Štáb pomalu ukončuje natáčení segmentu s italskými auty

Štáb pomalu ukončuje natáčení segmentu s italskými auty

21.4.2018 20:35


Natáčení nové řady je v plném proudu a štáb má hotový první segment s italskými auty. Podle nových informací se moderátorské trio v první epizodě vydá na projížďku po evropské Route 66.


Nedávno jsme vás informovali, že štáb natáčí segment s italskými auty na skotském území. Clarkson navíc fanouškům zadal důležitou úlohu. Ze tří aut, které používají na projížďku Skotskem, si máte vybrat jedno, které se podle vás porouchá jako první. Co přesně bude náplní první epizody se pořádně neví, ale komorní ukončení natáčení skotského segmentu odhalilo nové informace.

V epizodě se moderátoři projedou po evropské Route 66. Jde o silnici North Coast 500, která obkružuje pobřeží Skotska. A jak už z názvu vyplývá, silnice je dlouhá 500 mil (805 kilometrů). Zdá se, že cílovou páskou okružní jízdy bude Inverness Castle, kde trio ukončilo natáčení.

Při natáčení se jim povedlo přilákat 100 turistů, kteří se zrovna nacházeli v okolí zámku a všichni se shromáždili u sochy Flory MacDonaldové za zámkem. Datum premiéry nové série zatím není jasný, ale nezapomeňte, že nás stále čeká kolumbijský speciál, který by měl být odvysílaný před začátkem třetí řady.

Zdroj: Daily Mail


Jít na The Grand Tour | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře