#487 Pimster: Ono to taky nějak tak asi bude. Proto nejspíš poté co se dostane Flash na maximum svých sil ho taky chce zabít, aby tím sejmul i případné budoucí Flashe.
Aspoň už mě nemate proč není RF blond když Eddie přitom je blond(Mohl by si vrátit zpátky svoji podobu ve finále aby to bylo zajímavější). Ale zaujala mě jedna věc a to když RF mluvuil s Wellsem. Řekl mu že S.T.A.R. Labs otevřeli v 2020 tudíž jestli jim to bouchlo až v roce 2020 a to jakože muselo, protože to by jinak nebyli žádní metalidé a ani RF tak Barry musel být o 5–6 let starší ale hlavně RF musel změnit minulost a to dost podstatně protože jestli tahle verze RF nazabije Barryho tak Barry bude připravený na mladší verzi RF a všechno se může stát uplně jinak.
#485 Ridos: Nemusí být, nikde není napsáno že žije v té době, umí cestovat časem, takže pro něj jistě není problém si občas skočit pár století do budoucnosti ..Eobard pochází z 25 století, to ano, Barry se s ním mohl setkat s vývojem událostí jak si skáče časem
Ještě jsem chtěl říct, že jak byl RF na scéně, tak se ozývalo takové jemné vibrace zvuku. To se mi strašně líbí, dává to tomu takovou temnotu :) Připomíná mi to v LOST to cvakání Cerberuse (kouř)
Díl super, hodně zodpovezených otázek. Zajímalo by mě, co se v tom 25. století stalo, že se Thawne vydal zabít malého Barryho? Znamená to, že je Barry kromě rychlosti taky nesmrtelný a že se stal Flashem i přes to, že v jiné realitě (v té odkud přišel Thawne) Barrymu neumřela máma a táta nešel do vězení? Může mi to nějaký čtenář komixů napsat do spoileru? Díky
A ještě jedna věc: Teď už Barry snad může všem říct, že dokázal běžet tak rychle že se vrátil o jeden den ne? Když ta chvíle, ze které se vrátil (tsunami), už pominula a budoucnost se stala pouze přítomností, takže je jedno komu to řekne, protože budoucnost si on píše sám ne? Samozřejmě neví o tom, že Thawne má schovaný počítač, co mu říká budoucnost na x století dopředu…
jak jsem to pochopil ja, tak tim ze Barry beha se vytvari speed force, nebo jeji limity, cim rychleji beha tim vice ji ma Wells, viz dil, kdy na nej zautoril Rathawey(nebo jak se to pise:D) a mu dosla „sila“ bezet dal. A samozrejme na cestu zpet, nebo li nekolik stoleti, je potreba enormni energie ze speed force, kterou jeste nema.
#478 Lumicko: Bereš to ze špatné strany. On ho nepoučuje, aby mu pomohl, ale aby nezničil tu budoucnost, kterou se snaží Eobard (Wells) vytvořit. Jakmile mu tam začne Flash skákat tam a zpátky tak pro něj bude jen velice obtížné vytvořit tu budoucnost z těch novin.
Ale epizoda to byla parádní. Ten souboj Flash vs RF byl parádní. Skutečně jsem rád, že ukázali jak to probíhalo a nenechali to jen s tím že tam ty dva jen tak běhali dokola :D
Sranda je ze Wells ( Eobard Thawne…) poucoval Barryho o tom jak je „timeline“ (cas..) krehky a jak si vzdy najde cestu atd… Pritom sam Wells narusil timeline tak strasne ze jeho buducnost nemusi uz vobec existovat :D… Takze nechapem co si mysli, to je tak strasne zaslepeny niecim?
