#823 Onewinged: Vždyť spolu normálně spolupracovali a přijde mi jedině logické, že něco takového udělali, když vědí, že speedsteři existují. Arrow si bere toho z Batmana tolik, že klidně stejně jako on může mít nějakou pojistku na poražení spojenců v případě, že by jim přeskočilo :D. Přeci jen už s Flashem jednou bojovat musel!
Tak mam za sebou 22 :) Kdybych to mel na uvod shrnout jednou vetou, tak to bylo celkem fajn :) A ted konkretne k negativum jez jsem zavnimal :) Flash skvele zacal resit toho plynovyho meta-humana, paradne uskakoval utokum, tak jsem si rikal no konecne zacina Flash nabirat na svych skutecnych schopnostech a ukaze vsem ostatnim metacum, ze je vymlaskne ikdyz jsou pohromade, bohuzel v zapeti prislo to co me trosku zklamalo…, ale tak dobry :) Samozrejme nejzajimavejsi z cele epizody byly zhruba ty 4 posledni minuty :) Tleskam tomu ze si Flash prizval pomoc (ikdyz Arrowuv prichod mohl pusobit podivne :) ), jelikoz Flash si skutecne uvedomil ze na RF proste nema, a opravdu jsem nechtel, aby kladny hrdina porazil zaporaka zas nejak trapne nahodou apod. To ze se RF nechal trefit sipem, no mohli to udelat lepe (urcite ne tak ze tam stoji, nic nedela a jen cumi na nekoho – to by logicky nikdo nikdy neudelal, natoz speedster). Ale na toto jsme si uz asi trosku zvykli :) Dale bylo dost podivne jak mohl byt Eobard Thawne (bez sve rychlosti) rovnocenym souperem Arrowovi (nikde za celou prvni serii nebylo ani naznaceno, ze by Eobard byl nejak trenovany v bojovych umeni, a to nemluvim o tom ze Arrow by mel byt spicka v tomto). Nasledne asi uplne nejvic mi nejde do hlavy to jak RF ze sebe vyklepal ty nanity, kdyz mel jima zablokovanou rychlost :) To je jako byste utrhli mouse kridla ona by furt dal letala, takze asi tak :) To ze Flash misty muze prevysovat RF neberu jako podivnost, spis jako normal, pac Flash ma v sobe obrovsky potencial, jen to jeste nedokaze vyuzivat bezne v plne sile :) Zminil jsem tu dost negativ, ale samojme tam byla i spousta fajn okamziku, jinak bych se na to nekoukal :) Taky je dost mozne ze tato porazka RF byla v planu Eobarda :) no uvidime :)
#818 jack7cz: „white“ canary bych moc neuvítal ale co, Ray v traileru nebyl tak otravný jako v Arrowi to je super, Cold na straně dobra ještě lepší, Ten Doctor who tam mě trochu vykolejil, takhle spoilerovat co se stane je nebezpečná věc…když ti na začátku řekne co se stane trochu ztrácí smysl seriál vidět ale dobrý…Daleko lepší trailer než nějaká SUpergirl ze který akorát nachcávám protože mi přijde že všechny Olicity scény a Barry a Iris scény budou jediný co bude tvořit Supergirl čili otřes.....Superman pro holky
Bratři a sestry…chytněme se za ruce a modleme se aby Finále Flashe nebyla taková otřesná pí**** jako finále Arrowa…Narozdíl od 3tí řady Arrowa má Flash celkem potenciál ke grandióznímu finále
#810 Onewinged: Nikde nebylo řečeno, kdy pro něj ty šípy udělal.
Jo jako nebyl v tom crossoveru tolik nutný, ale přišel mi v tom boji užitečnější, než firestorm :D. To ještě méně užitečný mi pak přišel Flash v Arrow.
#810 Onewinged: Celé to nedáva zmysel, ale fajn. Dalo sa to urobiť aj bez Olivera, ale potom by asi nevedeli vysvetliť Flasha vo finále Arrowa. Veď keď chcú, nech si pokojne robia crossovery, ktoré sú trochu odveci. :D
Pro ty, kdo se tu ptali, z toho jak Arrow říká flashovi, že by od něj potřeboval službičku je patrné, že se to odehrává před minulým dílem Arrowa. Je to trochu zmatečné, protože flash je trochu pozadu, ale docela i chápu proč tomu tak je. Pokud by se tam totiž objevil o týden dřív tak to co se stalo v tomhle dílu by nám vyspoilerovalo Oliverovu situaci v tom minulém.
#827 Lumicko: Nojo vypada to, ze to je opravdu on :)
#826 Red Viper: Sa pozri znova… :D sedi tam RF
#828 Kennymcc#821 jack7cz:
#827 Lumicko #830 jack7cz#822 jack7cz: Nemyslím si že to byl RF ale proč by ne, je tam Flash proč by tam nemohl být i ReverseFlash :D
#823 Onewinged: Vždyť spolu normálně spolupracovali a přijde mi jedině logické, že něco takového udělali, když vědí, že speedsteři existují. Arrow si bere toho z Batmana tolik, že klidně stejně jako on může mít nějakou pojistku na poražení spojenců v případě, že by jim přeskočilo :D. Přeci jen už s Flashem jednou bojovat musel!
