Ne všichni přeživší se vrátí

Ne všichni přeživší se vrátí

21.9.2017 18:00


Přestože nás 5. série čeká až někdy začátkem roku 2018, je již jisté, že se nevrátí všechny postavy, které přežily v sérii předchozí.


Podle Jasona Rothenberga se vzhledem k šestiletému časovému skoku objeví mnoho událostí, které jsou nevyhnutelné, a které nás připraví o některé postavy.

Nechci Vám říct kdo, nebo jestli, ale šest let je dost dlouhá doba. Na Zemi byli pouze 10 měsíců, a hodně lidí během toho zemřelo a samozřejmě, že u některých to vůbec nebylo na škodu.



Zprávy tvrdí, že zatímco se ti, kteří přežili události v předcházející sérii dostali do vesmíru, není zaručeno, že jsou tam v bezpečí před smrtí. Koneckonců během šestiletého pobytu tam neznamená, že nemohou onemocnět – a nakonec zemřít. Ačkoliv Rothenberg pochopitelně neřekl, kdo se vrátí, a kdo zemře, tak je jisté, že Clarke společně s dívkou Madi budou dvě postavy, které se jistě vrátí.

Také se zjistilo, že následující série odhalí, že loď, která odletěla do vesmíru, tam po šesti letech také zůstane. Zatímco pro to neexistuje žádné oficiální vysvětlení, očekává se, že loď bude mít nějaké mechanické problémy a jejich oprava může ohrozit životy těch, kteří jsou uvnitř.


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!