#144 migilko: Jo taky mě to napadlo, chybí jen to tetování :) A stejně jako v Prison Breaku, tak i tady je Lincoln horká hlava a ničí všechny Michaelovy plány :D A dost mi na seriálu vadí, že když jde o souboj s padouchem, tak je Flash pomalej, že ani nestihne oběhnout chlapa s pistolí, aby mu byl v zádech (padouch by teoreticky neměl stihnout ani zmáčknout spoušť, páč Flash by u něj měl být dřív, než se mu v hlavě spustí ten reflex, že už má tu spoušť zmáčknout:) ). A když se na konci stěhuje, tak je doslova ZA 1 SEKUNDU zpátky i s kuframa. Tohleto nemaj scénáristi moc vymyšlený a docela mi to vadí :(
Klucí z prison breaku dobrý :D oceňuju nápad, líbilo se mi to ale..... gun co udělá absolutní nulu, to ještě vstřebam, ale nějakej absolutní žár :D to už je na mě moc :D navíc ještě když tim Barry dostane plnou a je v cajku :D P.S.: proč se musely ty zbraně zkřížit? :D kdyby každýho vyřídil zvlášť, tak má klid ( nebo kdyby tamní policie za něco stála, tak by klucí dostali tečku od snipera a je vymalováno :D ) Ale nebudu hnida ;-) dobrej díl :D
musím říci že Captain Cold opět nezklamal :D začíná pomalu ale jistě patřit mezi moje nejoblíbenější postavy, tak doufám. že se v seriálu udrží, poslední scéna tomu nasvědšuje
V příští epizodě se nám vlastně potká po letech Lincoln Burrows se svým teplým bratrem Michaelem Scofieldem (proto je z něj asi Cpt. Cold) :) Ale stejně je to zajímavý, že oba budou nejspíš vládnouut takhle opačnejma elementama a spolupracovat spolu… že by záměr tvůrců? Nevíte někdo na čem běžel Prison Break? Třeba se dočkáme nějakýho odkazu či narážky. ;)
jeste me zarazi, proc doktor Wells odebral krev tomu metacloveku, kterej sebral flashovi schopnosti, kdyby na nej daval pozor, proc by se pojistoval timhle?? a kde vzal doktor wells ten prsten s bleskem jakej ma flash?? a proc by jeho matku zabijel, když uz byl barry na svete několik let?? a jak to, ze Wellsovi nic není, když je na voziku?? to je hlavni otázka a odpověď by mozna odkryla totoznost reverse flashe :-)
Co Když původně Barryho matka žila, ale její smrt všechno změnila. Vytvořila se tím nová časová linie taková ve které flash přestal existovat. Proto se budoucí Barry(Wells) vrátil do minulosti a napodobil Proces kterej ho změnil a napravil linii tak jak měla původně být a on tak získal zpátky svou rychlost, ale nemohl se tím bleskem nechat zasáhnout proto to udělal přes svoje mladší já oba dva jsou propojení proto Wells v posledním díle udělal kousek s tím hlasem, protože už měl zpátky svoje schopnosti a čas jde přesně tak jak má jít
Zbytečně si domýšlet děj. Akorát se v tom zamotáte a každý bude mít svou pravdu jak to může být, ale seriál není 100% podle komiksů, ale berou si z něj jen podstatné věci, které se do seriálů hodí.
