Wells Není Barry. Proč by měl wells jinou barvu blesku než Barry ? A proč by sakra měl žlutej oblek ? Navíc Barry by nikdy nezabíjel lidi a nepřátelil by se s Gorilou Grodd.
#285 Ben111: Mno tak ze začátku nám ukazovali, že Wells se kouká na ten novinovej článek z budoucnosti, kde se Barry ztratil, tak kdoví, kam se vlastně v té budoucnosti vydal. Je pravda, že Wellse znepokojilo, když viděl, že ten článek zmizel a žádná zmínka o Flashovi se nekoná.
Mě připadá zvláštní jedna věc, pokud by byl dr. Wells RF a vrátil se z budoucnosti, proč by se nevrátil taky Flash, aby se ujistil že z Barryho se stane to co má. Podle mě bude Wells nakonec Barry.
#280 Baltik: Přesně, jelikož v poslední scéně říká: ''Joe, zachráním svou mámu. '' ale vůbec nevzal v úvahu, co se stane potom až by jí zachránil, a jak by to ovlivnilo svět.
#279 Streight1: Dobrý komentář ! Normálně nespekuluji, ale co když je to jinak ? Co když RF v té scéně bojuje za to, aby se nezměnila minulost/přítomnost/budoucnost ?
#278 Lumicko: Aha to jsem nevěděl.. to by pak vše vysvětlovalo, navíc mě napadla teorie. Pokud se Barry chce vrátit a zachránit svou matku, tak ho Reverse Flash bude chtít zastavit,a bohužel zabije jeho matku, jelikož Barry myslí na sebe a na svoji matku, ale neuvědomuje si kauzalitu, že by se nestal Flashem a to se nelíbí RF, protože by se vlastně on zase nestal Reverse Flashem
#276 Red Viper: Neni pravda :)… Wells je Professor Zoom aka Eobard Thawne. Pouziva speedforce ( co je potvrdene ). Takze neni to Hunter Zolomon…
Inak co sa tyka toho ze wells „zmlatil sam seba“. Speedsterovia ktory pouzivaju speed force maju schopnost vytvorit clony samych seba a poslat ich do inych casov. Napr. Impulse v komixoch bol schopny to urobit.
#274 Exie_: Já si nemyslím, že Wells je Proffesor Zoom, přikláním se k teorii že je to Hunter…ale pak jsou tu ty detaily jakože Joe se baví s Wellsem o smrti Barryho matky a najednou ho navštíví někdo a vyhrožuje mu :D nevim no…budeme si muset počkat
Barry Allen svou matku nikdy nezachrání, protože když procestuje časovou bariérou do minulosti a zachrání jí tak změní drobné události, ale dostačujicí na to, aby ve světě nastal chaos,apokalypsa.
Když si to ujasníme tak jsou 2 RF s identickými obleky(žlutými) a to Zoom(Hunter) a Proffesor Zoom(Thawne). Oba se nazývají RF. Proto si myslím, že Zoom je Wells a policista Eddie se stane Proffesorem Zoomem. Pokud se budou držet komiksové předlohy, co se týče postav a ne děje. Barry vlastně Wallyho zaučuje být Flashem. Takže to dává smysl, že Wells je Zoom, ale nejsem si na 100% jistý, ale nedávalo by smysl, kdyby Wells byl Profesor Zoom. Musí to být 1 z nich. Barry to být nemůže, nebo vydává červenou elektřinu.
Tušil jsem že RF je wells a náš milí detektiv si to pořád taky myslí :) Ovšem nechápu proč wells berymu pomáhá aby byl rychlejší, jako by chtěl aby tu mámu zachránil… Ale proč? Měl sní poměr? a proč teda jí de zabít? Prostě jde od samého začátku vidět že barryho chce zdokonalit, ale proč?
Jak na konci 15. epizody říká, že se brzo dostane do minulosti a že když mu je předurčeno s RF prohrát takže neudělá tu samou chybu 2×…je možný, že by tím mohl myslet, že až tam tu noc bude, že se nebude snažit chytit RF ale že jeho mámu odnese co nejdál?
Jestli tohle dokáže, znamená to, že je ne trochu ale daleko daleko rychlejší než Flash..je fakt že Flash je na začátku teprve, ale říkám si jestli to že je tak rychlý nedělá ta je Tachyonová věcička, pak by mě ale zarazilo jako jí získal (k tomu totiž byli 2)
Wells Není Barry. Proč by měl wells jinou barvu blesku než Barry ? A proč by sakra měl žlutej oblek ? Navíc Barry by nikdy nezabíjel lidi a nepřátelil by se s Gorilou Grodd.
