#565 jack7cz: Barry by to mohl sám pohnojit, nedokáže se kontrolovat a měl před Wellsem narážky, určitě mu to muselo docvaknout … s tím otevřením komnaty mě taky napadlo, že ji mohl netušíc aktivovat sám Barry svojí Speed force, ten pc se tuším objevil až když kolem něj Barry prošel … oblek v minulých dílech byl tuším taky odkryt … Wells si mohl být tolik jistý jejich tupostí že si prostě nedal se zakrytím práci
#563 Red Viper: Jasný, jediný co bych bral, že se tam dostali aniž by to Wells chtěl, by bylo, že ten vstup reaguje na speedforce v Barrym (jak by reagovaly u Wellse), ale určitě by se tam nedostal přiložením ruky každej … to by byl RF blbej :D
#564 Rubi: No to jsem původně myslel, že ta „fuj“ podoba Batese byla z toho ze se dotknul Wellse a byl z toho zmatenej a hodilo to tuhle podobu, ale po dnešním díle vím, že je to jeho pravá podoba.
Ale vždyť musel Barry s Caitlin slyšet, prej „proof of what“ …myslím, že je to fakt plánovaný a rozehrává svoji hru, navíc RF musí už od doby co je Barry divnej něco tušit, vždyť mu ani nedělalo problém Barrymu popsat jak se cítí když běží …
#561 jack7cz: je to nějaký zvláštní, taky jsem viděla Batese v tom traileru ve chvíli kdy odhalovali Wellse, myslím že ho určitě použije a uteče … jinak někdo napsal na americký diskuzi dobrý postřeh .. jestli kdyby se Bates dotknul falešného Wellse jestli by okopíroval jeho současnou podobu, nebo tu pravou? bylo by dobrý kdyby odhalil tímto přede všemi jeho pravou tvář … RF není vůbec blbej, určitě ví že už po něm jdou
Podle mě to že se to „tý jeho komůrky“ jak tu někdo nazval dostali bylo díky tomu že on sám to tak chtěl…to že zajdou s Joem na skleničku…jasný vyhrožování páč všichni víme co se stalo hned po tom, když věděl že byli Cisco a Joe ve Starling city logicky asi i věděl co tam dělali, noviny v jeho místnosti tam taky podle mě byli schválně…vždycky musel nejdřív udělat aby se objevili a ted tam prostě už byli…stejně tak oblek :D odkryl ho prstenem a nechal ho tam muhehehehe
Já bych byl rád, kdyby v seriálu zůstal Tom Cavanagh, i kdyby měli restartovat celou časovou linku, a byl pravým Wellsem … Ale to se asi kvůli arrowovi nestane …
A ještě když se mrknete na nějaký to promo tak … ! tam leží Hannibal Bates na v tom místě kde chytili „reverse flashe“ a barry na někoho řve ať mu čelí … Určo to říká Wellsovi, a ten Bates na zemi značí, že ho Wells určitě využije, nějak ho donutí aby se za Wellse vydával… a tím Flash tým převeze
#553 Alinois: Na arrowverse jsem četl, že snad meta lidi nezískali své schopnosti díky urychlovači jako takovému, ale že jde o nějaký metagen, který se u lidí spouští při nějakém hrozném zážitku… a vysvětlovali tím, jak by získal schopnosti Cisco … prý z toho co se stalo mezi ním a Wellsem
#558 jirkem: No to si říkám celou dobu, že když je „STAR labs“ jeho hrad, tak že tam nemá odposlouchávací zařízení/kamery. Respektive, určitě je tam musejí mít :D … A navíc se do komůrky dostali až moc snadno :D …
#555 migthedragon: No je fakt že ve Flashpoint paradoxu měli akovou hmotu skrz kterou se Flash nedokázal provibrovat :D Tom Cavanagh je výbornej né že né, ale celkem by se mi líbilo, kdyby prostě na konci jeden z nich umřel, i když takhle temný to asi nebude
#554 Red Viper: No vždycky se mohou vyrukovat s nějakou speciální hmotou skrze kterou se nedá provibrovat :D Také to mohou zahrát na takové ty blbiny s cestováním časem/více realitami, kde ho během boje prostě někam vykopne a do třetí série se neukáže :D.
