Svět The Gifted se rozrůstá o další slavnou mutantí skupinu

Svět The Gifted se rozrůstá o další slavnou mutantí skupinu

13.10.2017 14:00


Ve druhé epizodě jsme se dozvěděli zásadní informaci, a to takovou, že v seriálovém světě The Gifted se nacházejí již čtyři velké mutantí organizace. V dnešním článku se podíváme na tu, která byla zmíněna až ve druhé epizodě.


O nové organizaci se začíná hovořit v momentě, kdy agent Turner vyslýchá Reeda, kterého zatkl v pilotní epizodě. Turner po něm chce informace o Mutantím podzemí, což je organizace, ke které patří Polaris či Clarice. Reed vzdoruje, a proto mu Turner řekne, že se Mutantí podzemí bere jako teroristická skupina. Poté zmíní další dvě mutantí organizace, a to Bratrstvo a Mutantí osvobozeneckou frontu, které jsou též klasifikovány jako mutantí teroristické skupiny. A právě dneska si řekneme něco málo o Mutantí osvobozenecké frontě.

(Reed při výslechu. Foto: FOX)

Mutantí osvobozenecká fronta je podlá organizace, která se poprvé objevila v roce 1990 v komiksu The New Mutants #86. Je známo, že se nemají rádi se skupinou X-Force, která zamíří v roce 2018 na stříbrné plátno. Mutantí osvobozeneckou frontu vedl v komiksech Stryfe, záhadný cestoval v čase, jenž byl později odhalen jako klon Cablea.

Prozatím se Mutantí osvobozenecké fronty nedočkáme, ale vše se může změnit v nadcházejících řadách. Coby Bell prozradil, že tvůrci připravují půdu pro spoustu věcí, které začnou dávat smysl až později.

Zdroj: Comic Book


Jít na The Gifted | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!