#681 migthedragon: aspon mrkni na nick ked niekomu odpisujes :D z kikuska131 je snad zrejme, ze som baba :) nuz ano, ale ked ty si sa odvolaval na to, ze marvel filmy nenadväzuju… ani tie prve nemozu, ked su kazdy od inej spolocnosti. pre mna su proste „marvel filmy“ len tie od marvel studios :D a ako napisal Zouby52, agenti su diel od dielu lepsi a lepsi :D navyse sa tam dozvies kopu doplnujucich informacii k filmom, napriklad teraz su super prepojeni s AoU :)
#683 Zouby52: Jo jako já to mám v plánu, ale nějak nemám poslední dobou čas na to si pouštět příliš mnoho seriálů, takže pravděpodobně až budu mít někdy celý volný den tak si pustím třeba celý zbytek série najednou :D
Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár věcí. Zrovna jsem viděl promo na další epizodu (22.) a všude komenty o jakémsi prstenu který nějak souvisí s oblekem Wallese, je tu někdo, kdo by mi to mohl objasnit? A ještě bych prosil vysvětlení toho, z čeho jste usoudili, ze Barryho otec býval taky Speedster. Díky za odpovědi :)
#681 migthedragon: no ve skutečnosti se řeší celou druhou serii, jen v první půlce to ještě nevědí :-D a matka Skye se ukázala v první půlce serie i se svou schopností. Doporučuji zkouknut zbytek, protože tohle je seriál kterej se neustál rozjíždí (viz článek od Harleyho: proč koukat na Agenets of S.H.I.E.L.D ;-)
#680 Zouby52: No pokud se tak takový hrdinové objeví, pak jedině dobře.
#678 Kikuska131: Já jsem ale nenapsal „marvel cinematic universe“ ale jen marvel že ano? To jsi rovnou mohl napsat, že MCU existuje od prvního iron mana a mohl jsi si ušetřit psaní celého odstavce :)
A inhumans se mohli začít řešit nejdříve v druhé polovině série. První polovinu (někdy do vánoc) jsem si totiž pustil a nikdo, kdo by vypadal jako inhuman tam nebyl i když je jasné, že tam na něco takového připravovali půdu.
#677 migthedragon: postava co vidí budoucnost, další se může teleportovat, další ovládá mysl a další ovládá vibrace – to nejsou jen obyčejní bikaři s komiksovým jménem
#677 migthedragon: marvel prepojuje svoje filmy odjakziva – prvy film z dielne marvel cinematic universe je iron man 1, na konci je Fury, riaditel shieldu, ktory tym padom predstavili uz v prvom filme, druhy film je incredible hulk, na konci sa objavi tony stark, cize je okamzite jasne, ze filmy su prepojene a tak to ide dalej… kazdy film z dielne MCU je castou jedneho velkeho celku. ale treba si dat pozor na to, ze marvel nevlastni filmove prava na vsetky svoje postavy :) pocas krizy rozpredal prava na ne aby prezil, cize prve filmy captain america, The Punisher, The Fantastic Four, Blade, vsetci X-Meni, Spider-Man, filmovy Daredevil z 2003, aj prvy hulk, The Punisher, Elektra, Man-Thing, Ghost Rider – to su vsetko filmy NEnatacane marvelom :D a pokial ide o inhumans – staci si pozriet agentov :D inhumans sa tam riesia uz pomaly celu druhu seriu a je ich tam pomerne dost :)
#671 Kennymcc: No na to video jsem nenarazil, ale na ten jejich plánek jo a jako z něj právě znám to slovo inhumans a v pár dalších videích, která jsem si pustil o nich trochu okrajově mluvili, ale jinak právě neznám ani jeden z jejich charakterů a pokud se mají objevit v agentech, tak se dá říct, že už se tam konečně objeví nějací superhrdinové (někteří sice říkají že tam už jsou teď, ale jedná se prostě o klasické bitkaře s nějakým komixovým jménem …).
