O čem bude mosambický speciál?

O čem bude mosambický speciál?

15.2.2018 21:50


V páteční epizodě se přesuneme do Mosambiku, kde se se svatou trojicí pokusíme vyřešit problém, který trápí celý svět. Na co se můžete těšit, zjistíte v našem článku.


Mosambik bývalo místo, kde válčení a přežívání bylo na denním pořádku. V dnešní době se o tuhle zemi zajímá mnoho turistů lačnících po odpočinku. Proč ale Grand Tour věnuje tomuto místu speciální epizodu? Odpověď je jednoduchá, kvůli tamějším obyvatelům. Někteří z nich totiž bojují s nedostatkem financí a s odvěkým nepřítelem, hladem. Clarkson, Hammond a May budou v této epizodě pomáhat místním, aby se alespoň trochu oprostili od veškerých minulých či současných příkoří.

(Richard Hammond vs bláto, kdo je váš vítězný favorit?)

Chlapi se pokusí vyřešit problém s dovozem jídla do málo dostupných částí africké země. Hlavním úkolem bude dovést co nejvíce ryb a mořských plodů z pobřeží Mosambiku, jenže nebyl by to ten správný Grand Tour, kdyby si trio nevybralo zajímavé prostředky na dopravu.

May se projede v Mercedesu 200T, který před lety použil i ve speciální epizodě z Botswany v Top Gearu. Jeremy si vybere Nissan Navaru a Hammond nám předvede, jak umí být zručný na své legendární motorce TVS Star. Epizoda ponese název Feed the World a připraví nás na závěrečný kolumbijský speciál, který se před pár dny dotočil.

Foto: Amazon


Jít na The Grand Tour | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře