#219 azoxid: On je hodně podobný Zoomovi a částečně Profesorovi Zoomovi, ale stejně myslím, že nakonec kdo dostane opravdu přezdívku Profesor Zoom bude to právě Thawne.
#225 HellTsuku: Už jsem tady někde psala, že prakticky to nemůžeme vědět, jestli to nebyl Wells, leda, že by měli k dispozici jeho DNA. Ale teda nemyslím si, že by to byl on, jenom doufám, že to tam nebudou takhle nějak plichtit, když se to tak skvěle rozjelo.
Barryho matku zabil muž ve žlutém obleku s červenými čarami, které jeho superrychlost dělá. Wells se objeví vedle žlutého kostýmu a "když 2× za celý seriál běhá (hlavně na krátkou vzdálenost a přerušovaně) tak dělá rudé čáry.....to by bylo nejslabší plot za posledních 10 let…já vsázím svoje boty, že v tom bude něco víc.....
Alinois12.2.2015 | 16:41:08
#221 Venom24: RF má taky prsten takže ten nám bohužel nic neukazuje #222 migthedragon: to vypadá právě na toho Huntera Zolomona o kterém si celou dobu myslím že to je právě Wells
#221 Venom24: #219 azoxid: Wells je reverse flash to už bylo potvrzeno. V komixech ne každý reverse flash jde přímo po flashovi, je tam prý jeden, který ho obdivuje a pomáhá mu. I když oni to tam různě motají, že se pak proti němu třeba postaví.
Osobně bych ale tak jako tak nevěřil tomu, že brutální Flash, který zabíjí lidi bez zaváhání by byl Flash, protože ten nikdy nezabíjí.
Hlavně bylo pěkné, jak ukázali, že doktor Wells měl prsten ve kterém si Flash v komiksu schovává kostým! Takže to možná bude tak, že d. Wells je skutečně Barry z budoucnosti)))
Dobrý díl ! Jsem rád, poslední dva se vyvedly. Už mě začínalo štvát, jak se poslední dobou furt plácali po ramenou, fakt mi to přišlo jak kdyby to byl seriál pro puberťačky. Konečně pořádná akce a napětí. Hlavně jsem rád, že už i postavy tuší určité věci ohledně té vraždy a jsou v obraze. A díváci také.
#201 HellTsuku: Tak jsme se přeci jen dočkali Wellsovejch tajnůstkářskejch scén :-) Super díl každopádně !! Btw telefonát Cisca a Joea naznačuje, že Wells tam (u vraždy Nory) nebyl, takže on skutečně bude nějaký pošuk z budoucnosti, který to myslí s Barrym dobře. Takže teorie s přípravou na pravýho reverse flashe je legit.
#210 Red Viper: naprosto s tebou musím (v případě Arrow bohužel) souhlasit..
Alinois11.2.2015 | 21:29:27
No podle těch testů krve tam Wells nebyl ale zato tam byl dospělý Barry, což jsme ale věděli dávno, že se tam vydal aby mámu, nebo sebe zachránil … v další epizodě už se bude zabývat cestováním časem … s tím Wellsem mi to pořád nijak nehraje, v dnešním díle se i vzdal té spešl součástky z tachionu aby zachránil Ronnieho a vlastně celé město … a ty jeho řeči že každý je doma tam kde je s někým blízkým v bezpečí mi to přišlo od něj hodně osobní
cisco rikal neco o materialu na zadni strane zrcadla, ze tim jak tam behali a delali blesky, vlastne na tom materialu porizovali snimky a on je splichtil do 3D, aspon tak jsem to pochopil… jinak BRUTALNI dil :D
Spoiler------Já jsem spíš zvědav jak to bude s RF a Norou…Jestli ten kdo jí zabil bude Wells, nebo už pravý RF když už přebírám teorii o tom že Wells chce jenom připravit Barryho na skutečného RF protože to, že je z budoucnosti a tak to jsou prostě fakta :)
#227 HellTsuku: No nevím, to by si ještě někde bokem během seriálu musel udělat profesorský titul … :D
#229 shadowshade #237 HellTsuku#219 azoxid: On je hodně podobný Zoomovi a částečně Profesorovi Zoomovi, ale stejně myslím, že nakonec kdo dostane opravdu přezdívku Profesor Zoom bude to právě Thawne.
#228 migthedragon#225 HellTsuku: Už jsem tady někde psala, že prakticky to nemůžeme vědět, jestli to nebyl Wells, leda, že by měli k dispozici jeho DNA. Ale teda nemyslím si, že by to byl on, jenom doufám, že to tam nebudou takhle nějak plichtit, když se to tak skvěle rozjelo.