#829 OnewingedTak mam za sebou 22 :) Kdybych to mel na uvod shrnout jednou vetou, tak to bylo celkem fajn :) A ted konkretne k negativum jez jsem zavnimal :) Flash skvele zacal resit toho plynovyho meta-humana, paradne uskakoval utokum, tak jsem si rikal no konecne zacina Flash nabirat na svych skutecnych schopnostech a ukaze vsem ostatnim metacum, ze je vymlaskne ikdyz jsou pohromade, bohuzel v zapeti prislo to co me trosku zklamalo…, ale tak dobry :) Samozrejme nejzajimavejsi z cele epizody byly zhruba ty 4 posledni minuty :) Tleskam tomu ze si Flash prizval pomoc (ikdyz Arrowuv prichod mohl pusobit podivne :) ), jelikoz Flash si skutecne uvedomil ze na RF proste nema, a opravdu jsem nechtel, aby kladny hrdina porazil zaporaka zas nejak trapne nahodou apod. To ze se RF nechal trefit sipem, no mohli to udelat lepe (urcite ne tak ze tam stoji, nic nedela a jen cumi na nekoho – to by logicky nikdo nikdy neudelal, natoz speedster). Ale na toto jsme si uz asi trosku zvykli :) Dale bylo dost podivne jak mohl byt Eobard Thawne (bez sve rychlosti) rovnocenym souperem Arrowovi (nikde za celou prvni serii nebylo ani naznaceno, ze by Eobard byl nejak trenovany v bojovych umeni, a to nemluvim o tom ze Arrow by mel byt spicka v tomto). Nasledne asi uplne nejvic mi nejde do hlavy to jak RF ze sebe vyklepal ty nanity, kdyz mel jima zablokovanou rychlost :) To je jako byste utrhli mouse kridla ona by furt dal letala, takze asi tak :) To ze Flash misty muze prevysovat RF neberu jako podivnost, spis jako normal, pac Flash ma v sobe obrovsky potencial, jen to jeste nedokaze vyuzivat bezne v plne sile :) Zminil jsem tu dost negativ, ale samojme tam byla i spousta fajn okamziku, jinak bych se na to nekoukal :) Taky je dost mozne ze tato porazka RF byla v planu Eobarda :) no uvidime :)
#815 migthedragon: Šípy přímo na speedstera? Zvlášť když se s Palmerem celou dobu nemusel?
#825 migthedragon#820 GKoz: Nevím v kterém čase, ale píšu o něm v předchozím příspěvku :)
#826 Red Viper#819 Red Viper: Počkeej jakej Doctor Who? Jo RIP hunter?
Hele ale u té SuperGirl si říkám, že je to vážně mířené na holky :D … Jim se to třeba bude líbit.
Jinak všiml jsi si toho, že …
V jednu chvíli je tam Wells jako RF, sedí v nějaké kouli a před ním se otevírá nějaký portál?
Jinak už víme, jak obživne Sára (což jsem čekal) a to, co se stalo s Rayem … Tak konečně je to ATOM se vším všudy :)
#826 Red Viper#818 jack7cz: Nebyl to náhodou v 2:09 Reverse Flash ? :)
#822 jack7cz#818 jack7cz: „white“ canary bych moc neuvítal ale co, Ray v traileru nebyl tak otravný jako v Arrowi to je super, Cold na straně dobra ještě lepší, Ten Doctor who tam mě trochu vykolejil, takhle spoilerovat co se stane je nebezpečná věc…když ti na začátku řekne co se stane trochu ztrácí smysl seriál vidět ale dobrý…Daleko lepší trailer než nějaká SUpergirl ze který akorát nachcávám protože mi přijde že všechny Olicity scény a Barry a Iris scény budou jediný co bude tvořit Supergirl čili otřes.....Superman pro holky
#821 jack7czhttps://www.facebook.com/…dsofTomorrow?… je tam i první trailer …
#819 Red Viper #820 GKozBratři a sestry…chytněme se za ruce a modleme se aby Finále Flashe nebyla taková otřesná pí**** jako finále Arrowa…Narozdíl od 3tí řady Arrowa má Flash celkem potenciál ke grandióznímu finále
#814 Ivan Hrozný: http://www.spoilersguide.com/the-flash/ napriklad
#810 Onewinged: Nikde nebylo řečeno, kdy pro něj ty šípy udělal.
Jo jako nebyl v tom crossoveru tolik nutný, ale přišel mi v tom boji užitečnější, než firestorm :D. To ještě méně užitečný mi pak přišel Flash v Arrow.
#823 OnewingedHalo kde je promo na finale ?
#816 lucy164tak podla finalovej casti arrow tato 22druha z flash je urcite pred finale arrowa
Kde je promo na finale ?
#810 Onewinged: Celé to nedáva zmysel, ale fajn. Dalo sa to urobiť aj bez Olivera, ale potom by asi nevedeli vysvetliť Flasha vo finále Arrowa. Veď keď chcú, nech si pokojne robia crossovery, ktoré sú trochu odveci. :D
#809 migthedragon: nj ale jaktože má šípy od Palmera, když Palmer o tajném plánu nevědel :D
#811 marecek8 #815 migthedragonPro ty, kdo se tu ptali, z toho jak Arrow říká flashovi, že by od něj potřeboval službičku je patrné, že se to odehrává před minulým dílem Arrowa. Je to trochu zmatečné, protože flash je trochu pozadu, ale docela i chápu proč tomu tak je. Pokud by se tam totiž objevil o týden dřív tak to co se stalo v tomhle dílu by nám vyspoilerovalo Oliverovu situaci v tom minulém.
#810 Onewinged