Tvůrci mají konec seriálu vymyšlený, ve hře jsou i další dvě či tři řady

Tvůrci mají konec seriálu vymyšlený, ve hře jsou i další dvě či tři řady

1.2.2018 17:44


Fanoušky vždy uklidní, když tvůrci prohlásí, že mají konec pečlivě naplánovaný. Pouze neví, kdy přijde a kdy mají očekávat poslední epizodu. My se údajně ničeho bát nemusíme, protože už nyní se vymýšlí plán pro šestou a sedmou sérii. Těšíte se?


Jason Rothenberg se nikdy netajil tím, že konec seriálu má už vymyšlený. Ten se údajně nikdy nezměnil, Rothenberg jen přesně neví, kdy seriál skončí. Původně si na začátku myslel, že údajným koncem by mohla být třetí série, před nedávnem zase prohlásil, že pátá série by mohla slibovaný konec přinést.

Letos na jaře dorazí pátá série a pochopitelně se neví, zda se bude pokračovat dál. Rothenberg nicméně konec opět posunul a řekl, že se ho můžeme dočkat třeba v osmé sérii. Jelikož on nerozhoduje o tom, zda seriál bude obnoven či zrušen, plánovat je velice těžké. Jeho slova ovšem podporuje i ředitel stanice CW Mark Pedowitz.

(Jak dlouho s námi ještě bude Clarke Griffin? Foto: CW)

Ten údajně už viděl sedm epizod páté řady a má pocit, že se zatím jedná o jednu z nejlepších sezón The 100. Pedowitz sám prohlásil, že v páté řadě se nedočkáme konce, který nám Rothenberg kdysi slíbil. Děj zůstane otevřený. Pedowitz dále sdělil, že ví, že tvůrci mají plány i na další série, a aktuálně se snad už i vymýšlí příběh pro šestou a sedmou sérii.

A je vůbec na místě, aby se seriál vysílal až v dubnu, kdy je seriálová sezóna téměř u konce? Podle Pedowitze to vůbec nevadí. Společně s Jasonem Rothenbergem a tvůrčím týmem se shodli na tom, že celá sezóna vysílaná naráz je lepší, než rozdělená na dvě části jako tomu bylo v minulosti. My můžeme jen doufat, že se přesunutí seriálu na pozdější datum neprojeví na sledovanosti.

Kolik řad The 100 byste si ještě přáli?

Zdroj: Nerdist.com


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!