Opravdu je seriál díl od dílu lepší. Mark Hamill si zopakoval svojí postavu z původního Flashe a dokonce se objevily narážky „jsem tvůj otec“ + klaun na dveřích ve skrýši.
no tak tendle dil nam toho hodne vysvetlil a docela koukam…a sem zvedavej na ten osumnactej dil kdyz se tam sejdou uplne vsichni…s arrowa i flashe to bude particka ne…uz se nemuzu dockat…
Takže jako laik si to shrnu pro sebe : Thawne z 25. století se vrátí do minulosti zabít Barryho.(nevíme proč, pochopitelně kvůli nějakému sledu událostí). Zabije ale jeho matku, zůstane tam trčet, zjistí identitu Wellse, toho sleduje a nakonec si s ním vymění identitu, aby dokázal spustit v roce 2014 urychlovač. Protože podle Wellsovy dějové linky se urychlovač spustí až v roce 2020 a tato událost negativně ovlivní život(situaci) Eobarda Thawna(či jeho okolí). Ve scéně, než si vymění identitu, řekne Thawne : abych se mohl vrátit, musí se to stát(spuštění urychlovače) podstatně dříve. Takže urychlovač je Thawnova letenka zpět do 25. století.
Komixy vůbec neřeším, zakládám to pouze na seriálu a zbytečně si nepletu hlavu. Doplňující info rád uvítám :)
#469 sFík: ÁLE..toho trapáka si nevšímej. Ray je postava ze seriálu Arrow. Jak se říká : být 5. kolo u vozu, tak on je 5.,6.,7.,8,..možna i deváté. Ale je to kladná postava :)
A já celou dobu myslel že Wells je Eobardem vytvořená identita, ne ukradená.. A v jakém momentě a jak zabijou Barryho mámu? To jsem tam nějak nepostřehnul. A když už jsem tak zvědavej tak kdo je ten Ray aka vykradený ironman? :D
#487 Pimster: Ono to taky nějak tak asi bude. Proto nejspíš poté co se dostane Flash na maximum svých sil ho taky chce zabít, aby tím sejmul i případné budoucí Flashe.
Aspoň už mě nemate proč není RF blond když Eddie přitom je blond(Mohl by si vrátit zpátky svoji podobu ve finále aby to bylo zajímavější). Ale zaujala mě jedna věc a to když RF mluvuil s Wellsem. Řekl mu že S.T.A.R. Labs otevřeli v 2020 tudíž jestli jim to bouchlo až v roce 2020 a to jakože muselo, protože to by jinak nebyli žádní metalidé a ani RF tak Barry musel být o 5–6 let starší ale hlavně RF musel změnit minulost a to dost podstatně protože jestli tahle verze RF nazabije Barryho tak Barry bude připravený na mladší verzi RF a všechno se může stát uplně jinak.
#488 migthedragon #489 nowas#485 Ridos: Nemusí být, nikde není napsáno že žije v té době, umí cestovat časem, takže pro něj jistě není problém si občas skočit pár století do budoucnosti ..Eobard pochází z 25 století, to ano, Barry se s ním mohl setkat s vývojem událostí jak si skáče časem
Jestli je ta napodobenina Wellse skutečně z 25 století, tak to znamená že by Berrymu mělo v té době minimálně 400 let(plus mínus) což je dost matoucí
#486 Alinois#483 Baltik: taky jsem si toho zvuku všimla a taky se mi to líbí, je to děsivý :-D
#494 azoxidJeště jsem chtěl říct, že jak byl RF na scéně, tak se ozývalo takové jemné vibrace zvuku. To se mi strašně líbí, dává to tomu takovou temnotu :) Připomíná mi to v LOST to cvakání Cerberuse (kouř)
#484 AlinoisDíl super, hodně zodpovezených otázek. Zajímalo by mě, co se v tom 25. století stalo, že se Thawne vydal zabít malého Barryho? Znamená to, že je Barry kromě rychlosti taky nesmrtelný a že se stal Flashem i přes to, že v jiné realitě (v té odkud přišel Thawne) Barrymu neumřela máma a táta nešel do vězení? Může mi to nějaký čtenář komixů napsat do spoileru? Díky
A ještě jedna věc: Teď už Barry snad může všem říct, že dokázal běžet tak rychle že se vrátil o jeden den ne? Když ta chvíle, ze které se vrátil (tsunami), už pominula a budoucnost se stala pouze přítomností, takže je jedno komu to řekne, protože budoucnost si on píše sám ne? Samozřejmě neví o tom, že Thawne má schovaný počítač, co mu říká budoucnost na x století dopředu…
jak jsem to pochopil ja, tak tim ze Barry beha se vytvari speed force, nebo jeji limity, cim rychleji beha tim vice ji ma Wells, viz dil, kdy na nej zautoril Rathawey(nebo jak se to pise:D) a mu dosla „sila“ bezet dal. A samozrejme na cestu zpet, nebo li nekolik stoleti, je potreba enormni energie ze speed force, kterou jeste nema.
