Druhá řada: Lea se vrátí a Daniel Dae Kim se dočká svého camea

Druhá řada: Lea se vrátí a Daniel Dae Kim se dočká svého camea

25.4.2018 20:12


Herečka Paige Spara se bude pravidelně vyskytovat ve druhé řadě a producent Daniel Dae Kim si střihne menší cameo. Prozatím o své roli žádné podrobnosti neprozradil, ale v nemocnici ho rozhodně nemineme.


Největší novinkou, která jistě potěší fanoušky vztahu Shauna a Ley, je právě Lein návrat do seriálu. Lea se totiž přestěhovala do Pensylvánie za rodinným byznysem, přesto se během první série stala dosti oblíbenou postavou, a tak ji producenti odměnili pravidelným výskytem v řadě druhé. Herec Freddie Highmore nedávno napověděl, že příběh se zaměří na jejich vztah a bude ho do hloubky prozkoumávat. „Rozhodně bych chtěl vidět, jak se chemie v jejich vztahu bude vyvíjet,“ řekl herec na PaleyFestu 2018.

(Jak bude pokračovat vztah Shauna a Ley? Foto: ABC)

Kromě Leiného návratu se také mluví o producentovi Danielovi Dae Kimovi, který si ve druhé řadě střihne menší roli. Kim se v první sérii striktně držel za kamerou, ale Highmore ho už dlouho přemlouval, aby se svého křesla na chvíli vzdal, když zářil v seriálech Hawaii Five-0 a Lost. Kim má údajně o své roli nějakou představu, a ta se bude týkat nějakého pacienta nemocnice.

Zdroj: TV Guide


Jít na The Good Doctor | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře