Je Clarke připravena se zamilovat?

Je Clarke připravena se zamilovat?

30.9.2017 13:00


Znovushledání Clarke a Bellamyho je jedním z nejočekávanějších momentů páté série.


Po šesti letech odloučení se tyto dvě postavy nakonec konečně shledají po tom, co se přeživší ve vesmíru vrátí zpět na Zem. Bellamy se nemůže dočkat, až poděkuje Clarke, která obětovala svůj život pro dobro druhých. To kvůli ní spoustu lidí přežilo. Bellamy sice stále neví, že je Clarke naživu a věří, že ji Praimfaya zabila.

Přesto diváky, kteří očekávají grandiózní shledání a vyznání lásky, čeká zklamání. Jason Rothenberg prozradil, že v nejbližší době se to nestane. Když se totiž Clarke se skupinkou z vesmíru setká, budou se muset soustředit na znovu obydlení Země, a ne na lásku. Chvilku potrvá, než si své city, které chovají k sobě navzájem uvědomí, ale Jason řekl, že se to v budoucnu může stát.


(Bellamy a Clarke ve finále čtvrté série, Foto: CW)


Mezitím se velké změny projeví, jakmile se seriál na začátku příštího roku vrátí. Henry Ian Cusick, který v seriálu ztvárňuje postavu Marcuse Kanea prozradil serveru Collider.com, že šestiletý skok bude mít nevyhnutelný vliv na postavy. Všichni jsou o šest let starší a doufejme, že i moudřejší.

Bavili jsme se o tom, jak se nejen emocionálně, ale i fyzicky měníme, a jak se mění naše postavy, a některé postavy se změnily opravdu hodně. Jakby taky ne, když jste buďto uvízli v bunkru, nebo ve vesmíru, nebo jste jediná osoba, která žije na Zemi. Jaký by to mělo vliv na vás? Lidé se mezi 18 a 25 lety hodně mění. Ti starší, jako jsou Kane a Abby, jen stárnou a zpomalují.


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!