Další nebezpečný vrah bude trápit naše hrdiny

Další nebezpečný vrah bude trápit naše hrdiny

27.12.2017 19:30


Po traileru a ohlášení premiéry páté sezóny ani vidu, ani slechu, ale alespoň dostáváme další informace o nových hercích, na které se můžeme těšit v páté řadě. Tentokrát se můžeme těšit na nebezpečného profesora, který bude vzbuzovat respekt i u ostatních vězňů. Těšíte se na nové postavy?


K obsazení se přidává Mike Dopud, kterého můžeme znát například ze seriálu Power. Dopud si zahraje Vinsona, což bude další sériový vrah z vězeňské lodi, který má patřičný respekt před ostatními vězni z Elgiuse a drží je na uzdě. Vinson ale nebude klasický zabiják, máme si ho představit spíše jako strašidelného profesora, ke kterému budeme mít patřičný respekt.

(Ilian byl jednou z nejvýraznějších nových postav ve čtvrté sérii. Foto: CW)

Mike Dopud se tak přidává k již ohlášenému Williamu Millerovi, Ivaně Milicevic, Jordanu Bolgerovi a dalším. Zatím to vypadá, že v páté sezóně se dočkáme opravdu spoustu nových postav. A není vlastně ani divu. V minulé sezóně jsme přišli hned o několik hlavních a i vedlejších postav, proto je nutné trochu zvětšit počty. Doufejme, že si nové charaktery brzo oblíbíme.

A jak to vypadá s trailerem? A s premiérou? Stále se neví, údajně bychom se měli seriálu dočkat nejspíše někdy během února, ale oficiální oznámení ještě stanice CW nevydala. Už delší dobu také čekáme na trailer, ale i na ten zatím můžeme zapomenout. Dokud nebude ohlášeno pevné datum premiéry, Jason Rothenberg si chce zatím nechávat trailer u sebe.

Těšíte se na nové vězně?


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!