#673 Ridos: No to je mi jasne ze se to vi :) Jen asi teda ke me se to nedostalo :) resp. mi to nejak docvaklo az dnes :) Furt jsem si rikal ze ten oblicej uz odnekud znam :) A dneska „blik“ a bylo to tam :D
#667 migthedragon: Ty jsi nevidel to famozni video na youtube Marvelovskou fazi 3 :)? Pokud ne tak se podivej :)https://www.youtube.com/watch?… Inhumans tam jsou jiz v planu, ale to si jeste pockame. Sam o nich vim temer velky prd :) Neco malo jsem cetl, ze to jsou lide obdarene zvlastnimi schopnostmi na zaklade nejakych experimentu na nich pomoci vyspelych alienskych technologii – no snad jsem to nepopsal moc blbe :) Trochu mi to pripomina Scarlet Witch a QuickSilvera z Avengers AoU – mozna takto vznikaji Inhumans, ale nevim…
#669 Xegiie: Vždyť se tu nehádáme :D jen jsem se ti snažil vysvětlit celou tu záležitost s propojováním. Přišlo mi totiž že máš za to, že Marvel propojuje svojí filmovou a seriálovou tvorbu odjakživa a přitom je to záležitost jen posledních pár let. Momentálně jsme v období, kdy jak marvel tak DC mají propojená universa. Jen DC má rovnou dvě (seriálové a filmové).
#681 migthedragon: aspon mrkni na nick ked niekomu odpisujes :D z kikuska131 je snad zrejme, ze som baba :) nuz ano, ale ked ty si sa odvolaval na to, ze marvel filmy nenadväzuju… ani tie prve nemozu, ked su kazdy od inej spolocnosti. pre mna su proste „marvel filmy“ len tie od marvel studios :D a ako napisal Zouby52, agenti su diel od dielu lepsi a lepsi :D navyse sa tam dozvies kopu doplnujucich informacii k filmom, napriklad teraz su super prepojeni s AoU :)
#689 anetkanit#683 Zouby52: Jo jako já to mám v plánu, ale nějak nemám poslední dobou čas na to si pouštět příliš mnoho seriálů, takže pravděpodobně až budu mít někdy celý volný den tak si pustím třeba celý zbytek série najednou :D
#684 CharlesMickey: Herec otce Barryho Allena (http://www.csfd.cz/…zajimavosti/) tez hral ve sve dobe Barryho Allena (Flashe) http://www.csfd.cz/…70514-flash/ :) Z toho serialu jsem byl tehda uplne hotovej :D Na svou dobu uplne super :)
ten cisco z bananem na dvoumetrovou opici :)
Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár věcí. Zrovna jsem viděl promo na další epizodu (22.) a všude komenty o jakémsi prstenu který nějak souvisí s oblekem Wallese, je tu někdo, kdo by mi to mohl objasnit? A ještě bych prosil vysvětlení toho, z čeho jste usoudili, ze Barryho otec býval taky Speedster. Díky za odpovědi :)
#686 Kennymcc#681 migthedragon: no ve skutečnosti se řeší celou druhou serii, jen v první půlce to ještě nevědí :-D a matka Skye se ukázala v první půlce serie i se svou schopností. Doporučuji zkouknut zbytek, protože tohle je seriál kterej se neustál rozjíždí (viz článek od Harleyho: proč koukat na Agenets of S.H.I.E.L.D ;-)
#687 migthedragonGrodd skáče na Barryho s Iris?
#680 Zouby52: No pokud se tak takový hrdinové objeví, pak jedině dobře.
#678 Kikuska131: Já jsem ale nenapsal „marvel cinematic universe“ ale jen marvel že ano? To jsi rovnou mohl napsat, že MCU existuje od prvního iron mana a mohl jsi si ušetřit psaní celého odstavce :)
A inhumans se mohli začít řešit nejdříve v druhé polovině série. První polovinu (někdy do vánoc) jsem si totiž pustil a nikdo, kdo by vypadal jako inhuman tam nebyl i když je jasné, že tam na něco takového připravovali půdu.
