#445 Red Viper: jj jako Tony. Zajímalo by mě, kdo z toho teď vychází hůř. Jestli Arrow, který sice útočí na lidi, ale pak je předá policii, nebo Flash, který potom co je sejme si je zamkne do vlastního vězení s tím, že si s nimi může dělat co se mu zachce.
#446 migthedragon: No je to možný a dávalo by to smysl přeci jen když je to jeho největší idol atd atd :D jak tenká hranice je mezi tím někoho milovat a pak nesnášet :D
#444 Red Viper: No ono to ve skutečnosti je mám dojem tak, že on se v komixech dostane do situace Flash vs jeho žena a musí se rozhodnout a proto chce zabít Flashe. Neznám podrobnosti, ale v seriálu je na to přímo narážka v minulém díle, kdy než zabije Cisca tak mu přece říká že je vždy těžké se rozhodnout mezi dvěma lidmi, které miluje a to je narážka přímo na komixy.
A ještě si tak říkám…Eobard Thawne je ze začátku klaďas to že je Barry jeho vzor je známý a tak a že dosáhne stejných schopností díky tomu že udělá incident znova a vrátí se v čase aby potkal Barryho a tam se dozví, že jeho osudem je být prostě zmrd :D si říkám že ten člověk moc nemá na výběr :D:D musí být zmrd proti své vůli páč kdyby ne a byl by dál klaďas tak by mohl přestat existovat xD
#441 Onewinged: No běhá kolem a zavírá do svého soukromého vězení všechny záporáky. A když je to nutné tak jeho tým občas některého vypustí a pro dobro věci ho nechá umřít. Přesně ve stylu Wallerové Suicide squad :D:D:D
Áno áno stejně tak já si říkám když se objeví Arrow jestli seobjeví třeba Flash proti Rasovi :D představte si tu scénu jak má Oliver zase bojovat s Rasem a najednou tam přiběhne Barry a v půl vteřině Rase tak roztrhá :D
#437 Onewinged: I když svým způsobem tuhle roli teď má Barry. No předpokládám, že se časem dočkáme podobné situace jako v Arrow, kdy se k němu postupně začali přidávat lidi a tak bude mít taky takovou svou malou justice league :D.
#437 Onewinged: Tjn dřív nebylo později by tam měl být nějaký ekvivalent Argusu z Arrow (i když oni klidně mohou použít přímo argus) přeci jen ti lidi se superschopnostmi jsou celkem nebezpeční. Se divím, že Wallerová už central city nevybombardovala …
Ale tak mě by spíš zajímalo, kdy společnost tak nějak uzná skutečnost, že lidi se superschopnostmi jsou téma. Prozatím se o tom nějak ani přímo nezmínili. Bylo pár narážek ze začátku, když se mluvilo o „red streak“, ale nepřijde mi že by lidi z toho universa moc rozhodila skutečnost, že jim tam řádil člověk, který ovládal počasí.
Dokonca niektorý môžu byť stále v bezvedomí, boh vie kde. Pretože Barry mal špeciálnu starostlivosť v podobe Star Labs, preto možno bol mimo len cca pol roka.
#430 Onewinged: No to je jasný. Zatím všichni tam počkali půl roku, než se Barry probral, aby pomaličku začali řádit :D
A jako jo, taky bych uvítal různé origin story. Svým způsobem to tak ale udělali, protože hodně záporáků nebylo ovlivněno urychlovačem vůbec. I když předpokládám, že jsi spíš chtěl napsat, že chceš jinou origin story u záporáků, kteří nějaké ty speciální schopnosti mají.
#429 migthedragon: Tak ne všichni musí po získání schopnosti vyběhnout do ulic a začít všechny mlátit :D Navíc bych byl radši i za jiné origin story než jen za všechno může urychlovač
#426 Red Viper: Tak já narazil na nějaké teorie o druhém výbuchu urychlovače částic nebo něčemu takovému. Přeci jen by to vysvětlovalo jakto že se neustále objevují ti superzáporáci i po několika sériích.
#445 Red Viper: jj jako Tony. Zajímalo by mě, kdo z toho teď vychází hůř. Jestli Arrow, který sice útočí na lidi, ale pak je předá policii, nebo Flash, který potom co je sejme si je zamkne do vlastního vězení s tím, že si s nimi může dělat co se mu zachce.