#552 Amper: pokud by už měl schopnosti které jako Vibe mít bude tak orientace v časových dírách je jedna z těch schopností … jak jsme se dozvěděli z posledního dílu Arrow tak urychlovač lidi nejspíše ovlivnil nejen v den svého výbuchu, proto Cisco může mít tuto svoji schopnost
Jak může mít Cisco vzpomínky jak ho Thawne zabil? To nedává smysl. Když Barry pak vrátil čas o pár hodin dříve, tak se to vlastně nestalo. To by je musel mít i Thawne tyhle vzpomínky.. Celkově to co se stalo, tak se vymazalo a začíná se odtamtuď odkud se Barry přesunul zpět. Jen sám Barry ví co se stalo, protože to on se vracel v čase a ostatní to ovlivní.
A co tohle…Všechno začalo tak že Harrosin Wells byl sám sebou, ten vytvořil urychlovač v roce 2020, v tu dobu normálně žila i Barryho mamka a pohoda, to že jeho mamka žila mělo za následek že se třeba v roce 2020 pohyboval Barry v Central city když původní urychlovač vybouchl (v tu chvíli umřela Harrisnova žena a v tom roce se z Barryho stal Flash), jenže když se RF vrátil v čase aby zabil Barryho zabil při tom omylem Noru, tím pádem změnil vše(řekněme že kdyby RF nechal Harrisona být tak by vytvořil v roce 2020 urychlovač ale díky tomu, že byla Nora mrtvá tak Barry třeba byl pryč cestoval po světě atd a v tom případě nebyl v Central city, tím pádem nevznikl Flash a proto ve chvíli kdy RF zabil Noru tak ztratil svoje schopnosti, protože změnil budoucnost a Flash by nikdy nevznikl), jenže když převzal podobu Harrisona, a udělal urychlovač o x let dřív, změnil tím opět budoucnost ale jen aby tentokrát Flash vznikl :D chápete mě žejo :D koukejte na to jakože čas ve kterém se seriál odehrává je až ten změněný, původně byl Barry Flashem o x let později, jeho matka pořád žila a Harrison byl normální Harrison…tahle moje teorie má jen 2 háčky 1) Jestli to tak je tak by Harrisonovo noviny z budoucna neměli mít o Flashovi zmíňku a za 2) Barry by neměl bojovat s RF ve chvíli kdy jeho matka zemřela protože původně by jeho matka žila a on by neměl důvod vracet se v čase :D
A co tohle…Všechno začalo tak že Harrosin Wells byl sám sebou, ten vytvořil urychlovač v roce 2020, v tu dobu normálně žila i Barryho mamka a pohoda, to že jeho mamka žila mělo za následek že se třeba v roce 2020 pohyboval Barry v Central city když původní urychlovač vybouchl (v tu chvíli umřela Harrisnova žena a v tom roce se z Barryho stal Flash), jenže když se RF vrátil v čase aby zabil Barryho zabil při tom omylem Noru, tím pádem změnil vše(řekněme že kdyby RF nechal Harrisona být tak by vytvořil v roce 2020 urychlovač ale díky tomu, že byla Nora mrtvá tak Barry třeba byl pryč cestoval po světě atd a v tom případě nebyl v Central city, tím pádem nevznikl Flash a proto ve chvíli kdy RF zabil Noru tak ztratil svoje schopnosti, protože změnil budoucnost a Flash