#727 Mal0mocny: wells si vzal gideon do takového minismart zařízení které nosí připevněné na ruce nebo je propojeno s tím zlatým prstenem s Flashovým symbolem :-)
Smim se zeptat kam se podela Gideon ? To by me vazne zajimalo .. :/ Celkem me nadchla predstava pomoci od AI z budoucnosti .. :) A vypadala celkem dobre :) Me osobne se myslenka takovehoto pomocnika celkem zamlouva :) Diky za odpovedi :)
#719 Kennymcc: Asi tak nějak. Mě teda ještě nejde do hlavy, jestli skáče Grodd v poslední scéně na Flashe, tak podle toho kde stojí ta kamera a že Grodd skočí jakoby těsně vedle ni tak by nedoletěl ani do čtvrtky vzálenosti té budovy od místa kde stojí Flash s Iris.
#722 Kennymcc: No, pravda to je. Stejná budoucnost se mu ukázala v tom bunkru a Wells nosí Gideon u sebe, takže mu vytáhl ten úryvek z těch novin.
#723 jack7cz: Není Cobalt Blue ten Malcolm Thawne? Malcolm bude podle mě Eddie, ale může to být také obyčejná postava, ale to pochybují. Eddie bez schopností? To by nebyl Flash, protože Cisco je Vibe, Caitlin bude Frost, West naštěstí jen polda a Iris bude Barryho snoubenka.
#721 Exie_: No Eobard je kvalitni manipulator takze to co rekl (ukazal) Eddiemu vubec nemusi byt pravda. Proste mu jen rekl veci, ktery potreboval aby slysel, tak aby Eddie nasledne cinil dle planu Eobarda.
Napadla mě taková teorie, ba naopak bych byl rád, kdyby se tak stalo, ale je to asi nepravděpodobné. Pokuď tento seriál bude mít i 3 série, což doufám, tak nemyslím si, že se bude motat jen ohledně Wellse. V komiksu byl Reverse-Flash i policejní detektiv, ale tady Wells proti této profesi je silně alergický a nosí titul Eobard jako titul génia. Teď k té teorii. Když se Eddie dozvěděl, že Iris nebude jeho snoubenka, ale přeberu mu jí Barry, protože to tak má prostě být a v tom ohledu, že Wells překrucuje budoucnost, co když bude chtít Eddiuv „bezcenný život“ jak sám řekl trochu pozměnit? Udělá z něho Thawna, který nebude v budoucnu zapomenut, ba i udělá z něho dalšího já, protože, když bude víc sérii tak pochybují, že bude jen 1 záporák a to Wells. Když Eddie ví, že Iris nebude jeho manželka tak klidnou povahu mít určitě nebude.
borci vy se mi zdate, typek tu beha vice nez mach rychlosti… neda se opit, probehne kamionem , cestuje v case, a vy se zarazite ze telepaticka gorila mu chyti uder? to jako fakt?:D
#717 Lumicko: Ikdyz mozna vypada ze „bojuju“ za to, aby scenaristi prezentovali Flashe jako bezchybneho speedstera, tak o to mi tak zcela nejde :) Jsou veci nad kteryma mavnu rukou a pousmeju se a hodim k tomu rypavy komentar :) Ale tohle s Groddem bylo podle me uz dost za limitem, aspon teda pro me. Kdyby treba udelali ze ten super-sonic uder Groddovi vypalil a Grodd tam udelal nekolik kotrmelcu, a po chvili se probral a pak by treba Flashe odhodil telekinezou, spadla by mu ta telepaticka ochrana atd. Tak by to jiste bylo stravitelnejsi, nez to ceho jsme bohuzel museli byt svedky :(
#716 Kennymcc: No tento díl byl celkově slabší…Ale myslím že nemusíš zoufat. Teď bylo za sebou několik super dílů a myslím, že poslední 2 budou taky super. Navíc podle mě jsou scénaristi a režiséři jinak dobří, takže doufám že v 2. sérii už Flashe udělají tak silného, jaký by měl být.
