A jelikož Harrison si bude vše zřejmě pamatovat, protože tohle přesně očekával, když mu řekl, že viděl odraz, ale byl to on, jen pár hodin popředu tak zabrání Ciscovi, aby se o něm dozvěděl pravdu. No dává to perfektní smysl.
No dává to smysl a vymysleli to bravůrně. Wells zabil Cisca. Flash na konci se vrátil do minulosti, ale může cestovat i do budoucnosti. ale to se tam ještě neprojevilo. Proto v promu na 1×16 je Cisco v jasné parádě, ale Flash se teď stal činitelem dané údálosti, viz. zachrání matku a svět se otočí naruby, tohle asi nebude mít dopad na nic, ale Flash bude vědět každý krok Mordona a ostatních. V budoucnu resp. než cestoval omylem do minulosti tak se dá říct, že v budoucnu je Cisco po smrti, ale jelikož Flash změní pochod těch změn tak bude mezi živými. Ale i tak, co když Cisco udělá tu samou věc, protože někdo mu v tom bude muset zabránit, nebo by se smyčka opět opakovala.
Jaký máte na to názor? To cestování akorát člověkovi zamotá pořádně hlavu.
A policista, co ochrne je taky dobrá údička :D jiank jak udělat finální epizodu dřív a pak si zase udělat prostor pro vývoj :) ale jsem rád, že RF je už jasnej
Mně spíš než Smallville přišel na mysl tv seriál Superman co jsem asi před 15-ti lety sledovala na Nově :D Tam se během cestování časem Lois taky dozvěděla, že je Clark Superman a napsala si to na papírek, protože by to zapomněla… už je to ale hromada let tak nevím jak to nakonec s tou informací dopadlo…
Alinois18.3.2015 | 19:15:09
No mě snad musí trefit šlak, konečně všichni (samozřejmě až na Barryho zjistí kdo doopravdy je Wells) a on zrovna cestuje časem a tím pádem to zase nikdo vědět nebude a zase se pojede od začátku. Ani ta Iris nebude zase vědět kdo je Flash … neskutečný, ti tvůrci si s námi pěkně hrají :-D
Dobry mind fuck tato epizoda :)… Inak co myslel Wells tym ze tu je zaseknuty 15 rokov a ze chce ist do svojho casu?? Nechapem nejak… Som myslel ze on prave cestoval v case do minulosti aby nieco zmenil ( neviem co ) tym padom vlastne opustil svoj cas a preco sa chce zrazu vratit do svojho casu resp. on chce len to… Tak potom nemal svoj cas ( dobu) opustat :D
Kdyby flash nebyl idiot tak nemá problém s nikým kromě RF. Když odebral weather wizardovi shopnosti tak ho mohl třeba omráčit a až pak měl kapitána odníst do nemocnice .......
#306 Eleyne: Naprosto souhlasím flash krásně graduje kdežto 3. série arrow je furt taková o ničem. Ale sem zvědavej jak se vysvětlí schoda jmen u Eddieho a Wellse jestli je teda fakt jeho předek nebo jestli Eddieho nasadili tvůrci jen aby to pěkně zamotali :)
Trochu mě mate…Barry omylem cestoval časem, ale místo aby něco změnil a vrátil se zpět do své doby, tak jakoby začal znovu od toho momentu do kterého se vrátil akorát s vědomím které měl i během událostí co se „nestaly“ :D neznamenalo by to, že když bude cestovat časem aby zachránil matku tak bude znova žít od té doby? :D vím že je to dělaný schválně kvůli seriálu akorát je to matoucí D:
A jelikož Harrison si bude vše zřejmě pamatovat, protože tohle přesně očekával, když mu řekl, že viděl odraz, ale byl to on, jen pár hodin popředu tak zabrání Ciscovi, aby se o něm dozvěděl pravdu. No dává to perfektní smysl.
