Dle mého je Dr. Wells Flash z budoucnosti a snažil se zastavit Reverse-Flashe před zabitim Barryho matky. Jinak řečeno Dr. Wells byl ta druha šmouha… co myslite?
#65 Red Viper: to je právě to Já si nejsem jistá ničím – jsou tam dosti rozporuplné náznaky. Má oblek, má hlas ale co ten prsten. A ta neustálá potřeba Flashe chránit za jakoukoliv cenu. Když byla zavražděna Barryho matka – byly tam podle nových informací nejspíš oba. Jak červená (Flash) šmouha, tak i žlutá(Zoom)
Kdo je dr. Wells? Proč Reverse Flash nezabil Eddieho? Jak se z Caitlin stane záporák? Kdo byl ten další u vraždy Barryho matky? A co na to Jan Tleskač?
#58 anndy: To je asi jediná vec ktoré mi prekáža, aspoň keby nejak spomenuli napríklad: áno pred troma mesiacmi došlo k podobnému útoku a bla bla… proste aspoň, že vieme, že tu boli už predtým ako sa Bary zobudil. Druhá možnosť je, že aj ostatný boli v kóme 9 mesiacov. :D
asi tak jednu dobu se mi zda že je to ten co zabil barryho matku(viz. pilot) a že mu chce nějak uškodit, ale na opačnou stranku (viz. posledni odvysilany dil) se ho snaži chranit za každou cenu aby byl v bodoucnu hrdina,,,,ale nesedi mi tam to že vidi do budoucna ale to ma možna vynalez diky kteremu vidi do budoucna
Walles – Gideon – New God; buď náhoda, nebo walles nebude villain (aspoň ne serie) Eddie – Zoom; možná je to jenom nějakej pra pra pra něco Tess Morgan – zemřela při obyčejné havárii před 14ti lety? jsem sám komu na tom něco nevoní? co když to nebyla autohavárie ale s wallesem pracovali na jiným urychlovači někde jinde? co když se něco pokazilo a z Tess byl první metahuman aniž by to walles věděl? ať tak či tak, myslím, že o tess ještě uslyšíme
SPOILER Trochu me zarazilo tvrzeni, ze je treba 20.000kA k nahozeni Flashovy rychlosti a to se jim povede jen v pripade nahozeni zalozniho generatoru… Generator v Jadernej elektrarne Temelin dava 26,73kA, coz je cca 1000× mene ( a to jadernej blok neni zrovna malej ) :D Jen pro srovnani, prumernej blesk ma cca 30kA.. Takze to scenaristi podle me trosku prehnali :D
Dle mého je Dr. Wells Flash z budoucnosti a snažil se zastavit Reverse-Flashe před zabitim Barryho matky. Jinak řečeno Dr. Wells byl ta druha šmouha… co myslite?
#65 Red Viper: to je právě to Já si nejsem jistá ničím – jsou tam dosti rozporuplné náznaky. Má oblek, má hlas ale co ten prsten. A ta neustálá potřeba Flashe chránit za jakoukoliv cenu. Když byla zavražděna Barryho matka – byly tam podle nových informací nejspíš oba. Jak červená (Flash) šmouha, tak i žlutá(Zoom)
Kdo je dr. Wells? Proč Reverse Flash nezabil Eddieho? Jak se z Caitlin stane záporák? Kdo byl ten další u vraždy Barryho matky? A co na to Jan Tleskač?
Podle mě je to Zoom prostě
#67 Emily84Můžete my říct svůj názor ohledně Dr. Wellse, po dnešním díle. Je to tedy Flash z budoucnosti který následoval toho kdo zabil jeho matku, nebo kdo???
„Pokud“ by to byl Flash – zajímalo by mě co ho tak změnilo – je dosti bezcitný a vypočítavý
A jsem hrozně moc rád že se objeví Dominic Purcell jako parťák Colda :D to bude nálož :D
SPOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
:D Tak a kdo měl pravdu :D
http://rs690.pbsrc.com/…2-1.gif~c200
Zooma si zahrá Simon Baker
#75 Billy the Kid#58 anndy: To je asi jediná vec ktoré mi prekáža, aspoň keby nejak spomenuli napríklad: áno pred troma mesiacmi došlo k podobnému útoku a bla bla… proste aspoň, že vieme, že tu boli už predtým ako sa Bary zobudil. Druhá možnosť je, že aj ostatný boli v kóme 9 mesiacov. :D
čím dál víc mě zaráží, co dělali metalidi, když byl Barry v komatu, proč jsou aktivní až teď (jasně – kvůli ději, ale stejně je to divný)
#59 kiso1561na fb je ukazka na posledni dil tohoto roku a bude to brutal. a myslim že to bude asi zatim nejlepší dil
tu si pozrite skôr toto … http://www.comicvine.com/…8340/images/ dole sú obrázky súboja … :) … žeby sa niečo už točilo ?
#52 Katerina11: taky by mě to zajimalo sem tam sem přečetl par slov ale chtělo by to nějaky překlad
asi tak jednu dobu se mi zda že je to ten co zabil barryho matku(viz. pilot) a že mu chce nějak uškodit, ale na opačnou stranku (viz. posledni odvysilany dil) se ho snaži chranit za každou cenu aby byl v bodoucnu hrdina,,,,ale nesedi mi tam to že vidi do budoucna ale to ma možna vynalez diky kteremu vidi do budoucna
#52 Katerina11: jenom nadpis. verze s flashem se schopnostma – spojení queen a wayne corp. verze s flashem bez schopností – rozpad queen/wayne corp.
Překládal si někdo, co bylo v téhle epizodě napsané v těch novinách z roku 2024?
#53 shadowshade #55 Billy the KidWalles – Gideon – New God; buď náhoda, nebo walles nebude villain (aspoň ne serie) Eddie – Zoom; možná je to jenom nějakej pra pra pra něco Tess Morgan – zemřela při obyčejné havárii před 14ti lety? jsem sám komu na tom něco nevoní? co když to nebyla autohavárie ale s wallesem pracovali na jiným urychlovači někde jinde? co když se něco pokazilo a z Tess byl první metahuman aniž by to walles věděl? ať tak či tak, myslím, že o tess ještě uslyšíme
#44 Figo: kde vzala Iris bratra? byla o tom v seriálu zmínka nebo je to jen z komisku?
SPOILER Trochu me zarazilo tvrzeni, ze je treba 20.000kA k nahozeni Flashovy rychlosti a to se jim povede jen v pripade nahozeni zalozniho generatoru… Generator v Jadernej elektrarne Temelin dava 26,73kA, coz je cca 1000× mene ( a to jadernej blok neni zrovna malej ) :D Jen pro srovnani, prumernej blesk ma cca 30kA.. Takze to scenaristi podle me trosku prehnali :D