Další nebezpečný vězeň bude trápit hrdiny The 100

Další nebezpečný vězeň bude trápit hrdiny The 100

10.9.2017 17:45


Čtvrtá sezóna sice nebyla moc bohatá na nováčky, ale zatím to vypadá, že pátá nám to pěkně vynahradí. Jelikož na Zemi dorazili noví vězni, setkáme se s celou řadou nových postav. Jelikož většinou půjde o zdatné muže a silné ženy, hrdinové seriálu se mají na co těšit.


K obsazení se přidává španělský herec William Miller, který se bude v seriálu objevovat pravidelně. Přidává se tak k dalším nováčkům. Ty, o kterých víme, že se určitě objeví, jsou Ivana Milicevic (Banshee) a nově i Jordan Bolger. Také došlo k trošku neočekávanému přeobsazení Madi, kterou nyní bude hrát oblíbená Lola Flanery ze seriálu Shadowhunters.

William Miller ztvární postavu, která se bude jmenovat Robert McCreary. Bude se jednat o vězně, na kterého hlavní postavy seriálu narazí v prvních pár epizodách. McCreary je popisován jako záhadný vězeň, který je bezohledný a nebojí se používat násilné metody, což bude pro postavy The 100 velikou výzvou. Zatím to tak vypadá, že Robert bude charakter, se kterým si nebude radno zahrávat a od facky nepůjde daleko.

Jste rádi, že se v nové řadě setkáme s celou řadou nových postav?


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!