#329 Streight1No dává to smysl a vymysleli to bravůrně. Wells zabil Cisca. Flash na konci se vrátil do minulosti, ale může cestovat i do budoucnosti. ale to se tam ještě neprojevilo. Proto v promu na 1×16 je Cisco v jasné parádě, ale Flash se teď stal činitelem dané údálosti, viz. zachrání matku a svět se otočí naruby, tohle asi nebude mít dopad na nic, ale Flash bude vědět každý krok Mordona a ostatních. V budoucnu resp. než cestoval omylem do minulosti tak se dá říct, že v budoucnu je Cisco po smrti, ale jelikož Flash změní pochod těch změn tak bude mezi živými. Ale i tak, co když Cisco udělá tu samou věc, protože někdo mu v tom bude muset zabránit, nebo by se smyčka opět opakovala.
Jaký máte na to názor? To cestování akorát člověkovi zamotá pořádně hlavu.
A policista, co ochrne je taky dobrá údička :D jiank jak udělat finální epizodu dřív a pak si zase udělat prostor pro vývoj :) ale jsem rád, že RF je už jasnej
Mně spíš než Smallville přišel na mysl tv seriál Superman co jsem asi před 15-ti lety sledovala na Nově :D Tam se během cestování časem Lois taky dozvěděla, že je Clark Superman a napsala si to na papírek, protože by to zapomněla… už je to ale hromada let tak nevím jak to nakonec s tou informací dopadlo…
No mě snad musí trefit šlak, konečně všichni (samozřejmě až na Barryho zjistí kdo doopravdy je Wells) a on zrovna cestuje časem a tím pádem to zase nikdo vědět nebude a zase se pojede od začátku. Ani ta Iris nebude zase vědět kdo je Flash … neskutečný, ti tvůrci si s námi pěkně hrají :-D
#306 Eleyne: tak samo o sobě třeti serie arrow je zatim nejslabši, některe dily sou dobre a jine na hov*o
#301 Ostberg:
#302 shadowshade:
#303 angel216: tak čočky jsou podle mě blbost, to by tvurci podkopali sami sebe, a furt si myslim že barry neni wells
Dobry mind fuck tato epizoda :)… Inak co myslel Wells tym ze tu je zaseknuty 15 rokov a ze chce ist do svojho casu?? Nechapem nejak… Som myslel ze on prave cestoval v case do minulosti aby nieco zmenil ( neviem co ) tym padom vlastne opustil svoj cas a preco sa chce zrazu vratit do svojho casu resp. on chce len to… Tak potom nemal svoj cas ( dobu) opustat :D
Kdyby flash nebyl idiot tak nemá problém s nikým kromě RF. Když odebral weather wizardovi shopnosti tak ho mohl třeba omráčit a až pak měl kapitána odníst do nemocnice .......
Preco Barry nepouziva to „slowmo“ ktore pouzil ked isiel zasiahnut blesk detektiva? :D… By potom s nikim nemal ziadny problem :D
#306 Eleyne: Naprosto souhlasím flash krásně graduje kdežto 3. série arrow je furt taková o ničem. Ale sem zvědavej jak se vysvětlí schoda jmen u Eddieho a Wellse jestli je teda fakt jeho předek nebo jestli Eddieho nasadili tvůrci jen aby to pěkně zamotali :)
#316 HellTsuku: Asi jo :) uvidíme už se nemůžu dočkat na další díl :D
#315 Streight1: Už časem cestoval, a myslím, že oni Prfessora dělají spíše podle komiksu.
#317 Streight1#314 HellTsuku: No tak v seriálu to nemusí platit, co ty víš.
#316 HellTsuku#305 Streight1: samozřejmě že neplatí :)
#315 Streight1Professor Zoom alias Eboard Thawne, já si to myslel, je to od něj velice pěkné
Trochu mě mate…Barry omylem cestoval časem, ale místo aby něco změnil a vrátil se zpět do své doby, tak jakoby začal znovu od toho momentu do kterého se vrátil akorát s vědomím které měl i během událostí co se „nestaly“ :D neznamenalo by to, že když bude cestovat časem aby zachránil matku tak bude znova žít od té doby? :D vím že je to dělaný schválně kvůli seriálu akorát je to matoucí D:
Jsem rád, že tenhle díl byl až po pauze. Kdybych měl teďka čekat měsíc na další díl tak bych asi umřel :D
mindblown :D :D :D masakr…
:D I am Eobard Thawne a vše nám prostě spadla brada :D a já doufal že s teorií Hunter jsem měl pravdu .(((((