Pořád dokola se tak nějak omílá to 25 století, ale o tuto dobu tu evidentně vůbec nejde …vzpomente si na ty noviny které RF věčně sleduje, jsou to události z roku 2024, to je to klíčové datum ve kterém se to všechno přihodilo, v té době se RF a Barry nejspíše potkali … jinak už je mi jasné proč Eddie v dalším díle zabije ty policajty (není to on, přečtěte si popis epizody 19) :-)
Já nevím, možná jsem slepej, ale v té sekvenci z minulosti, kde spolu Flash s RFlashem bojovali, se mi zdálo, že malého Barryho vzal ten žlutý Flash. V záběru malý Barry zmizel společně ve žlutém záblesku. A následně za žlutým vyběhl rudý. Takže to znamená, že Barryho schválně odnesl Eobard?
lidi, lidi.. RF byl původně hodný, stala se mu téměř identická nehoda a chtěl být superhrdina a setkat se se svým vzorem (Barrym), tak cestoval do minulosti.. pak mu nějak hráblo a chtěl ho zabít.. :-)
#502 Baltik: dva rf nejsou nikde, ale to furt neni vysvětleno jak se barry kur*a dozvi že ho chce někdo zabit když už bude davno mrtvy,a věci jako že je zaseknuty v ose jsou kraviny. a jak thawne řikal wellsovi před tim než ho zabil ´´vy udělate star labs v roce 2020´´ a asi by se z barryho stal flash tak či tak,, a to uběhly teoreticky jen čtyři roky do roku 2024 a on se ztratil
#500 Amper: Za prví Barrymu jednou dojde že svoji matku zachránit nemůže sice může ale bude muset ji nechat zemřít aby se z něho mohl stát Flash a za druhý Thawne tu sílu přece chce od mladýho Flashe.
Takže když to shrnu, tak v budoucnu půjde Barry zachránit svou matku, v tom mu zabrání Reverse Flash a zachrání alespoň sebe. Ale když ten RF se vrátil, tak vypadal jinak než si pak vzal identitu Wellse, takže tam budou 2 RF? Jeden co se teda vrátí a druhej bude ve skutečnosti? A když podle novin se Barry ztratí/zasekne se v čase, tak se teda nebude moc vrátit zpět ne? Jak pak dostane Thawne tu sílu, aby se vrátil?
#498 Billy the Kid: Budoucí flash podle mě není mrtvý. Je zaseklý ve zdroji rychlosti a proto RF ztratil svůj negativní speed force. Lépe řečeno Flash se zasekl v čase/v časové bariéře, což se dá vysvětlit tak, že jakoby ani neexsistuje, ale to není pravda. Když není FLASH, tak RF je bezmocný.
Netuším, zda teď mluvím pravdu, ale nějak to k tomu nasvědčuje.
tak ale toto mi vystvětlete? jak to že eobard thawne z velice davne budouctnosti chce zabit baryho v ´´naši době´´ ,a jak to že se to barry z naši doby dozvi to je scena jak chce Rflash zabit maleho barryho, tak jak se to tozvi flash ktery je teoreticky už davno mrtvy, to barry se dostal do budoucna a tam s Rflashem se dostali do minulosti tak kde chce zabit maleho baryho?( ja vim je to trochu zamotane :) )
Hoši. V tomto díle hned na začátku(před 15 lety) jak bojovali Flash a Reverse Flash a následně Flash malého Barryho popadnul a odnesl ho o pár bloků dál, ale mezitím RF utekl a najednou se mu vypařila jeho rychlost(negative speed force na 0%), a jeho negativní speed force se užírá a živí na normálním Speedforce, který mají všichni kladní Flashové a posilují jejich buňky. Takže, kde se poděl dospělý Flash jak zachránil své mladší já? A proč se vlastně Reverse Flashovi ta rychlost vypařila? Resp. teď netuším, zda mluvím pravdu, ale když normal speedforce bude na 0, taktéž ten negativní, protože negativní by bez toho normálního nemohl existovat. Napište mi to jak to je, klidně do spoileru.
Pro mě osobně nejlepší díl :ú I am your father :D so awesome :D hlavně..stejně jako Arrow a deadshot tak Flash a Harrison…jak jsou tihle ve flashbacích je to paráda :) jsem zvědav na RF v příštích dílech stejně tak jako na Eddieho :)
#490 nowas: V tom směru co on popsal ne, protože negativní speed force vzniká z co má flash, takže bych se ani nedivil, kdyby to seriál pro diváky zjednodušil a vůbec negativní speed force vůbec nepředstavil.
#487 Pimster: a ještě ta jeho baba.. měli umřít s wellsem v roku 2020 v urychlovači spolu.. měla žít o 20 let déle to je taky velký zásah do toku času!
Pořád dokola se tak nějak omílá to 25 století, ale o tuto dobu tu evidentně vůbec nejde …vzpomente si na ty noviny které RF věčně sleduje, jsou to události z roku 2024, to je to klíčové datum ve kterém se to všechno přihodilo, v té době se RF a Barry nejspíše potkali … jinak už je mi jasné proč Eddie v dalším díle zabije ty policajty (není to on, přečtěte si popis epizody 19) :-)
#506 Lumicko: jojo
#505 Jackolo: Zltu trajektoriu ma FLASH a červenú trajektoriu ma Reverse FLASH :D… Takze maleho barryho odniesol von Flash.
