Keď už Oliver nieje to čo býval v Arrow, tak aspoň vo Flashovi si nachvílku získal späť svoju reputáciu. Za mňa super časť celkovo a záverečný boj paráda, vychutnal som si ho. Táto celá prvá séria Flasha naozaj kvalitka!!
Super díl… nejvíc se mi líbil ale ten konec… Oliver je prostě jinej.. jedinej on tam dal Wellsovi do huby :D fakt pecka už se nemůžu dočkat toho finále…Promo na finále je boží… jsme zvědavej na to bude probíhat a na konec…
Ok, dnes to bolo opäť super. Len ten Oliver… nemám nič proti tomu, že tam bol… ale kedy tam stihol ísť? Po konci minulej epizódy, či kedy? A kto ho vôbec zavolal. Vôbec mi to nedáva zmysel, ale fajn. Inak som vážne spokojný a neviem sa dočkať na finále!
moc by se mi libilo kdyby, matku zachranil, nevyvolalo by to tak obrovsky paradox jako v komiksech ale jen „detaily“ a Wells by byl sám sebou, a pracoval by dál ve „flash teamu“… ten herec je proste genialni… dnes ta jeho predmluva na zacatku dilu byla uzasna..
#798 Lumicko: V Americe se už běžně odsuzuje za vraždu, aniž by bylo tělo. Je na to už nějakých 20–30 let precendent, stačí slušný důkazy a je to všeobecně známý fakt (v USA), tj proč toho případně nevyužít ve scénáři…
#796 deNtr: -Gideon neni v tej miestnosti RF ju vzal so sebou. Pravdepodobne je v „mobilnej verzii“ tak ako ju mal ked dobojoval s Flashom a oznamila mu ze uz nema rychlost. ( asi zabudovana v obleku alebo tak ). Sice teraz ked chytili Wellsa tak teoreticky by mohli mat k nej pristup ale asi „ich to nenapadne“.
#797 Luci K: -To by podla mna teoreticky ako mohlo fungovat az na jeden hacik. Barryho otec by pravdepodobne neskoncil vo vezeni kedze by tam nebolo jej telo = nedostatocne dokazy. Tym padom by bola casova linia pozmenena ( kedze barryho otec vo vezeni je velky faktor )
Možná blbost, ale … nemůže Barry matku přetáhnout z minulosti do svého času? A tam ji vyléčit (ačkoliv nevim jak ji zabili vlastně)? Matka by tehdy byla stejně mrtvá, otec ve vězení, jen proces bez těla by byl asi jiný.. anebo by byla pohřešovaná. Každopádně by se timeline zas tak moc nezměnila, pokud by ji nezachránil v minulosti ale budoucnosti (tj jen decánko úpravy současnosti).
#794 Kielak: Hej, byl zajímavý. Jsem zvědav, či v druhé sérii se zmíní o Justice League nějakám způsobem. A trošku mě mrzí, že Gideon nepoužívá. Pokud vím, tak Wells ji nezničil a je pořád v tý mistnosti za stěnou. Takže by mohl ještě nějaké informace zjistit.. Hold napínat nás budou pořádně.
Co se týče k aktuálnimu dílu: zklamaný, zároven mám radost a nasra*ý :D
koukal jsem a zbývali nějaké 3 minuty do konce, když přišel arrow a firestorm. říkám: tak zase si na souboj počkám v dalším díle.. ale né, začal souboj.. super! ale během dvou minut ho sundali – mohli to udělat trošičku delší. Celá ten díl byl vlastně o přepravě vězňů a o Eddiem. Ale v dalším díle by se měl utkat jen Flash a Zoom proti sobě, tak snad to zase neodbydou.
Boze to ze Barry zachrani matku si totalne vyhodte z hlavy a nerieste to lebo to je nerealne… To by bol Flash Point paradox a ten si tento serial nemoze dovolit takze…
Navyse v promu je vidiet tusim ze je tam krv okolo jeho matky takze ju proste nezachrani nepodari sa mu to ale aspon s nou hodi rec.
