#607 Xegiie: Opravdu začatek infarktovy no a konec k němu se raději nebudu vyjadřovat, toto je snad prvni serial kde vas začatek z hodi ze židle no a konec vas dorazi :):)
#595 jack7cz: byl to článek, v angličtině, tady na této stránce http://tvline.com/…-1-spoilers/ … jedná se přímo o toto ( Beyond taking on Wells’ physical identity, Letscher’s Eobard also took a little something else from Cavanagh’s character, who has often talked about his late wife. “One of the things that kind of bled through was Wells’ love for Tess that Thawne absorbed when he absorbed his body,” Kreisberg reveals, so the doc isn’t completely gone) Mohlo by se to přeložit takto ---- Za převzetí Wellsovi fyzické identity, Eobard také vzal něco jiného z Cavanagh charakteru, který často mluvil o své zesnulé manželce. „Jedna z věcí, která trochu krvácela prostřednictvím byla Wellsova láska k Tess, Thawne ji vstřebal, když vstřebával jeho tělo,“ Kreisberg odhaluje, takže doktor není úplně pryč.
#586 Misstie: Tvůrce řekl, že tím jak si přivlastnil jeho tělo, identitu, že si tím přivlastnil i samotného Wellse, že pravý Wells není úplně pryč. Aniž by to tedy RF chtěl, tak do sebe vtáhl i jeho osobnost.
no jak je to v tom dílu, jak dají RF do toho silového pole, nebo co? a on pak zmlátí sám sebe? vždyť to že jsou dva je jenom zrakovej klam, jak se rychle pohybuje to se stačí ještě převlíct do žlutý kombinézy aby mohl být v jednu chvíli RF a wells? a ještě, chápu že flash umí rychle všechno dělat ale že by proskakoval zdi, vždyť minule když se o to pokoušel, tak si málem zlomil vaz, takže když „ukradl“ eddieho tak to proskákal tolika zdmi nebo když vzal toho vězně i iron high? asi byly někde otevřený dveře ale jinak? jestli jsem mimo mísu, tak mě opravte, díky za zpětný vazby : D
#607 Xegiie: Opravdu začatek infarktovy no a konec k němu se raději nebudu vyjadřovat, toto je snad prvni serial kde vas začatek z hodi ze židle no a konec vas dorazi :):)
wells je zvire, CW jsou zvirata… tohle je uz na me moc:D, lepsi scenar jsem snad jeste nevidel… uff ted umru tyden cekat na dalsi dil:D
#608 Billy the Kidnemuzu spat, pockam si a kouknu dnes online:)) uz to budee! .. kurna jsem jak pubertak:D
#604 Rubi: To jo :D Ještě že už není žádná pauza :)
#603 jack7cz: Uff, ti nám ale dávají, jak to má člověk vydržet? :-D
#605 jack7czDalší flashgasmus : https://www.facebook.com/…82522930719/?…
#604 RubiBarry bude kecat s Gideon: https://www.facebook.com/…99242969047/?…
#600 jack7cz: Wellsobard, to je přesný :-D já jsem taky moc zvědavá jak to nakonec s nimi vyřeší :-)
#596 Rubi: Super, ale stejně si nemyslím, že lze nějak vyextrahovat pravého Wellse nazpět nebo upozadit Eobarda ve Wellsobardovi :D …
#601 Rubi#598 shadowshade: jj, ale podstatu to splní … ale ten úryvek si člověk snadno přeloží sám
jak já miluju tyhle překlady z google translatoru
#599 Rubi#596 Rubi: stránka na kterou odkazuji obsahuje dost spoilerů, i fotky z následujích epizod tak kdo nechcete raději se nedívejte ;-)
#595 jack7cz: byl to článek, v angličtině, tady na této stránce http://tvline.com/…-1-spoilers/ … jedná se přímo o toto ( Beyond taking on Wells’ physical identity, Letscher’s Eobard also took a little something else from Cavanagh’s character, who has often talked about his late wife. “One of the things that kind of bled through was Wells’ love for Tess that Thawne absorbed when he absorbed his body,” Kreisberg reveals, so the doc isn’t completely gone) Mohlo by se to přeložit takto ---- Za převzetí Wellsovi fyzické identity, Eobard také vzal něco jiného z Cavanagh charakteru, který často mluvil o své zesnulé manželce. „Jedna z věcí, která trochu krvácela prostřednictvím byla Wellsova láska k Tess, Thawne ji vstřebal, když vstřebával jeho tělo,“ Kreisberg odhaluje, takže doktor není úplně pryč.
#597 Rubi #600 jack7cz#594 Rubi: Sím nemáš zdroj? Chtěl bych si to přečíst/podívat se na to (jestli je to video)… díky :)
#596 Rubi#586 Misstie: Tvůrce řekl, že tím jak si přivlastnil jeho tělo, identitu, že si tím přivlastnil i samotného Wellse, že pravý Wells není úplně pryč. Aniž by to tedy RF chtěl, tak do sebe vtáhl i jeho osobnost.
#595 jack7czno jak je to v tom dílu, jak dají RF do toho silového pole, nebo co? a on pak zmlátí sám sebe? vždyť to že jsou dva je jenom zrakovej klam, jak se rychle pohybuje to se stačí ještě převlíct do žlutý kombinézy aby mohl být v jednu chvíli RF a wells? a ještě, chápu že flash umí rychle všechno dělat ale že by proskakoval zdi, vždyť minule když se o to pokoušel, tak si málem zlomil vaz, takže když „ukradl“ eddieho tak to proskákal tolika zdmi nebo když vzal toho vězně i iron high? asi byly někde otevřený dveře ale jinak? jestli jsem mimo mísu, tak mě opravte, díky za zpětný vazby : D
#591 Onewinged: Dobrá poznámka :D vypadlo mi tam T.....Hartley (Pied Piper)
#590 Red Viper: Harley???
#592 Red ViperEobard Thawne myslím byl vědec ve 25. století ale nejsem si jistej :D a myslím že je hodně chytrý…je chytřejší než Harley a to už něco říká
#591 Onewinged#586 Misstie: co ty víš. třeba se za pár století bude učit v první třídě, jak postavit urychlovač částic :D