#285 Ben111: Mno tak ze začátku nám ukazovali, že Wells se kouká na ten novinovej článek z budoucnosti, kde se Barry ztratil, tak kdoví, kam se vlastně v té budoucnosti vydal. Je pravda, že Wellse znepokojilo, když viděl, že ten článek zmizel a žádná zmínka o Flashovi se nekoná.
ten trailer je jednoduse brutalni … proc jim najednou wells ukazuje vsechny karty v rukavu??? to je mazec.D
#291 iBrainacMě připadá zvláštní jedna věc, pokud by byl dr. Wells RF a vrátil se z budoucnosti, proč by se nevrátil taky Flash, aby se ujistil že z Barryho se stane to co má. Podle mě bude Wells nakonec Barry.
#287 IvčíLidi nad těma cestama časem nemá smysl spekulovat :-D Akorát se vám zauzluje mozek.
#278 Lumicko: Kdo je teda policista Eddie? Jen normální postava?
#281 Streight1: A k tomu dobře reagoval : #274 Exie_:
#280 Baltik: Přesně, jelikož v poslední scéně říká: ''Joe, zachráním svou mámu. '' ale vůbec nevzal v úvahu, co se stane potom až by jí zachránil, a jak by to ovlivnilo svět.
#282 Baltik#279 Streight1: Dobrý komentář ! Normálně nespekuluji, ale co když je to jinak ? Co když RF v té scéně bojuje za to, aby se nezměnila minulost/přítomnost/budoucnost ?
#281 Streight1#278 Lumicko: Aha to jsem nevěděl.. to by pak vše vysvětlovalo, navíc mě napadla teorie. Pokud se Barry chce vrátit a zachránit svou matku, tak ho Reverse Flash bude chtít zastavit,a bohužel zabije jeho matku, jelikož Barry myslí na sebe a na svoji matku, ale neuvědomuje si kauzalitu, že by se nestal Flashem a to se nelíbí RF, protože by se vlastně on zase nestal Reverse Flashem
#280 Baltik#276 Red Viper: Neni pravda :)… Wells je Professor Zoom aka Eobard Thawne. Pouziva speedforce ( co je potvrdene ). Takze neni to Hunter Zolomon…
Inak co sa tyka toho ze wells „zmlatil sam seba“. Speedsterovia ktory pouzivaju speed force maju schopnost vytvorit clony samych seba a poslat ich do inych casov. Napr. Impulse v komixoch bol schopny to urobit.
#279 Streight1 #283 Exie_#275 Red Viper: Právě :D hold si budeme muset počkat, co si na nás tvůrci připraví
#274 Exie_: Já si nemyslím, že Wells je Proffesor Zoom, přikláním se k teorii že je to Hunter…ale pak jsou tu ty detaily jakože Joe se baví s Wellsem o smrti Barryho matky a najednou ho navštíví někdo a vyhrožuje mu :D nevim no…budeme si muset počkat
#278 Lumicko#272 Streight1: To zni celkem únavně :D
#277 Streight1Barry Allen svou matku nikdy nezachrání, protože když procestuje časovou bariérou do minulosti a zachrání jí tak změní drobné události, ale dostačujicí na to, aby ve světě nastal chaos,apokalypsa.
Když si to ujasníme tak jsou 2 RF s identickými obleky(žlutými) a to Zoom(Hunter) a Proffesor Zoom(Thawne). Oba se nazývají RF. Proto si myslím, že Zoom je Wells a policista Eddie se stane Proffesorem Zoomem. Pokud se budou držet komiksové předlohy, co se týče postav a ne děje. Barry vlastně Wallyho zaučuje být Flashem. Takže to dává smysl, že Wells je Zoom, ale nejsem si na 100% jistý, ale nedávalo by smysl, kdyby Wells byl Profesor Zoom. Musí to být 1 z nich. Barry to být nemůže, nebo vydává červenou elektřinu.
Takže můj předchozí příspěvek jsem špatně napsal.
#276 Red Viper #282 BaltikTušil jsem že RF je wells a náš milí detektiv si to pořád taky myslí :) Ovšem nechápu proč wells berymu pomáhá aby byl rychlejší, jako by chtěl aby tu mámu zachránil… Ale proč? Měl sní poměr? a proč teda jí de zabít? Prostě jde od samého začátku vidět že barryho chce zdokonalit, ale proč?
Právě museli být 2, pokud nedokázal prorazit tu bariéru a tím tedy být v křesle a zároveň tam a navíc se u toho neustále převlékat :D#269 Red Viper:
#275 Red ViperJak na konci 15. epizody říká, že se brzo dostane do minulosti a že když mu je předurčeno s RF prohrát takže neudělá tu samou chybu 2×…je možný, že by tím mohl myslet, že až tam tu noc bude, že se nebude snažit chytit RF ale že jeho mámu odnese co nejdál?
Jestli ale ukážou že je takhle rychlej už v 15té epizodě…nevěřím, že to bude Barryho Nemesis…
Jestli tohle dokáže, znamená to, že je ne trochu ale daleko daleko rychlejší než Flash..je fakt že Flash je na začátku teprve, ale říkám si jestli to že je tak rychlý nedělá ta je Tachyonová věcička, pak by mě ale zarazilo jako jí získal (k tomu totiž byli 2)
#272 Streight1