Finále bude opět rozděleno na dvě části

Finále bude opět rozděleno na dvě části

8.2.2018 19:25


Seriál The 100 bude mít jako minulý rok třináct epizod. Nyní už známe téměř všechny názvy jednotlivých dílů. Opět se dočkáme epického finále, které bude rozděleno na dvě části, jak jsme byli zvyklí z první, druhé a třetí řady. Těšíte se na návrat svého oblíbeného seriálu?


Viděli jsme pouze pár fotek, ani trailer ještě nedorazil, ale zato už víme téměř všechny názvy epizod páté řady. Ty si můžete přečíst hned pod článkem. Jak už bývá zvykem, finále bude opět rozděleno na dvě části (minulý rok ale kupodivu nebylo). Dvanáctá a třináctá epizoda se bude jmenovat Damocles. Určitě by nemělo jít o finále celého seriálu.

(Co nás asi čeká v páté řadě? Foto: CW)

Z nových postav do seriálu zavítá především Madi v podání Loly Flanery, její mladší verzi bude hrát herečka Lina Renna. Z těch původních se vrací stará známá parta. Některé postavy, které dříve byly hlavní, jsou nyní vedlejší. Řeč je například o Jahovi, u kterého diváci tipují, že brzy show opustí. Dále by se měla objevit Gaia, Niylah, Indra, Harper McIntyre, Nathan Miller či Emori. Nové postavy budou pocházet především z vězeňské party.

Epizody páté řady:

5×01 – Eden
5×02 – Red Queen
5×03 – Sleeping Giants
5×04 – Pandora's Box
5×05 – Shifting Sands
5×06 – Exit Wounds
5×07 – Acceptable Losses
5×08 – Secret Weapon
5×09 – Sic Semper Tyrannis
5×10 – The Last
5×11 – Název neznámý
5×12 – Damocles: Part One
5×13 – Damocles: Part Two

Zdroj: The100.Wikia


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!