#714 Zouby52: Keby sme to brali takto tak Flash by mal porazit zatial kazdeho padoucha do 1 sekundy :D ( okrem RF ) ale tak to by potom nebolo o com ze? :D
#714 Zouby52: No prave proto rikam ze to je ukrutna zhovadilost :) Grodd by musel zacinat natahovat svoji pazi uz ve chvili kdyz by Flash byl minimalne 100m pred nim a to jako minimalne :D A to jeste s tim ze by Grodd vubec netusil proti cemu ze to vlastne chce natahovat ruku :D A to uz se dostavame do totalniho nesmyslu :D Jak uz jsem tu jednou popisoval NE-speedster nema zadnou sanci jakkoli reagovat na to co proti nemu dela kterykoli speedster. Timhle tvurci absolutne znehodnotili a pospinili schopnosti speedsteru, v tomto pripade konkretne Flashe. Ja byt hlavni scenarista, tak bych tuto scenu naprosto zakazal a svym pohunkum bych naridil at mi prijdou rozhodne s lepsim napadem, jak by mohl boj s Groddem vypadat. Tohle teda byl tfuj-hnuj :(
Jeste bych neco zapomnel :) Takze jako Grodd chce reagovat na neco co se k nemu blizi rychlosti cca 340 metru za sekundu. Kolik sekund tam byl nervozni z toho ze se Flash jakoze blizi :) Nuze rekneme 10s coz by znamenalo ze je nervozni z neceho co je od nej vzdaleno vic jak 3 km. V tom pripade by musel byt ve stresu asi permanentne, jelikoz do 3,5 km se toho kolem nej pohybuje mraky :D A ta kravina s tim jak mu chytil tu ruku, jako snesu hodne, ale toto je na porazku :D
#704 azoxid: Si delas kozy ze jo :D Chces malou prednasku z fyziky :) Ono tu jde o kinetickou energii, vime :) Pro pripomenuti zde tu mame zakladni vzorecek E=1/2mv(na druhou). Z cehoz vidime ze energie pohybujiciho se objektu se zvysuje o kvadrat jeho rychlosti. Takze si snadno muzes spocitat jakou silenou kinetickou energi mel Flash pri nadzvukove rychlosti a pak to srovnej s tim nekolikatunovym vlakem a zjistis ze ten rozdil v kineticke energii neni zas tak velkej jak sis zrejme myslel :)
#727 Mal0mocny: wells si vzal gideon do takového minismart zařízení které nosí připevněné na ruce nebo je propojeno s tím zlatým prstenem s Flashovým symbolem :-)
#730 Mal0mocnySmim se zeptat kam se podela Gideon ? To by me vazne zajimalo .. :/ Celkem me nadchla predstava pomoci od AI z budoucnosti .. :) A vypadala celkem dobre :) Me osobne se myslenka takovehoto pomocnika celkem zamlouva :) Diky za odpovedi :)
#728 nowas#719 Kennymcc: Asi tak nějak. Mě teda ještě nejde do hlavy, jestli skáče Grodd v poslední scéně na Flashe, tak podle toho kde stojí ta kamera a že Grodd skočí jakoby těsně vedle ni tak by nedoletěl ani do čtvrtky vzálenosti té budovy od místa kde stojí Flash s Iris.
To by nebyl ten pravý seriál* :D
#722 Kennymcc: No, pravda to je. Stejná budoucnost se mu ukázala v tom bunkru a Wells nosí Gideon u sebe, takže mu vytáhl ten úryvek z těch novin.
#723 jack7cz: Není Cobalt Blue ten Malcolm Thawne? Malcolm bude podle mě Eddie, ale může to být také obyčejná postava, ale to pochybují. Eddie bez schopností? To by nebyl Flash, protože Cisco je Vibe, Caitlin bude Frost, West naštěstí jen polda a Iris bude Barryho snoubenka.
#729 jack7cz#721 Exie_: Už jsem tu několikrát psal, že Eddie s vysokou pravděpodobností bude …
Cobalt Blue a předpokládám že v tom bude hrát roli Wellsobard …
#724 Exie_#721 Exie_: No Eobard je kvalitni manipulator takze to co rekl (ukazal) Eddiemu vubec nemusi byt pravda. Proste mu jen rekl veci, ktery potreboval aby slysel, tak aby Eddie nasledne cinil dle planu Eobarda.
#724 Exie_Napadla mě taková teorie, ba naopak bych byl rád, kdyby se tak stalo, ale je to asi nepravděpodobné. Pokuď tento seriál bude mít i 3 série, což doufám, tak nemyslím si, že se bude motat jen ohledně Wellse. V komiksu byl Reverse-Flash i policejní detektiv, ale tady Wells proti této profesi je silně alergický a nosí titul Eobard jako titul génia. Teď k té teorii. Když se Eddie dozvěděl, že Iris nebude jeho snoubenka, ale přeberu mu jí Barry, protože to tak má prostě být a v tom ohledu, že Wells překrucuje budoucnost, co když bude chtít Eddiuv „bezcenný život“ jak sám řekl trochu pozměnit? Udělá z něho Thawna, který nebude v budoucnu zapomenut, ba i udělá z něho dalšího já, protože, když bude víc sérii tak pochybují, že bude jen 1 záporák a to Wells. Když Eddie ví, že Iris nebude jeho manželka tak klidnou povahu mít určitě nebude.