SPOILER Avšak krev druhého vzorku ukázala, že Wells to nebyl kdo zabil jeho matku
#226 IvčíBarryho matku zabil muž ve žlutém obleku s červenými čarami, které jeho superrychlost dělá. Wells se objeví vedle žlutého kostýmu a "když 2× za celý seriál běhá (hlavně na krátkou vzdálenost a přerušovaně) tak dělá rudé čáry.....to by bylo nejslabší plot za posledních 10 let…já vsázím svoje boty, že v tom bude něco víc.....
#221 Venom24: RF má taky prsten takže ten nám bohužel nic neukazuje #222 migthedragon: to vypadá právě na toho Huntera Zolomona o kterém si celou dobu myslím že to je právě Wells
#221 Venom24: #219 azoxid: Wells je reverse flash to už bylo potvrzeno. V komixech ne každý reverse flash jde přímo po flashovi, je tam prý jeden, který ho obdivuje a pomáhá mu. I když oni to tam různě motají, že se pak proti němu třeba postaví.
Osobně bych ale tak jako tak nevěřil tomu, že brutální Flash, který zabíjí lidi bez zaváhání by byl Flash, protože ten nikdy nezabíjí.
#223 Alinois #231 BaltikHlavně bylo pěkné, jak ukázali, že doktor Wells měl prsten ve kterém si Flash v komiksu schovává kostým! Takže to možná bude tak, že d. Wells je skutečně Barry z budoucnosti)))
#222 migthedragon #223 AlinoisDobrý díl ! Jsem rád, poslední dva se vyvedly. Už mě začínalo štvát, jak se poslední dobou furt plácali po ramenou, fakt mi to přišlo jak kdyby to byl seriál pro puberťačky. Konečně pořádná akce a napětí. Hlavně jsem rád, že už i postavy tuší určité věci ohledně té vraždy a jsou v obraze. A díváci také.
#232 Anduin#201 HellTsuku: Tak jsme se přeci jen dočkali Wellsovejch tajnůstkářskejch scén :-) Super díl každopádně !! Btw telefonát Cisca a Joea naznačuje, že Wells tam (u vraždy Nory) nebyl, takže on skutečně bude nějaký pošuk z budoucnosti, který to myslí s Barrym dobře. Takže teorie s přípravou na pravýho reverse flashe je legit.
#222 migthedragon #227 HellTsuku#210 Red Viper: naprosto s tebou musím (v případě Arrow bohužel) souhlasit..
No podle těch testů krve tam Wells nebyl ale zato tam byl dospělý Barry, což jsme ale věděli dávno, že se tam vydal aby mámu, nebo sebe zachránil … v další epizodě už se bude zabývat cestováním časem … s tím Wellsem mi to pořád nijak nehraje, v dnešním díle se i vzdal té spešl součástky z tachionu aby zachránil Ronnieho a vlastně celé město … a ty jeho řeči že každý je doma tam kde je s někým blízkým v bezpečí mi to přišlo od něj hodně osobní
cisco rikal neco o materialu na zadni strane zrcadla, ze tim jak tam behali a delali blesky, vlastne na tom materialu porizovali snimky a on je splichtil do 3D, aspon tak jsem to pochopil… jinak BRUTALNI dil :D
Díky edno že jsem dáváte i ENG titulky :)
Spoiler------Já jsem spíš zvědav jak to bude s RF a Norou…Jestli ten kdo jí zabil bude Wells, nebo už pravý RF když už přebírám teorii o tom že Wells chce jenom připravit Barryho na skutečného RF protože to, že je z budoucnosti a tak to jsou prostě fakta :)
teĎ si naopak myslim že jak zemřela nora allen tak tak byl Rflash ve žlutem a i někdo jiny- barry v červenem
#211 Dawe202: nevim to se dozviš ale spiš si myslim toto
Moje angličtina je na docela mizerné úrovni. vysvětlí mi někdo jak je možný že Cisco získal díky zrcadlu záběry z noci kdy Nora zemřela ? :)
#212 Billy the KidJsem rád že je Flash fakt co díl lepší…nahrazuje mi to Arrow který má spíše sestupnou tendenci :(
#218 FefferonkaaaTak jsme se přeci jen (jak někteří předpokládali) dočkali nepřímo toho vtipu o „nejrychlejším muži na planetě“ :D.