#507 Billy the KidJá nevím, možná jsem slepej, ale v té sekvenci z minulosti, kde spolu Flash s RFlashem bojovali, se mi zdálo, že malého Barryho vzal ten žlutý Flash. V záběru malý Barry zmizel společně ve žlutém záblesku. A následně za žlutým vyběhl rudý. Takže to znamená, že Barryho schválně odnesl Eobard?
#506 Lumickolidi, lidi.. RF byl původně hodný, stala se mu téměř identická nehoda a chtěl být superhrdina a setkat se se svým vzorem (Barrym), tak cestoval do minulosti.. pak mu nějak hráblo a chtěl ho zabít.. :-)
#502 Baltik: dva rf nejsou nikde, ale to furt neni vysvětleno jak se barry kur*a dozvi že ho chce někdo zabit když už bude davno mrtvy,a věci jako že je zaseknuty v ose jsou kraviny. a jak thawne řikal wellsovi před tim než ho zabil ´´vy udělate star labs v roce 2020´´ a asi by se z barryho stal flash tak či tak,, a to uběhly teoreticky jen čtyři roky do roku 2024 a on se ztratil
Aktuálně 2 RF nejsou. Zatím je jen 1 RF a to Thawne z 25. století. Ten se vrátil do minulosti, zabil Matku Barryho a převzal identitu od Wellse.
#503 Billy the Kid#500 Amper: Za prví Barrymu jednou dojde že svoji matku zachránit nemůže sice může ale bude muset ji nechat zemřít aby se z něho mohl stát Flash a za druhý Thawne tu sílu přece chce od mladýho Flashe.
Takže když to shrnu, tak v budoucnu půjde Barry zachránit svou matku, v tom mu zabrání Reverse Flash a zachrání alespoň sebe. Ale když ten RF se vrátil, tak vypadal jinak než si pak vzal identitu Wellse, takže tam budou 2 RF? Jeden co se teda vrátí a druhej bude ve skutečnosti? A když podle novin se Barry ztratí/zasekne se v čase, tak se teda nebude moc vrátit zpět ne? Jak pak dostane Thawne tu sílu, aby se vrátil?
#501 Pimster#498 Billy the Kid: Budoucí flash podle mě není mrtvý. Je zaseklý ve zdroji rychlosti a proto RF ztratil svůj negativní speed force. Lépe řečeno Flash se zasekl v čase/v časové bariéře, což se dá vysvětlit tak, že jakoby ani neexsistuje, ale to není pravda. Když není FLASH, tak RF je bezmocný.
Netuším, zda teď mluvím pravdu, ale nějak to k tomu nasvědčuje.
tak ale toto mi vystvětlete? jak to že eobard thawne z velice davne budouctnosti chce zabit baryho v ´´naši době´´ ,a jak to že se to barry z naši doby dozvi to je scena jak chce Rflash zabit maleho barryho, tak jak se to tozvi flash ktery je teoreticky už davno mrtvy, to barry se dostal do budoucna a tam s Rflashem se dostali do minulosti tak kde chce zabit maleho baryho?( ja vim je to trochu zamotane :) )
#499 Exie_#496 migthedragon: „Wellsův“ počítač nám ukázal že Flash se do své doby nevrátil, zmizel! :-)
#495 Exie_: Tak on se pravděpodobně Flash vrátil do své doby a RF se najednou objevil ve světě, kde není žádný flash tudíž ani speedforce.
#497 nowasHoši. V tomto díle hned na začátku(před 15 lety) jak bojovali Flash a Reverse Flash a následně Flash malého Barryho popadnul a odnesl ho o pár bloků dál, ale mezitím RF utekl a najednou se mu vypařila jeho rychlost(negative speed force na 0%), a jeho negativní speed force se užírá a živí na normálním Speedforce, který mají všichni kladní Flashové a posilují jejich buňky. Takže, kde se poděl dospělý Flash jak zachránil své mladší já? A proč se vlastně Reverse Flashovi ta rychlost vypařila? Resp. teď netuším, zda mluvím pravdu, ale když normal speedforce bude na 0, taktéž ten negativní, protože negativní by bez toho normálního nemohl existovat. Napište mi to jak to je, klidně do spoileru.
#496 migthedragon#484 Alinois: Ehm..taky žeru ten zvuk :-D
#491 migthedragon: můžou to tak udělat.. ale ta rozdílná barva blesku mi bude pořád vadit :-D
Pro mě osobně nejlepší díl :ú I am your father :D so awesome :D hlavně..stejně jako Arrow a deadshot tak Flash a Harrison…jak jsou tihle ve flashbacích je to paráda :) jsem zvědav na RF v příštích dílech stejně tak jako na Eddieho :)
#490 nowas: V tom směru co on popsal ne, protože negativní speed force vzniká z co má flash, takže bych se ani nedivil, kdyby to seriál pro diváky zjednodušil a vůbec negativní speed force vůbec nepředstavil.
#493 nowas#481 Xegiie: je rozdíl mezi speed force(Flash) a NEGATIVE speed force(Reverse) :-)
#491 migthedragon#487 Pimster: a ještě ta jeho baba.. měli umřít s wellsem v roku 2020 v urychlovači spolu.. měla žít o 20 let déle to je taky velký zásah do toku času!