by nikdy nevznikl), jenže když převzal podobu Harrisona, a udělal urychlovač o x let dřív, změnil tím opět budoucnost ale jen aby tentokrát Flash vznikl :D chápete mě žejo :D koukejte na to jakože čas ve kterém se seriál odehrává je až ten změněný, původně byl Barry Flashem o x let později, jeho matka pořád žila a Harrison byl normální Harrison…tahle moje teorie má jen 2 háčky 1) Jestli to tak je tak by Harrisonovo noviny z budoucna neměli mít o Flashovi zmíňku a za 2) Barry by neměl bojovat s RF ve chvíli kdy jeho matka zemřela protože původně by jeho matka žila a on by neměl důvod vracet se v čase :D
#566 jack7cz: vidím že nás napadlo to samé :-D
#569 jack7cz#565 jack7cz: Barry by to mohl sám pohnojit, nedokáže se kontrolovat a měl před Wellsem narážky, určitě mu to muselo docvaknout … s tím otevřením komnaty mě taky napadlo, že ji mohl netušíc aktivovat sám Barry svojí Speed force, ten pc se tuším objevil až když kolem něj Barry prošel … oblek v minulých dílech byl tuším taky odkryt … Wells si mohl být tolik jistý jejich tupostí že si prostě nedal se zakrytím práci
#569 jack7cz#563 Red Viper: Jasný, jediný co bych bral, že se tam dostali aniž by to Wells chtěl, by bylo, že ten vstup reaguje na speedforce v Barrym (jak by reagovaly u Wellse), ale určitě by se tam nedostal přiložením ruky každej … to by byl RF blbej :D
#568 Rubi#564 Rubi: No to jsem původně myslel, že ta „fuj“ podoba Batese byla z toho ze se dotknul Wellse a byl z toho zmatenej a hodilo to tuhle podobu, ale po dnešním díle vím, že je to jeho pravá podoba.
Ale vždyť musel Barry s Caitlin slyšet, prej „proof of what“ …myslím, že je to fakt plánovaný a rozehrává svoji hru, navíc RF musí už od doby co je Barry divnej něco tušit, vždyť mu ani nedělalo problém Barrymu popsat jak se cítí když běží …
#567 Rubi#561 jack7cz: je to nějaký zvláštní, taky jsem viděla Batese v tom traileru ve chvíli kdy odhalovali Wellse, myslím že ho určitě použije a uteče … jinak někdo napsal na americký diskuzi dobrý postřeh .. jestli kdyby se Bates dotknul falešného Wellse jestli by okopíroval jeho současnou podobu, nebo tu pravou? bylo by dobrý kdyby odhalil tímto přede všemi jeho pravou tvář … RF není vůbec blbej, určitě ví že už po něm jdou
#565 jack7czPodle mě to že se to „tý jeho komůrky“ jak tu někdo nazval dostali bylo díky tomu že on sám to tak chtěl…to že zajdou s Joem na skleničku…jasný vyhrožování páč všichni víme co se stalo hned po tom, když věděl že byli Cisco a Joe ve Starling city logicky asi i věděl co tam dělali, noviny v jeho místnosti tam taky podle mě byli schválně…vždycky musel nejdřív udělat aby se objevili a ted tam prostě už byli…stejně tak oblek :D odkryl ho prstenem a nechal ho tam muhehehehe
#566 jack7czJá to dal jako spoiler, a ono se to neoznačilo :/, jak se to upraví?