Co se týče Barryho matky, tak kdo by to chtěl vědět…
Barryho matka v komiksech nežije. Jednou se ji pokusil zachránit, ale změnil se celý jeho život od doby, co ji zachránil. Cestoval časem do minulosti aby zabránil vraždě svý matky. Matka žije, Barry pracuje jako forenzní (či jak se to píše) analytik v CCPD a nemá schopnosti. Díky ale tý záchraně zapříčinil, že se děj světa, jak ho znal trošičku změnil (válka, batman, etc.). Proto musel získat díky blesku zpět svoje schopnosti, porazit Dr. Zooma, který mu odebíral SpeedForce pro jeho návrat do minulosti a musel sám sebe v časovém paradoxu dohnat a zastavit se, aby matku nezachranoval. Zůstali mu ale vzpomínky jak z dnešního světa, tak ze světa toho odlišného – světa, ve kterém žila jeho matka. Vycházím z „Flash paradox“ filmu a pár komiksů, co jsem přečetl.
Nějak se mi ta varianta, že Barry zachrání svou matku nezdá. Viděli jsme, jak moc se změnila budoucnost, když se Flash vrátil o pouhý den a najednou se vrátí o 15 let, udělá zásadní změnu, která ovlivní všechny a co jako čeká ? … takže se vrátíme do 2020, kdy se Barry stane Flashem podle plánu, Wells je Wells, matka žije, otec je na svobodě + co Arrow + paradoxy ? … Větší smysl by dávalo, kdyby ji zachránit prostě nemohl… no uvidíme :)
Všimli jste si na konci dílu kdy proběhne outro s logem Flash, tak vždy se ještě něco stane co nás nabudí na další díl a teď to vůbec nebylo? :)
Když se nad tím zamyslím z logického hlediska , hold se tahle epizoda udála ještě před tím, co se teď děje v Arrowi :)
Taky by mě zajímalo kdy jako tam ten Oliver šel :D To ho jako nikdo nehlídá co dělá ?
Keď už Oliver nieje to čo býval v Arrow, tak aspoň vo Flashovi si nachvílku získal späť svoju reputáciu. Za mňa super časť celkovo a záverečný boj paráda, vychutnal som si ho. Táto celá prvá séria Flasha naozaj kvalitka!!
Průběh dílu se mi zas tak moc nelíbil, ale fight na konci byl super :-) Těším se na finále !
Super díl… nejvíc se mi líbil ale ten konec… Oliver je prostě jinej.. jedinej on tam dal Wellsovi do huby :D fakt pecka už se nemůžu dočkat toho finále…Promo na finále je boží… jsme zvědavej na to bude probíhat a na konec…
Ok, dnes to bolo opäť super. Len ten Oliver… nemám nič proti tomu, že tam bol… ale kedy tam stihol ísť? Po konci minulej epizódy, či kedy? A kto ho vôbec zavolal. Vôbec mi to nedáva zmysel, ale fajn. Inak som vážne spokojný a neviem sa dočkať na finále!
#799 Luci K: Pravda
moc by se mi libilo kdyby, matku zachranil, nevyvolalo by to tak obrovsky paradox jako v komiksech ale jen „detaily“ a Wells by byl sám sebou, a pracoval by dál ve „flash teamu“… ten herec je proste genialni… dnes ta jeho predmluva na zacatku dilu byla uzasna..
#798 Lumicko: V Americe se už běžně odsuzuje za vraždu, aniž by bylo tělo. Je na to už nějakých 20–30 let precendent, stačí slušný důkazy a je to všeobecně známý fakt (v USA), tj proč toho případně nevyužít ve scénáři…
#801 Lumicko#796 deNtr: -Gideon neni v tej miestnosti RF ju vzal so sebou. Pravdepodobne je v „mobilnej verzii“ tak ako ju mal ked dobojoval s Flashom a oznamila mu ze uz nema rychlost. ( asi zabudovana v obleku alebo tak ). Sice teraz ked chytili Wellsa tak teoreticky by mohli mat k nej pristup ale asi „ich to nenapadne“.