#683 Zouby52 #688 Kikuska131#677 migthedragon: postava co vidí budoucnost, další se může teleportovat, další ovládá mysl a další ovládá vibrace – to nejsou jen obyčejní bikaři s komiksovým jménem
#681 migthedragonoprava – z dielne marvel studios :D
#677 migthedragon: marvel prepojuje svoje filmy odjakziva – prvy film z dielne marvel cinematic universe je iron man 1, na konci je Fury, riaditel shieldu, ktory tym padom predstavili uz v prvom filme, druhy film je incredible hulk, na konci sa objavi tony stark, cize je okamzite jasne, ze filmy su prepojene a tak to ide dalej… kazdy film z dielne MCU je castou jedneho velkeho celku. ale treba si dat pozor na to, ze marvel nevlastni filmove prava na vsetky svoje postavy :) pocas krizy rozpredal prava na ne aby prezil, cize prve filmy captain america, The Punisher, The Fantastic Four, Blade, vsetci X-Meni, Spider-Man, filmovy Daredevil z 2003, aj prvy hulk, The Punisher, Elektra, Man-Thing, Ghost Rider – to su vsetko filmy NEnatacane marvelom :D a pokial ide o inhumans – staci si pozriet agentov :D inhumans sa tam riesia uz pomaly celu druhu seriu a je ich tam pomerne dost :)
#681 migthedragon#671 Kennymcc: No na to video jsem nenarazil, ale na ten jejich plánek jo a jako z něj právě znám to slovo inhumans a v pár dalších videích, která jsem si pustil o nich trochu okrajově mluvili, ale jinak právě neznám ani jeden z jejich charakterů a pokud se mají objevit v agentech, tak se dá říct, že už se tam konečně objeví nějací superhrdinové (někteří sice říkají že tam už jsou teď, ale jedná se prostě o klasické bitkaře s nějakým komixovým jménem …).
#678 Kikuska131 #680 Zouby52no tak zajimave, Wells(thawne) ma celou dobu sve doupě pod star labs urychlovačem častic, jak vychytané :)
#674 Kennymcc: taky jsem na to prisel nedavno kdyz jsem koukal na film:D,
#673 Ridos: No to je mi jasne ze se to vi :) Jen asi teda ke me se to nedostalo :) resp. mi to nejak docvaklo az dnes :) Furt jsem si rikal ze ten oblicej uz odnekud znam :) A dneska „blik“ a bylo to tam :D
#675 Xegiie#672 Kennymcc: o tom už se ví od začátku seriálu
#674 KennymccVi tady nekdo ze otec Barryho Allena byval taky Flash :)? Vice o tom pisu v Obecne diskuzi :)
#673 Ridos#667 migthedragon: Ty jsi nevidel to famozni video na youtube Marvelovskou fazi 3 :)? Pokud ne tak se podivej :) https://www.youtube.com/watch?… Inhumans tam jsou jiz v planu, ale to si jeste pockame. Sam o nich vim temer velky prd :) Neco malo jsem cetl, ze to jsou lide obdarene zvlastnimi schopnostmi na zaklade nejakych experimentu na nich pomoci vyspelych alienskych technologii – no snad jsem to nepopsal moc blbe :) Trochu mi to pripomina Scarlet Witch a QuickSilvera z Avengers AoU – mozna takto vznikaji Inhumans, ale nevim…
#677 migthedragon#669 Xegiie: Vždyť se tu nehádáme :D jen jsem se ti snažil vysvětlit celou tu záležitost s propojováním. Přišlo mi totiž že máš za to, že Marvel propojuje svojí filmovou a seriálovou tvorbu odjakživa a přitom je to záležitost jen posledních pár let. Momentálně jsme v období, kdy jak marvel tak DC mají propojená universa. Jen DC má rovnou dvě (seriálové a filmové).
ja se tu hadat nebudu o propojovani nejakych budoucich projektu, nebo od kdy marvel zacal, jestli se chces hadat najdi si nekoho sveho veku
#670 migthedragon