Vztah Bellamyho, Octavie a Echo bude podroben velké zkoušce

Vztah Bellamyho, Octavie a Echo bude podroben velké zkoušce

21.5.2018 19:26


Zdá se, že sourozenecké trable u Bellamyho a Octavie nikdy neskončí. Oba si prošli v průběhu šesti let zajímavým vývojem, z obou se stali vůdci, ale naprosto odlišní. Nyní mají vystupovat jako jeden kmen, což zřejmě bude problém, protože každý vidí ve svých očích toho druhého zcela jinak.


V epizodě Pandora's Box jsme se dočkali hned několika zajímavých shledání, kdy se Bellamy Blake po šesti letech setkal se svou sestrou Octavií. I když to byla radostná událost, radost dlouho nevydržela. Bellamy hned zpočátku zjistil, že se Octavia změnila a urazila za těch šest let dlouhou a trnitou cestu, která mu zrovna dvakrát nevoní.

Její nevšední vedení kmene Wonkru bude nutit Bellamyho přemýšlet, zda se dívá stále na svou mladší sestru. Z 1 200 lidí v bunkru Octavia především díky zavedení zápasů v aréně přišla o 400 lidí, což vzhledem k ubývající lidské populaci není dobré znamení. Bellamy se tak v nadcházejících dílech bude muset vypořádat se svou sestrou, která tak trochu zažívá božský komplex a bude chtít, aby Bellamy, Clarke a ostatní byli součástí Wonkru a místních pravidel, která Rudá královna za těch šest let stanovila.

(Jaká asi bude Echo v páté sérii? Foto: CW)

Jenže právě to může být problém. Bellamy, Clarke a ostatní si prožili ve vesmíru své, řídili se také nějakým kódem, ale nikdy nezašli tak daleko jako právě Octavia. Dalším problémem je to, že vývoj postav Bellamyho a Octavie šel v průběhu let úplně protichůdným směrem. Zatímco z Octavie se stal krutý vladař a tyran, z Bellamyho je pozitivně smýšlející pacifista a pragmatik.

Hřebíčkem do rakve bude pochopitelně Echo, se kterou Bellamy aktuálně chodí. Jak pro Clarke, tak pro Octavii to bude šokující zjištění. Zatímco u Clarke půjde z pohledu tvůrců především o udržení platonického romantického trojúhelníku, u Octavie půjde zcela o něco jiného. Octavia stále vidí Echo jako zvěda a slídivého špióna, neměla možnost poznat ji tak jako Bellamy za těch dlouhých šest let ve vesmíru. Chození s Echo nepřidá Bellamymu moc plusových kreditů v už tak špatném vztahu s jeho sestrou.

Kdo je vám aktuálně sympatičtější? Mírnější Bellamy, nebo tvrdá Octavia?

Zdroj: ExtraTV.com


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!