#144 migilko: jen první 2 věty jsou pro tebe, zbytek je jen taková všeobecná úvaha :) Nějak tu asi nefunguje řádkování
#150 Baltik#144 migilko: Jo taky mě to napadlo, chybí jen to tetování :) A stejně jako v Prison Breaku, tak i tady je Lincoln horká hlava a ničí všechny Michaelovy plány :D A dost mi na seriálu vadí, že když jde o souboj s padouchem, tak je Flash pomalej, že ani nestihne oběhnout chlapa s pistolí, aby mu byl v zádech (padouch by teoreticky neměl stihnout ani zmáčknout spoušť, páč Flash by u něj měl být dřív, než se mu v hlavě spustí ten reflex, že už má tu spoušť zmáčknout:) ). A když se na konci stěhuje, tak je doslova ZA 1 SEKUNDU zpátky i s kuframa. Tohleto nemaj scénáristi moc vymyšlený a docela mi to vadí :(
Prosím prosím, mohl by mi někdo trochu přiblížit děj v aktuální epizodě ohledně Firestorm, nějak jsem se nechytal s doktorem Steinem, tím výzkumem…
#149 Emily84Klucí z prison breaku dobrý :D oceňuju nápad, líbilo se mi to ale..... gun co udělá absolutní nulu, to ještě vstřebam, ale nějakej absolutní žár :D to už je na mě moc :D navíc ještě když tim Barry dostane plnou a je v cajku :D P.S.: proč se musely ty zbraně zkřížit? :D kdyby každýho vyřídil zvlášť, tak má klid ( nebo kdyby tamní policie za něco stála, tak by klucí dostali tečku od snipera a je vymalováno :D ) Ale nebudu hnida ;-) dobrej díl :D
#141 Menec: A stejně jak v Prison Breaku, i tady má Michael (Cold) vždycky nějakej plán :D
#147 Menec #148 Menecmusím říci že Captain Cold opět nezklamal :D začíná pomalu ale jistě patřit mezi moje nejoblíbenější postavy, tak doufám. že se v seriálu udrží, poslední scéna tomu nasvědšuje
A ta ségra, co je na konci zachránila, bude určitě doktorka Sára :-)
Bráchové Linkoln a Michael z Prison Breaku!! Masakrrrr!!!!!! :-)
#144 migilkoVšak to tam povedal…„hey, sis“ … bola to jeho sestra – Lisa Snart známa ako Golden Glider tiež patrí do ich bandy tzv. „Rogues“
Mohl by mi někdo ve spoileru napsat kdo je to na konci zachránil :O Jinak Heat wave se pro mě stal asi nejlepším záporákem hned po Revers Flashovi :)
#137 migilko: 2× jsem nechtěla – nereagoval systém a nemám ponětí jak ten přispěvek smazat
#136 Emily84: To mě nezajímá a nechcu to vědět, no, tak to sem napiš dvakrát hned…
#138 Emily84Potvrzeno: Dr. Wells je Reverse – Flash
http://www.comicbookresources.com/?…
#137 migilkoPotvrzeno: Dr. Wells je Reverse – Flash
http://www.comicbookresources.com/?…
V příští epizodě se nám vlastně potká po letech Lincoln Burrows se svým teplým bratrem Michaelem Scofieldem (proto je z něj asi Cpt. Cold) :) Ale stejně je to zajímavý, že oba budou nejspíš vládnouut takhle opačnejma elementama a spolupracovat spolu… že by záměr tvůrců? Nevíte někdo na čem běžel Prison Break? Třeba se dočkáme nějakýho odkazu či narážky. ;)
a proc teda napadl doktora reverse flash doktora Wellse??
jeste me zarazi, proc doktor Wells odebral krev tomu metacloveku, kterej sebral flashovi schopnosti, kdyby na nej daval pozor, proc by se pojistoval timhle?? a kde vzal doktor wells ten prsten s bleskem jakej ma flash?? a proc by jeho matku zabijel, když uz byl barry na svete několik let?? a jak to, ze Wellsovi nic není, když je na voziku?? to je hlavni otázka a odpověď by mozna odkryla totoznost reverse flashe :-)
Jak čtu ty vaše teorie, tak přihodím taky jednu
Co Když původně Barryho matka žila, ale její smrt všechno změnila. Vytvořila se tím nová časová linie taková ve které flash přestal existovat. Proto se budoucí Barry(Wells) vrátil do minulosti a napodobil Proces kterej ho změnil a napravil linii tak jak měla původně být a on tak získal zpátky svou rychlost, ale nemohl se tím bleskem nechat zasáhnout proto to udělal přes svoje mladší já oba dva jsou propojení proto Wells v posledním díle udělal kousek s tím hlasem, protože už měl zpátky svoje schopnosti a čas jde přesně tak jak má jít
#100 Alinois: na comic conu v san diegu sám herec flashe teda Grant Gustin řekl, že se máme těšit na RF
Zbytečně si domýšlet děj. Akorát se v tom zamotáte a každý bude mít svou pravdu jak to může být, ale seriál není 100% podle komiksů, ale berou si z něj jen podstatné věci, které se do seriálů hodí.