Clarke s Madi si budou chránit své území

Clarke s Madi si budou chránit své území

13.3.2018 17:00


Clarke a Madi budou v nadcházející sezóně ostře chránit svůj malý kus Edenu. Nebude trvat dlouho, než bude Clarke obhajovat místo, které na zničené planetě nazývá v současné době domovem.


Podle webu The Christian Post se Clarke šest let po Praimfaye společně s Madi tvrdě snažila vytvořit prostor, kde by mohly odpočívat, území, které by mohly nazývat svým a nikoho jiného. Přistání lodi, která s sebou přináší vězně, ale vše otočí vzhůru nohama.

(Jason Rothenberg na Twitteru potvrdil, že takhto budou vypadat úvodní titulky v páté sérii)

Clarke bude nucena spoléhat na své dovednosti, aby překonala ty, kteří chtějí její území dobýt. Bude také muset chránit Madi, věrnou dívku, která s ní zůstala léta od jaderné apokalypsy. Clarke nebude moci očekávat žádnou pomoc, jedině by se lidé z Archy a bunkru zázračně rozhodli opustit své úkryty a zkontrolovat, co se děje na Zemi. Stále nevědí, že je Clarke naživu. Když jaderná apokalypsa zasáhla, byla venku vystavena radioaktivitě. Měla zemřít.

Mezitím se spekuluje o tom, že Raven bude mít v nové sezóně nový poměr. Spoilery odhalily, že se zamiluje do jednoho z vězňů na nepřátelské lodi. Zdá se tedy, že ne všichni budou ti špatní. Je tam Zeke (Jordan Bolger), dobrodruh, který šel prozkoumat vesmír před mnoho lety. Připojil se k vesmírné misi ve vzdálené sluneční soustavě. Je chytrý, vtipný a nikdy by ho nenapadlo, že se znovu ocitne zpátky na Zemi.


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!