#4 pavik: sice hezký, že oba hodnotíš kladně ale stále nikdo neodpověděl, jestli se pilot od prvního dílu liší nebo ne, jako je to v případě Constantina
Grant docela vali, Iris mi ani moc nevadi, ale ten zbytek okolo nej, hlavne ze STARu, je tragedie… Zajimavost ze otce hraje puvodni serialovy Flash (1990) (To nevim jen jsem zjistil pri prochazeni netu). Zatim dobre, ale doufam ze nebude kazdy dil pres kopirku jen s jinym padouchem…
Pro mě jsou vždy první díly docela záhadné a většinou si je musím pustit znovu a ujasnit si postavy ;). Největší dojem na mě asi udělal Harrison, člověk neví jestli je proti Barrymu nebo s ním. Nicméně Barry je jako hlavní postava perfektní. Hrozně se mi líbila scéna ve druhém díle, jak Iris říkal, co se mu stalo, když si dávala cukr do kávy – perfektní.
Oba díly hodnotím kladně, padouši se superschopnostma jsou skvělí. Barry je sympaťák. Iris mě moc nenadchla, taková tuctová. To Caitlin to je jiný kafe. Ten její vlažno-vážně-inteligentní postoj k věci je fakt perfektní. Cisco mi vzhledově nesedí (jen můj problém), ale jako humorná vložka ani nevadí. Harrison mě zajímá asi nejvíc, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
#4 pavik: sice hezký, že oba hodnotíš kladně ale stále nikdo neodpověděl, jestli se pilot od prvního dílu liší nebo ne, jako je to v případě Constantina
#9 nelvyGrant docela vali, Iris mi ani moc nevadi, ale ten zbytek okolo nej, hlavne ze STARu, je tragedie… Zajimavost ze otce hraje puvodni serialovy Flash (1990) (To nevim jen jsem zjistil pri prochazeni netu). Zatim dobre, ale doufam ze nebude kazdy dil pres kopirku jen s jinym padouchem…
#10 anndy#5 SerialGirl: přesně tak to taky vidím, Harrison záhada, a Barry opravdu sedí, momentálně seriál na který se nejvíc těším, snad udrži kvalitu
Pro mě jsou vždy první díly docela záhadné a většinou si je musím pustit znovu a ujasnit si postavy ;). Největší dojem na mě asi udělal Harrison, člověk neví jestli je proti Barrymu nebo s ním. Nicméně Barry je jako hlavní postava perfektní. Hrozně se mi líbila scéna ve druhém díle, jak Iris říkal, co se mu stalo, když si dávala cukr do kávy – perfektní.
#6 XegiieOba díly hodnotím kladně, padouši se superschopnostma jsou skvělí. Barry je sympaťák. Iris mě moc nenadchla, taková tuctová. To Caitlin to je jiný kafe. Ten její vlažno-vážně-inteligentní postoj k věci je fakt perfektní. Cisco mi vzhledově nesedí (jen můj problém), ale jako humorná vložka ani nevadí. Harrison mě zajímá asi nejvíc, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
#8 Alennliší se ten díl nebo ne?
#1 Faithfighter:
budou titulky i na 1080p ???… díky;)
Dotaz, liší se obsahově ten pilot odvysílanej teď, od toho PreAiru? A když, tak má někdo odkaz na tu novou verzi pilotu? :) Dík
#3 Alenn