati ci ten originalny alebo „Thawne Wells“. Ja by som povedal ze sa vrati „Thawne Wells“ a budeme mat aj Reverse Flasha :). Moju teoriu aj potvrdzuje fakt ze Grodd ma byt v 2. serii a Grodd by nevznikol keby nebolo Eobard Thawna ( pochybujem ze dobrosrdecny originalny Wells by sa spolcil s generalom a experimentoval na opiciach )
Finále bylo lehkým zklamáním, to je fakt, ale začínám si myslet, že nás většinou zklamalo proto, že se nám v hlavě množily různé teorie co a jak bude…o tom jak bude finále epické …:) Teď mě jen napadá, takže když se nám teď nenarodí Eobard, nevrátí se do minulosti aby zabil Barryho matku a pravého Wellse a vše je zase jinak?
Tak já to pochopil tak, že tím že se Eddie zabil, Eobard se nevrátil a vlastně nic se nemohlo stát tak protrhlo časoprostorové kontinuum a vznikla ta černá díra na konci. Kdyby sde Eddie nezabil a oni Wellse jen nějak zastavili tak by žádná černá díra nebyla.
#899 Lumicko#885 impedance: Haha byl jsem rychlejší :D
#883 Red Viper: však ho takhle nějak vysvětluje. i v tom filmu.
#876 Ibrakadabr: Podle mě vy chvíli, kdy starší Flash ukázal mladšímu já ať nezachraňuje svou matku porušil to pravidlo.
#879 marforon:ono to právě moc jednoduché není. příklad: budu cestovat do minulosti a killnu svého dědu, takže se nenarodím, ale kdo ho pak zabije? když se Wells nenarodil celá první sérka se nemohla stát. To pravidlo podle mě neplatí. Paralelní vesmír by to vyřešil :)
#887 Red Viper #891 IbrakadabrTechnicky v zato kdyby Thawne zmizel (nikdy se nenarodil) tak by se vše vrátilo tak jak bylo.....Barryho mamka by žila, on by byl Flashem ale až v roce 2020 ale byl by to paradox…Eddie se zabil aby zabránil RF v tom zabít Flashe…kdyby se RF nikdy nenarodil, necestoval by tak v čase a Eddie by neměl důvod se zabít…Je teorie, že čas se nedá změnit…Když se ted vrátím časem a zabiju svého tátu dřív než mě stvořil, tak by on žádného syna neměl a tím pádem by se nikdo nevrátil aby ho zabil, je to všechno paradox…Stejně jako ty filmy který vám ukážou že se člověk vrátil časem a zabil v minulosti motýla viz motýlí efekt…kdyby zabil motýla, lidská rasa by nevznikla, tím pádem by neexistoval nikdo kdo by toho specifického motýla zabil je to všechno hrozně složitý :D kdyby seriál zacházel až takhle do detailu zaprvé by jenom vysvětlování zabralo 10 epizod a za druhé by se nic nestalo :D
#882 Onewinged: Savage je i ve filmu Justice League: Doom x) tam on sám vysvětluje celý svoje Origin :)
#886 Onewinged#880 migthedragon:
Vandal Savage
existuje od doby neandrtalců. To by na to nemělo mít vliv.
#883 Red Viper #927 migthedragonWell, tvůrci by si měli upřesnit které věci čas mění a jak… Hádám, že by se měla vymazat celá časová linka od základu, protože Eobard se nestal… Na druhou stranu kdyby se nestal, neměl by Eddie důvod udělat to, co udělal… Takže… Bych to prohlásil za „pevný bod v čase“ a přidal timey-wimey, wibley-wobley a nechal to tak :D
Ale stejně mne ty posledních 2 minuty dost navnadily ;)
Tak poslední díl nakonec celkem nářez. Ani bych se nedivil, kdyby Flash tím koncem vytvořil záporáka pro ten spin off. Přeci jen v traileru je přímo řečeno, že ten tým skládá kvůli nějakým problémům s časem.
#882 Onewinged#876 Ibrakadabr: presne tak, je to dosť jednoduché a ľudia to nepochopiteľne komplikujú.
#885 impedanceJsou někde k sehnání titulky prosím ? Díky
#875 impedance: Reverse Flash původně nestvořil Flashe. Ten vznikl při původní havárii urychlovače, kterou my jsme v seriálu neviděli. Eobard se vrátil v čase, aby tuto událost pouze urychlil, takže ať už Eobard kdy žil, či nežil, Flash vznikl
Všichni tu logiku cestovaní v čase berete podle mě uplně špatně. I když Eobard Thawne umřel tak Nora Allen bude v téhle časové pořád mrtvá. Protože budoucnost mužeš změnit v minulosti/přitomnosti. Ale ne naopak… Budoucností a přitomností nemůžeš změnit minulost.
#879 marforon #885 impedanceAchjo, to je bída. Škoda, že celá logika cestování v čase je špatně. Podle mě, když se Wells nikdy nenarodil, jak teda vznikl Flash? Když tam nebyl Wells aby ho stvořil? Proč se prostě nevrátil o den v čase a nezabránil sám sobě? Místo toho těď poběží proti směru toho víru černej díry nebo cože to vlastně bylo.
#877 FTPPokud to vymazalo Reverse FLashe. nemělo to vymazt celou časovou linii kterou jsme viděli v seriálu, protože se nic z toho nikdy nestalo, protože Reverse Flash nikdy neexistoval a tím pádem nikdy nezemřela Barryho matka a tím pádem nikdy Flash necestoval v čase zpátky a tak dále a tak dále? :D:D:D:D:D:D:D:D
#852 Red Viper: Exterminate exterminate exterminate this final episode :D
#868 Rakos: velice nesouhlasim filane trochu slabši 80% ale ty dva dily před tim tak 150% :):):):)¨
#867 patasde: dobra uvaha :)
#861 Big_Boss: nejsi jako prvni jsem tuto epizodu hodnotil negativne. ani nemam moc chut koukat hned znovu, coz se mi jeste u flashe nestalo..
Celkom nezmysel ze Barry musel zrovna vletet do toho stroja :D keby vletel hocikde inde tak Wells mohol ist spokojne do svojho casu.
Tom Cavanagh (Harrison Wells) sa ma vratit v buducich epizodach. To znamena ze Barry zmeni cas. Skor otazka je ktory Wells sa vrati ci ten originalny alebo „Thawne Wells“. Ja by som povedal ze sa vrati „Thawne Wells“ a budeme mat aj Reverse Flasha :). Moju teoriu aj potvrdzuje fakt ze Grodd ma byt v 2. serii a Grodd by nevznikol keby nebolo Eobard Thawna ( pochybujem ze dobrosrdecny originalny Wells by sa spolcil s generalom a experimentoval na opiciach )
Finále bylo lehkým zklamáním, to je fakt, ale začínám si myslet, že nás většinou zklamalo proto, že se nám v hlavě množily různé teorie co a jak bude…o tom jak bude finále epické …:) Teď mě jen napadá, takže když se nám teď nenarodí Eobard, nevrátí se do minulosti aby zabil Barryho matku a pravého Wellse a vše je zase jinak?