#722 Kennymcc #723 jack7czborci vy se mi zdate, typek tu beha vice nez mach rychlosti… neda se opit, probehne kamionem , cestuje v case, a vy se zarazite ze telepaticka gorila mu chyti uder? to jako fakt?:D
#717 Lumicko: Ikdyz mozna vypada ze „bojuju“ za to, aby scenaristi prezentovali Flashe jako bezchybneho speedstera, tak o to mi tak zcela nejde :) Jsou veci nad kteryma mavnu rukou a pousmeju se a hodim k tomu rypavy komentar :) Ale tohle s Groddem bylo podle me uz dost za limitem, aspon teda pro me. Kdyby treba udelali ze ten super-sonic uder Groddovi vypalil a Grodd tam udelal nekolik kotrmelcu, a po chvili se probral a pak by treba Flashe odhodil telekinezou, spadla by mu ta telepaticka ochrana atd. Tak by to jiste bylo stravitelnejsi, nez to ceho jsme bohuzel museli byt svedky :(
#726 Anduin#716 Kennymcc: No tento díl byl celkově slabší…Ale myslím že nemusíš zoufat. Teď bylo za sebou několik super dílů a myslím, že poslední 2 budou taky super. Navíc podle mě jsou scénaristi a režiséři jinak dobří, takže doufám že v 2. sérii už Flashe udělají tak silného, jaký by měl být.
#714 Zouby52: Keby sme to brali takto tak Flash by mal porazit zatial kazdeho padoucha do 1 sekundy :D ( okrem RF ) ale tak to by potom nebolo o com ze? :D
#719 Kennymcc#714 Zouby52: No prave proto rikam ze to je ukrutna zhovadilost :) Grodd by musel zacinat natahovat svoji pazi uz ve chvili kdyz by Flash byl minimalne 100m pred nim a to jako minimalne :D A to jeste s tim ze by Grodd vubec netusil proti cemu ze to vlastne chce natahovat ruku :D A to uz se dostavame do totalniho nesmyslu :D Jak uz jsem tu jednou popisoval NE-speedster nema zadnou sanci jakkoli reagovat na to co proti nemu dela kterykoli speedster. Timhle tvurci absolutne znehodnotili a pospinili schopnosti speedsteru, v tomto pripade konkretne Flashe. Ja byt hlavni scenarista, tak bych tuto scenu naprosto zakazal a svym pohunkum bych naridil at mi prijdou rozhodne s lepsim napadem, jak by mohl boj s Groddem vypadat. Tohle teda byl tfuj-hnuj :(
#718 Anduin#714 Zouby52: Nepodceňujte telepatickou MetaGorillu :D
#711 Kennymcc: nehledě na to že to chycení a pohyb rukou musel udělat rychostí ve které flash bežel a to je taky super pí**vina
#715 Anduin #716 Kennymcc #717 Lumickotak tato serie asi skonči hodně otevřeně, mě zabiji myšlenka na to že budu pul roku čekat na další díl :(
#709 Anduin: No hele tak to by me taky zajimalo :) Asi skace na kameramana :D
Jeste bych neco zapomnel :) Takze jako Grodd chce reagovat na neco co se k nemu blizi rychlosti cca 340 metru za sekundu. Kolik sekund tam byl nervozni z toho ze se Flash jakoze blizi :) Nuze rekneme 10s coz by znamenalo ze je nervozni z neceho co je od nej vzdaleno vic jak 3 km. V tom pripade by musel byt ve stresu asi permanentne, jelikoz do 3,5 km se toho kolem nej pohybuje mraky :D A ta kravina s tim jak mu chytil tu ruku, jako snesu hodne, ale toto je na porazku :D
#714 Zouby52#704 azoxid: Si delas kozy ze jo :D Chces malou prednasku z fyziky :) Ono tu jde o kinetickou energii, vime :) Pro pripomenuti zde tu mame zakladni vzorecek E=1/2mv(na druhou). Z cehoz vidime ze energie pohybujiciho se objektu se zvysuje o kvadrat jeho rychlosti. Takze si snadno muzes spocitat jakou silenou kinetickou energi mel Flash pri nadzvukove rychlosti a pak to srovnej s tim nekolikatunovym vlakem a zjistis ze ten rozdil v kineticke energii neni zas tak velkej jak sis zrejme myslel :)
Na koho nebo co Grodd skáče na konci?
#712 Kennymcc