Já bych byl rád, kdyby v seriálu zůstal Tom Cavanagh, i kdyby měli restartovat celou časovou linku, a byl pravým Wellsem … Ale to se asi kvůli arrowovi nestane …
A ještě když se mrknete na nějaký to promo tak … ! tam leží Hannibal Bates na v tom místě kde chytili „reverse flashe“ a barry na někoho řve ať mu čelí … Určo to říká Wellsovi, a ten Bates na zemi značí, že ho Wells určitě využije, nějak ho donutí aby se za Wellse vydával… a tím Flash tým převeze
#564 Rubi#553 Alinois: Na arrowverse jsem četl, že snad meta lidi nezískali své schopnosti díky urychlovači jako takovému, ale že jde o nějaký metagen, který se u lidí spouští při nějakém hrozném zážitku… a vysvětlovali tím, jak by získal schopnosti Cisco … prý z toho co se stalo mezi ním a Wellsem
#571 migthedragon#558 jirkem: No to si říkám celou dobu, že když je „STAR labs“ jeho hrad, tak že tam nemá odposlouchávací zařízení/kamery. Respektive, určitě je tam musejí mít :D … A navíc se do komůrky dostali až moc snadno :D …
#557 Billy the Kid: Nabírá to docela solidní spád :) Ale Wells v příštím díle určitě zjistí, že tu jeho „komůrku“ našli…
#559 jack7czWTF! ,no kur*a ta dněšni epizoda fakt bomba, k tomu konci neni co dodat jen bych si přal ať už teďka je dalši dil
#558 jirkem#555 migthedragon: No je fakt že ve Flashpoint paradoxu měli akovou hmotu skrz kterou se Flash nedokázal provibrovat :D Tom Cavanagh je výbornej né že né, ale celkem by se mi líbilo, kdyby prostě na konci jeden z nich umřel, i když takhle temný to asi nebude
#554 Red Viper: No vždycky se mohou vyrukovat s nějakou speciální hmotou skrze kterou se nedá provibrovat :D Také to mohou zahrát na takové ty blbiny s cestováním časem/více realitami, kde ho během boje prostě někam vykopne a do třetí série se neukáže :D.
#556 Red ViperTechnicky v zato když řekneme že Barry Harrisona porazí…tak ho nemůže přeci zavřít do tý „klece“ či co to je, když se může pohybovat skrz zdi atd :O
#555 migthedragon#552 Amper: pokud by už měl schopnosti které jako Vibe mít bude tak orientace v časových dírách je jedna z těch schopností … jak jsme se dozvěděli z posledního dílu Arrow tak urychlovač lidi nejspíše ovlivnil nejen v den svého výbuchu, proto Cisco může mít tuto svoji schopnost
#560 jack7czJak může mít Cisco vzpomínky jak ho Thawne zabil? To nedává smysl. Když Barry pak vrátil čas o pár hodin dříve, tak se to vlastně nestalo. To by je musel mít i Thawne tyhle vzpomínky.. Celkově to co se stalo, tak se vymazalo a začíná se odtamtuď odkud se Barry přesunul zpět. Jen sám Barry ví co se stalo, protože to on se vracel v čase a ostatní to ovlivní.
#553 AlinoisA co tohle…Všechno začalo tak že Harrosin Wells byl sám sebou, ten vytvořil urychlovač v roce 2020, v tu dobu normálně žila i Barryho mamka a pohoda, to že jeho mamka žila mělo za následek že se třeba v roce 2020 pohyboval Barry v Central city když původní urychlovač vybouchl (v tu chvíli umřela Harrisnova žena a v tom roce se z Barryho stal Flash), jenže když se RF vrátil v čase aby zabil Barryho zabil při tom omylem Noru, tím pádem změnil vše(řekněme že kdyby RF nechal Harrisona být tak by vytvořil v roce 2020 urychlovač ale díky tomu, že byla Nora mrtvá tak Barry třeba byl pryč cestoval po světě atd a v tom případě nebyl v Central city, tím pádem nevznikl Flash a proto ve chvíli kdy RF zabil Noru tak ztratil svoje schopnosti, protože změnil budoucnost a Flash by nikdy nevznikl), jenže když převzal podobu Harrisona, a udělal urychlovač o x let dřív, změnil tím opět budoucnost ale jen aby tentokrát Flash vznikl :D chápete mě žejo :D koukejte na to jakože čas ve kterém se seriál odehrává je až ten změněný, původně byl Barry Flashem o x let později, jeho matka pořád žila a Harrison byl normální Harrison…tahle moje teorie má jen 2 háčky 1) Jestli to tak je tak by Harrisonovo noviny z budoucna neměli mít o Flashovi zmíňku a za 2) Barry by neměl bojovat s RF ve chvíli kdy jeho matka zemřela protože původně by jeho matka žila a on by neměl důvod vracet se v čase :D