#797 Luci K: -To by podla mna teoreticky ako mohlo fungovat az na jeden hacik. Barryho otec by pravdepodobne neskoncil vo vezeni kedze by tam nebolo jej telo = nedostatocne dokazy. Tym padom by bola casova linia pozmenena ( kedze barryho otec vo vezeni je velky faktor )
#799 Luci KMožná blbost, ale … nemůže Barry matku přetáhnout z minulosti do svého času? A tam ji vyléčit (ačkoliv nevim jak ji zabili vlastně)? Matka by tehdy byla stejně mrtvá, otec ve vězení, jen proces bez těla by byl asi jiný.. anebo by byla pohřešovaná. Každopádně by se timeline zas tak moc nezměnila, pokud by ji nezachránil v minulosti ale budoucnosti (tj jen decánko úpravy současnosti).
#798 Lumicko#794 Kielak: Hej, byl zajímavý. Jsem zvědav, či v druhé sérii se zmíní o Justice League nějakám způsobem. A trošku mě mrzí, že Gideon nepoužívá. Pokud vím, tak Wells ji nezničil a je pořád v tý mistnosti za stěnou. Takže by mohl ještě nějaké informace zjistit.. Hold napínat nás budou pořádně.
Co se týče k aktuálnimu dílu: zklamaný, zároven mám radost a nasra*ý :D
koukal jsem a zbývali nějaké 3 minuty do konce, když přišel arrow a firestorm. říkám: tak zase si na souboj počkám v dalším díle.. ale né, začal souboj.. super! ale během dvou minut ho sundali – mohli to udělat trošičku delší. Celá ten díl byl vlastně o přepravě vězňů a o Eddiem. Ale v dalším díle by se měl utkat jen Flash a Zoom proti sobě, tak snad to zase neodbydou.
#798 LumickoTen animovaný film som videl :-) Takže viem o čom hovoríš neboj :-)
#796 deNtrCo se týče Barryho matky, tak kdo by to chtěl vědět…
Barryho matka v komiksech nežije. Jednou se ji pokusil zachránit, ale změnil se celý jeho život od doby, co ji zachránil. Cestoval časem do minulosti aby zabránil vraždě svý matky. Matka žije, Barry pracuje jako forenzní (či jak se to píše) analytik v CCPD a nemá schopnosti. Díky ale tý záchraně zapříčinil, že se děj světa, jak ho znal trošičku změnil (válka, batman, etc.). Proto musel získat díky blesku zpět svoje schopnosti, porazit Dr. Zooma, který mu odebíral SpeedForce pro jeho návrat do minulosti a musel sám sebe v časovém paradoxu dohnat a zastavit se, aby matku nezachranoval. Zůstali mu ale vzpomínky jak z dnešního světa, tak ze světa toho odlišného – světa, ve kterém žila jeho matka. Vycházím z „Flash paradox“ filmu a pár komiksů, co jsem přečetl.
Aha tak to potom áno
No beru to tak, že pokud zabije Flash Eobarda v minulosti, tak by se Eobard vrátit nemohl v budoucnosti…tudíž by ta linka proběhla…
Pokiaľ sa vráti späť a zachráni jeho matku a všetko sa stane znova-čiže to čo si napísal nebude Wells zase cestovať časom aby ju zabil?
Nějak se mi ta varianta, že Barry zachrání svou matku nezdá. Viděli jsme, jak moc se změnila budoucnost, když se Flash vrátil o pouhý den a najednou se vrátí o 15 let, udělá zásadní změnu, která ovlivní všechny a co jako čeká ? … takže se vrátíme do 2020, kdy se Barry stane Flashem podle plánu, Wells je Wells, matka žije, otec je na svobodě + co Arrow + paradoxy ? … Větší smysl by dávalo, kdyby ji zachránit prostě nemohl… no uvidíme :)