#446 migthedragon: No je to možný a dávalo by to smysl přeci jen když je to jeho největší idol atd atd :D jak tenká hranice je mezi tím někoho milovat a pak nesnášet :D
#444 Red Viper: No ono to ve skutečnosti je mám dojem tak, že on se v komixech dostane do situace Flash vs jeho žena a musí se rozhodnout a proto chce zabít Flashe. Neznám podrobnosti, ale v seriálu je na to přímo narážka v minulém díle, kdy než zabije Cisca tak mu přece říká že je vždy těžké se rozhodnout mezi dvěma lidmi, které miluje a to je narážka přímo na komixy.
#447 Red Viper#443 migthedragon: Jako Tony?
#448 migthedragonA ještě si tak říkám…Eobard Thawne je ze začátku klaďas to že je Barry jeho vzor je známý a tak a že dosáhne stejných schopností díky tomu že udělá incident znova a vrátí se v čase aby potkal Barryho a tam se dozví, že jeho osudem je být prostě zmrd :D si říkám že ten člověk moc nemá na výběr :D :D musí být zmrd proti své vůli páč kdyby ne a byl by dál klaďas tak by mohl přestat existovat xD
#446 migthedragon#441 Onewinged: No běhá kolem a zavírá do svého soukromého vězení všechny záporáky. A když je to nutné tak jeho tým občas některého vypustí a pro dobro věci ho nechá umřít. Přesně ve stylu Wallerové Suicide squad :D :D :D
#445 Red ViperÁno áno stejně tak já si říkám když se objeví Arrow jestli seobjeví třeba Flash proti Rasovi :D představte si tu scénu jak má Oliver zase bojovat s Rasem a najednou tam přiběhne Barry a v půl vteřině Rase tak roztrhá :D
#440 migthedragon: Jakou roli má? vybombarduje central city misto ní? :D
#443 migthedragon#437 Onewinged: I když svým způsobem tuhle roli teď má Barry. No předpokládám, že se časem dočkáme podobné situace jako v Arrow, kdy se k němu postupně začali přidávat lidi a tak bude mít taky takovou svou malou justice league :D.
#441 Onewinged#438 migthedragon: Tjn hlavně když chtěla vybombardovar starling city kvůli pár mirakuru vojákům, kteří jsou oproti Flashovi a jemu podobným nicky :D
#437 Onewinged: Tjn dřív nebylo později by tam měl být nějaký ekvivalent Argusu z Arrow (i když oni klidně mohou použít přímo argus) přeci jen ti lidi se superschopnostmi jsou celkem nebezpeční. Se divím, že Wallerová už central city nevybombardovala …
#439 Onewinged#436 migthedragon: muži v černém mají co dělat no http://i.kinja-img.com/…60ezgjpg.jpg
#438 migthedragon #440 migthedragonAle tak mě by spíš zajímalo, kdy společnost tak nějak uzná skutečnost, že lidi se superschopnostmi jsou téma. Prozatím se o tom nějak ani přímo nezmínili. Bylo pár narážek ze začátku, když se mluvilo o „red streak“, ale nepřijde mi že by lidi z toho universa moc rozhodila skutečnost, že jim tam řádil člověk, který ovládal počasí.
#437 OnewingedJá to bezvědomí myslel jako vtip, ale tak dobře no :D
To sice áno, ale Madonovci do bezvedomia vôbec neupadli.
#432 Onewinged:
#433 PlaNko:
Dokonca niektorý môžu byť stále v bezvedomí, boh vie kde. Pretože Barry mal špeciálnu starostlivosť v podobe Star Labs, preto možno bol mimo len cca pol roka.
#434 qqwetiqewq#431 migthedragon: Všichni byly půl roku v bezvědomí jako barry :D JJ tak jsem to myslel :)
#434 qqwetiqewq#430 Onewinged: No to je jasný. Zatím všichni tam počkali půl roku, než se Barry probral, aby pomaličku začali řádit :D
A jako jo, taky bych uvítal různé origin story. Svým způsobem to tak ale udělali, protože hodně záporáků nebylo ovlivněno urychlovačem vůbec. I když předpokládám, že jsi spíš chtěl napsat, že chceš jinou origin story u záporáků, kteří nějaké ty speciální schopnosti mají.
#432 Onewinged#429 migthedragon: Tak ne všichni musí po získání schopnosti vyběhnout do ulic a začít všechny mlátit :D Navíc bych byl radši i za jiné origin story než jen za všechno může urychlovač
#431 migthedragon#426 Red Viper: Tak já narazil na nějaké teorie o druhém výbuchu urychlovače částic nebo něčemu takovému. Přeci jen by to vysvětlovalo jakto že se neustále objevují ti superzáporáci i po několika sériích.
#423 Onewinged: Jo to byla moje první reakce :D
#430 Onewinged