Známe názvy pěti epizod páté série a přidáváme nové fotky z natáčení

Známe názvy pěti epizod páté série a přidáváme nové fotky z natáčení

20.9.2017 17:57


Pokud někdo z vás rád čte mezi řádky, může se nám v komentářích pochlubit, co si myslí, že se stane v nadcházejících epizodách. Nebo alespoň, co mu napovídají jednotlivé názvy prvních pěti epizod. Jako bonus přidáváme celkem vtipné fotografie z natáčení.


Pátá série se stále natáčí, moc nových informací zatím nevíme, ale už alespoň tušíme, jaké názvy dílů ponese zhruba polovina epizod. Hned úvodní epizoda byla pojmenována Eden, následně nás čeká druhý díl Red Queen, o týden později se můžeme těšit na Sleeping Giants, čtvrtá epizoda ponese název Pandora's Box a zatím poslední známá se bude jemnovat Shifting Sands.

Také bylo potvrzeno, že největším záporákem série má být skutečně William Miller, který má být pro hrdiny skutečně fyzickou výzvou. Když se nad tím zamyslíme, tak v seriálu prakticky nebyl ještě pořádně zdatný fyzický muž, který by trápil hrdiny po celou dobu řady. Ano, měli jsme tu Roana, který byl ale spíše kladným hrdinou. Pak tu byl ještě Carl Emerson, který se zase tak často v seriálu nevyskytoval, a v neposlední řadě nesmíme zapomenout na Cage Wallace, který se ale fyzickým soubojům prudce vyhýbal.


Jít na The 100 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře