#541 Tomotro: #546 Alinois: je pravda, že asi bude zapojeno komiksové alter-ego Cisca. Jen se mi nezdá načasování a stejně jak píše Alinois, tak jsem si nevšiml, že by ho urychlovač nějak zasáhl. A k tomu cestování mě vadí, že jednou se vrátí časem a jednou vrátí čas. To jsou 2 úplně rozdílné věci a mají jiné následky a tím je seriál strašné nereálný. Samozřejmě že je to dle komiksu a tak se prostě nereálný věci dít budou. S tím na to právě rád koukám a líbí se mi to. Jen bych očekával, že když už předělávají Flashe, tak že nebudou plácat komiksy na sebe jak to zrovna padne, ale vyberou si cestu, kterou by se mohli nejvíce přiblížit realitě a používat jednu verzi obohacenou o Easter Eggy a klidně zapojit vlastní interpretaci. Jen se modlím, že to dopadne brzo tak, že každá postava bude vyčerpaná ze všech možných verzí komiksů a tím se to všechno ještě víc zamotá a nebude to dávat smysl. Proto mi vadí
#545 migthedragon: Jenom jsem si nějak u Cisca nevšimla že by tam byl záběr že ho zasáhl urychlovač částic, stejně jako u Caitlin … u té se ví, že její proměnu způsobí nehoda v laboratoři, mohli by to taky svést na urychlovač … to že Cisco si uvědomuje svoje schopnosti ted, není nic zvláštního, pokud vnímá změny v prostoru a čase mohl to postřehnout až ted když Flash změnil čas
No po té úvodní scéně jsem si hned řekl, že bych Barry měl dostat po hubě ať tolik nemachruje :D. A o deset minut později už dostal nakládačku od party včel, které jsou evidentně rychlejší jak on :D
Jinak díl celkem v pohodě, ale asi jsem si to neměl pouštět hned po posledním díle daredevila. Flash je prostě o třídu níž, ale furt celkem v pohodě seriál.
A Cisco se vyvíjí zajímavě. Doufám, že se od něj dočkáme nějaké Vibe akce :D.
#541 Tomotro: #543 Lumicko: Je fakt že tohle mělo jít asi do spoileru :D ale věděl jsem že to takhle nějak bude protože pro lidi co četli komiksy je už jenom jméno Cisco !!!!Spoiler-nebo Caitlin-!!! celkem spoilerující…jenom tak trochu nevím proč se u něj začínají tyhle schopnosti objevovat až ted :D
Co sa tyka toho ze preco si Cisco spomina co sa mu stalo. Je to pravdepodobne preto lebo Citujem „One of Cisco's powers as the superhero Vibe is to keep track of multiple universes.“ Tak ako napisal Tomotro.
#538 Zouby52: Když se podíváte na wikipedii co píší o Ciscovi, pokud vezmeme v úvahu, že je (případně bude) Vibe… tak by měl mít i schopnost sledovat interdimenzionální poruchy… což podle mě změna časové linie je ;) co vy na to? a to cestování časem zatím moc logiku neztrácí.. ještě sice nevíme jak vysvětlí kam se ztratil starý Flash.. ale myslím, že se snad časem dočkáme vysvětlení ;)
#536 keny1: No mě napadá že Barry vrátil všechny v tu chvíli čase akorát on jedinej by si to pamatoval.a Cisco měl vzpomínky na svoji smrt to je něco jako Wolverine při změněn kostry. Ale stejně mě to cestování časem a ta vzpomínka vadí, protože se v tom tvůrci zamotávají a sekaj chyby a začínají ztrácet logiku.
#536 keny1: No ona to vlastně nebyla alternativní realita, byl to reálný čas ve kterém se staly určité věci a pak se ten čas vrátil o pár hodin zpět. Logika cestování časem se nedá nijak vysvětlit, stejně tak nikdo nemůže s jistotou říci co by se doopravdy stalo kdyby si někdo zahrál s časem. Lze jen hádat, ve Flashovi jedou tím směrem, že se Ciscovi co měl zemřít objevují vize z času který se stal, ale zároven jako nestal.
Pochází z 25. století tak musíme předpokládat, že v tom století je životní úroveň úplně někde jinde, než kde žije Barry a to o 4 století dříve. Ale furt mě zajímá jedná věc. Jak se mu vyčerpal ten negativní speed-force?. Jediný důvod, který mě napadá, že prostě v tom čase byl napojen jen Flash na Speed force., seknul se ve zdroji rychlosti, protože pochybují, že zemřel a RF byl v pytli.
Do finále 1. série nám toho podstatně řeknou víc. Samo o sobě další díly logicky nebude Wells a Barry v 1 místnosti a finále bude nejvíce epický.
#528 vodomil: K inteligenci Eobarda no řekněme, že přezdívka Professor Zoom není jen tak pro srandu. Sám Eobard je velice inteligentní sociopat, proto klidně mohl vytvořit vše sám, avšak vzal si Wellsovou práci.
Ani nie ved v ukazkach boli weather wizard ten co sa meni na plyn a ten co vje kazdeho nastvat podla mna rf vysaje energiu z flasha a pokusi sa ist do 25. Storocia ti metalidi mu pomozu lebo sa chcu pomstit flashovi no pride arrow a firestorm a vsetkym nakopu zadok , o vje uz sa tak tesim
Ani nie ved v ukazkach boli weather wizard ten co sa meni na plyn a ten co vje kazdeho nastvat podla mna rf vysaje energiu z flasha a pokusi sa ist do 25. Storocia ti metalidi mu pomozu lebo sa chcu pomstit flashovi no pride arrow a firestorm a vsetkym nakopu zadok , o vje uz sa tak tesim
#541 Tomotro: #546 Alinois: je pravda, že asi bude zapojeno komiksové alter-ego Cisca. Jen se mi nezdá načasování a stejně jak píše Alinois, tak jsem si nevšiml, že by ho urychlovač nějak zasáhl. A k tomu cestování mě vadí, že jednou se vrátí časem a jednou vrátí čas. To jsou 2 úplně rozdílné věci a mají jiné následky a tím je seriál strašné nereálný. Samozřejmě že je to dle komiksu a tak se prostě nereálný věci dít budou. S tím na to právě rád koukám a líbí se mi to. Jen bych očekával, že když už předělávají Flashe, tak že nebudou plácat komiksy na sebe jak to zrovna padne, ale vyberou si cestu, kterou by se mohli nejvíce přiblížit realitě a používat jednu verzi obohacenou o Easter Eggy a klidně zapojit vlastní interpretaci. Jen se modlím, že to dopadne brzo tak, že každá postava bude vyčerpaná ze všech možných verzí komiksů a tím se to všechno ještě víc zamotá a nebude to dávat smysl. Proto mi vadí
#539 Zouby52: *byla
#545 migthedragon: Jenom jsem si nějak u Cisca nevšimla že by tam byl záběr že ho zasáhl urychlovač částic, stejně jako u Caitlin … u té se ví, že její proměnu způsobí nehoda v laboratoři, mohli by to taky svést na urychlovač … to že Cisco si uvědomuje svoje schopnosti ted, není nic zvláštního, pokud vnímá změny v prostoru a čase mohl to postřehnout až ted když Flash změnil čas
#548 Zouby52No po té úvodní scéně jsem si hned řekl, že bych Barry měl dostat po hubě ať tolik nemachruje :D. A o deset minut později už dostal nakládačku od party včel, které jsou evidentně rychlejší jak on :D
Jinak díl celkem v pohodě, ale asi jsem si to neměl pouštět hned po posledním díle daredevila. Flash je prostě o třídu níž, ale furt celkem v pohodě seriál.