#490 nowas#474 Baltik: Myslím že urychlovač není Eobarda cesta ale právě Barry. Který na rozdíl od něj může cestovat časem.
#478 Lumicko: Bereš to ze špatné strany. On ho nepoučuje, aby mu pomohl, ale aby nezničil tu budoucnost, kterou se snaží Eobard (Wells) vytvořit. Jakmile mu tam začne Flash skákat tam a zpátky tak pro něj bude jen velice obtížné vytvořit tu budoucnost z těch novin.
Ale epizoda to byla parádní. Ten souboj Flash vs RF byl parádní. Skutečně jsem rád, že ukázali jak to probíhalo a nenechali to jen s tím že tam ty dva jen tak běhali dokola :D
Sranda je ze Wells ( Eobard Thawne…) poucoval Barryho o tom jak je „timeline“ (cas..) krehky a jak si vzdy najde cestu atd… Pritom sam Wells narusil timeline tak strasne ze jeho buducnost nemusi uz vobec existovat :D… Takze nechapem co si mysli, to je tak strasne zaslepeny niecim?
#479 migthedragonOpravdu je seriál díl od dílu lepší. Mark Hamill si zopakoval svojí postavu z původního Flashe a dokonce se objevily narážky „jsem tvůj otec“ + klaun na dveřích ve skrýši.
Luke Skywalker potěšil a jak nám zestárl… nu už je z něj pořádný starý mistr Jedi :-)
no tak tendle dil nam toho hodne vysvetlil a docela koukam…a sem zvedavej na ten osumnactej dil kdyz se tam sejdou uplne vsichni…s arrowa i flashe to bude particka ne…uz se nemuzu dockat…
Takže jako laik si to shrnu pro sebe : Thawne z 25. století se vrátí do minulosti zabít Barryho.(nevíme proč, pochopitelně kvůli nějakému sledu událostí). Zabije ale jeho matku, zůstane tam trčet, zjistí identitu Wellse, toho sleduje a nakonec si s ním vymění identitu, aby dokázal spustit v roce 2014 urychlovač. Protože podle Wellsovy dějové linky se urychlovač spustí až v roce 2020 a tato událost negativně ovlivní život(situaci) Eobarda Thawna(či jeho okolí). Ve scéně, než si vymění identitu, řekne Thawne : abych se mohl vrátit, musí se to stát(spuštění urychlovače) podstatně dříve. Takže urychlovač je Thawnova letenka zpět do 25. století.
Komixy vůbec neřeším, zakládám to pouze na seriálu a zbytečně si nepletu hlavu. Doplňující info rád uvítám :)
#480 MeredithL#469 sFík: ÁLE..toho trapáka si nevšímej. Ray je postava ze seriálu Arrow. Jak se říká : být 5. kolo u vozu, tak on je 5.,6.,7.,8,..možna i deváté. Ale je to kladná postava :)
#467 Alinois: To promo je na všetky zvyšné časti okrem finále, nie len na ďalšiu.
#470 Anduin: o jakou přesně jde? v jednom promu mu krade tělo a identitu pomocí nějakého přístroje, ale tato scéna už se odehrála v posledním díle
Mohl by mi někdo vysvětlit scénu v promu na 18. epizodu mezi prý Ebardem Thawnem a Dr. Wellsem??? Díky moc
#471 AlinoisA já celou dobu myslel že Wells je Eobardem vytvořená identita, ne ukradená.. A v jakém momentě a jak zabijou Barryho mámu? To jsem tam nějak nepostřehnul. A když už jsem tak zvědavej tak kdo je ten Ray aka vykradený ironman? :D
#473 Baltik