A Cisco se vyvíjí zajímavě. Doufám, že se od něj dočkáme nějaké Vibe akce :D.
#546 Alinois#541 Tomotro:
#543 Lumicko: Je fakt že tohle mělo jít asi do spoileru :D ale věděl jsem že to takhle nějak bude protože pro lidi co četli komiksy je už jenom jméno Cisco !!!!Spoiler-nebo Caitlin-!!! celkem spoilerující…jenom tak trochu nevím proč se u něj začínají tyhle schopnosti objevovat až ted :D
Co sa tyka toho ze preco si Cisco spomina co sa mu stalo. Je to pravdepodobne preto lebo Citujem „One of Cisco's powers as the superhero Vibe is to keep track of multiple universes.“ Tak ako napisal Tomotro.
#544 Red Vipermate pravdu zbytocne sa to tym zamotava, ked sa zmeni nieco z minulosti, mal by mat spomienky zo zmenenej reality len speedster
#538 Zouby52: Když se podíváte na wikipedii co píší o Ciscovi, pokud vezmeme v úvahu, že je (případně bude) Vibe… tak by měl mít i schopnost sledovat interdimenzionální poruchy… což podle mě změna časové linie je ;) co vy na to? a to cestování časem zatím moc logiku neztrácí.. ještě sice nevíme jak vysvětlí kam se ztratil starý Flash.. ale myslím, že se snad časem dočkáme vysvětlení ;)
#544 Red Viper #548 Zouby52#539 Zouby52: dobře jsme se shodli :-D
#537 Alinois: Koukám žes byl rychlejší
#540 Alinois #547 Baltik#536 keny1: No mě napadá že Barry vrátil všechny v tu chvíli čase akorát on jedinej by si to pamatoval.a Cisco měl vzpomínky na svoji smrt to je něco jako Wolverine při změněn kostry. Ale stejně mě to cestování časem a ta vzpomínka vadí, protože se v tom tvůrci zamotávají a sekaj chyby a začínají ztrácet logiku.
#541 Tomotro#536 keny1: No ona to vlastně nebyla alternativní realita, byl to reálný čas ve kterém se staly určité věci a pak se ten čas vrátil o pár hodin zpět. Logika cestování časem se nedá nijak vysvětlit, stejně tak nikdo nemůže s jistotou říci co by se doopravdy stalo kdyby si někdo zahrál s časem. Lze jen hádat, ve Flashovi jedou tím směrem, že se Ciscovi co měl zemřít objevují vize z času který se stal, ale zároven jako nestal.
#539 Zouby52nejde mi do hlavy ako si cisco moze pamätat respektive mat zablesky spomienok z alternativnej reality
#537 Alinois #538 Zouby52Chtěl jsem počkat na české titulky, ale po tom, co jsem se teď podíval na trailer, tak to jdu shlédnout hned s anglickýma :D
A tohle jste viděli ? https://www.youtube.com/watch?… top !:D
Pochází z 25. století tak musíme předpokládat, že v tom století je životní úroveň úplně někde jinde, než kde žije Barry a to o 4 století dříve. Ale furt mě zajímá jedná věc. Jak se mu vyčerpal ten negativní speed-force?. Jediný důvod, který mě napadá, že prostě v tom čase byl napojen jen Flash na Speed force., seknul se ve zdroji rychlosti, protože pochybují, že zemřel a RF byl v pytli.
Do finále 1. série nám toho podstatně řeknou víc. Samo o sobě další díly logicky nebude Wells a Barry v 1 místnosti a finále bude nejvíce epický.
#528 vodomil: K inteligenci Eobarda no řekněme, že přezdívka Professor Zoom není jen tak pro srandu. Sám Eobard je velice inteligentní sociopat, proto klidně mohl vytvořit vše sám, avšak vzal si Wellsovou práci.
Urychlovač spustili v roce 2014. Předpokládám, že to byl překlep.